Geld verdienen vanuit huis

10 winstgevende methodes omschreven!

Gemiddelde leestijd: 35 minuten

Wil jij geld verdienen vanuit huis? Dan ben je hier aan het juiste adres! Sinds de uitbraak van het corona virus in Maart 2020 is thuiswerken de nieuwe standaard geworden. Werk je op kantoor of kun je jouw werk vanuit huis uitvoeren? Dan wordt je geacht om thuis te blijven. Helaas is thuiswerken niet voor iedereen mogelijk en ik kan me best voorstellen dat je dat wel graag zou willen. Thuiswerken is namelijk ontzettend relax, je kan zelf je uren bepalen, koffie drinken wanneer je wilt en tussen de middag even lekker met de kinderen naar buiten. Wil jij ook graag geld verdienen vanuit huis maar kan dit niet omdat je bijvoorbeeld metselaar of timmerman bent? In dit artikel ga ik je precies vertellen hoe je dit kunt realiseren!

Thuiswerk methode 1: Affiliate marketing

Affiliate marketing is een verdienmodel waarin je fungeert als tussenpersoon tussen klant en verkoper. Het doel is om zoveel mogelijk klanten door te verwijzen naar een webshop of de verkooppagina van een digitaal product. Dit doe je aan de hand van een unieke affiliate link die is gekoppeld aan een account bij een affiliate netwerk. Doet één van de bezoekers die jij hebt doorgestuurd een aankoop op de website of webshop van de verkoper? Dan ontvang je hier een commissie over.

De hoogte van de commissie wordt vaak bepaald door het bedrag dat de door jou doorgestuurde bezoeker uitgeeft bij de verkoper. Ga je aan de slag als affiliate voor bijvoorbeeld Bol.com, Amazon of een andere webshop? Dan kan ook de productcategorie van het verkochte artikel een rol spelen bij het bepalen van de commissie. Zo krijg je bij Bol.com bijvoorbeeld 8% commissie over artikelen uit de baby en peuterkleding categorie en maar 3% commissie over artikelen uit de elektronica categorie.

Ga je liever aan de slag als affiliate voor een digitaal product? Dan ontvang je voor een succesvolle verkoop meestal een vaste commissie. Digitale producten zoals e-books en videocursussen hebben in tegenstelling tot bestellingen bij een webshop vaak een vaste verkoopprijs en een vast commissie tarief. Het gemiddelde commissie tarief bij affiliate netwerk PayPro (Het nr. 1 affiliate netwerk voor digitale producten) ligt ongeveer tussen de 20 en 50 procent van de verkoopwaarde van het product dat je promoot. Verkoop je een product van €100? Dan kun je uitgaan van een commissie van ongeveer €20 á €50,-.

Met affiliate marketing kun je vanuit huis ontzettend veel geld verdienen. Succesvolle affiliate marketeers zoals Jacko Meijaard verdienen hier dan ook tienduizenden euro’s per maand mee. Wil jij ook met affiliate marketing beginnen? Hieronder zie je wat je daarvoor nodig hebt!

Aan de slag met affiliate marketing? Dit heb je nodig..

 1. Een computer of laptop met een internet verbinding.
 2. Online media zoals bijvoorbeeld een blog, website, webshop, social media kanaal, maillijst, App enzovoort.
 3. Een account bij een affiliate netwerk. (bekende Nederlandse affiliate netwerken zijn: PayPro, Daisycon en TradeTracker)
 4. Content zoals bijvoorbeeld blogberichten, YouTube video’s en social media berichten.
 5. Een product of dienst om te promoten. (Te vinden bij het affiliate netwerk)
 6. Inzet, motivatie en doorzettingsvermogen.

Geen technische kennis of ervaring?

Wil jij graag met affiliate marketing beginnen maar ben je bang dat je technische kennis of ervaring tekort komt? Hier hoef je je vandaag de dag echt geen zorgen meer om te maken. Er zijn op het internet tientallen videocursussen te vinden waarin je vandaag nog kunt leren hoe je met affiliate marketing kan beginnen. Zelf ben ik na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie pas echt succesvol geworden en kan jou dit dan ook ten zeerste aanraden. De Affiliate Marketing Revolutie kost normaal gesproken €297,- maar registreer je via onderstaande knop een account dan betaal je slechts eenmalig €67! Ben je na het volgen van de cursus niet tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!

Thuiswerk methode 2: Een eigen website of blog maken

Geld verdienen vanuit huis met een eigen website of blog is de laatste jaren een stuk makkelijker geworden dan dat het was. Waar je vroeger veel technische kennis van o.a. programmeertalen en servers nodig had heb je vandaag de dag genoeg aan een programma als WordPress of Joomla. Dankzij deze programma’s schieten de websites als paddenstoelen uit de grond en ook jij kan hiermee zonder ervaring een website beginnen.

Een eigen website of blog biedt ontzettend veel kansen. Aan het begin van dit artikel heb je kunnen lezen wat affiliate marketing is en wat je hiervoor nodig hebt. Een eigen website of blog is een prima medium om met affiliate marketing te beginnen, maar naast affiliate marketing kun je nog veel meer verdienmodellen toepassen. Hieronder vind je een korte opsomming van de verdienmodellen die ik op mijn website(s) gebruik:

 1. Google Adsense advertenties vertonen
 2. Een eigen product verkopen
 3. Advertentieruimte verkopen
 4. Mailadressen verzamelen en e-mail marketing toepassen
 5. ‘Gastbloggers’ tegen betaling een artikel laten plaatsen
 6. In-content backlinks verkopen voor SEO doeleinden
 7. Complete websites / blogs verkopen
 8. Een webshop implementeren

Zoals je ziet zijn er dus genoeg manieren om geld te verdienen met een website. Nu rest alleen nog de vraag; hoe maak je nou precies een eigen website? Speciaal voor de bezoekers van OnlineGeldFormule.nl heb ik hier een uitgebreid stappenplan over geschreven. Door de stappen uit dit stappenplan te volgen kun je binnen 24 uur een winstgevende WordPress website online hebben. Alles wordt stapsgewijs uitgelegd aan de hand van plaatjes en instructies, het enige dat jij hoeft te doen is de stappen doorlopen. Wil jij zelf een winstgevende website maken? Klik hier om direct naar het stappenplan te gaan!

Thuiswerk methode 3: Aan de slag als freelancer

Eén van de redenen dat steeds meer mensen als freelancer aan de slag gaan is omdat je als freelancer makkelijk en snel geld kan verdienen vanuit huis. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag gaan als grafisch ontwerper, tekstschrijver, web developer of webdesigner en kun je zelf een uurtarief bepalen. Werken als freelancer geeft een hoop vrijheid want je kunt zelf bepalen wanneer je werkt, voor wie je werkt en wat voor klussen je aanneemt.

Om zelf als freelancer aan de slag te gaan heb je een paar dingen nodig. Allereerst is het raadzaam om bij de kamer van koophandel een KVK en BTW nummer aan te vragen. Zonder deze nummers kun je namelijk geen facturen versturen en geen BTW terugvragen over de gemaakte kosten. Daarnaast helpen een KVK en BTW nummer ook bij het vinden van nieuwe opdrachten. De concurrentie op het internet is erg groot en veel freelancers vechten om dezelfde boterham, met een geregistreerd bedrijf ontvang je meer vertrouwen en zul je meer opdrachten binnenhalen.

Naast een KVK en BTW nummer moet je natuurlijk weten welke kant je op wilt gaan. Op het internet is vooral veel vraag naar tekstschrijvers en web developers maar ligt jouw expertise bij een andere tak van sport dan moet je hier natuurlijk voor kiezen. Bepaal voor jezelf wat je nodig hebt en denk na over onder andere een uurtarief, betalingstermijn, een eigen website enzovoort. Heb je alles duidelijk in kaart gebracht en heb je een plan van aanpak? Hieronder gaan we verder in op het verkrijgen van opdrachten.

Hoe kom je als freelancer aan opdrachten?

Zoals ik eerder al aangaf is de concurrentie op het internet momenteel echt moordend. Iedereen wil wel geld verdienen vanuit huis en het wordt steeds moeilijker om als freelancer een boterham te verdienen. Om jou op weg te helpen bij het verkrijgen van je eerste opdracht volgen hieronder een aantal tips:

 1. Registreer een account op Sitedeals.nl en plaats een advertentie waarin je jouw werkzaamheden aanbiedt. Sitedeals is het nr. 1 webmaster forum van Nederland. Hier vind je o.a. veel site-eigenaren, internet marketeers, SEO experts en overige internet ondernemers. Veel van deze ondernemers willen bepaalde taken uitbesteden en hier kan jij op inspelen. Hou in het begin je tarief laag, leg contact met andere gebruikers en verhoog vervolgens je tarief stapsgewijs.
 2. Registreer een account bij Fiverr Nederland en maak een GIG (Fiverr advertentie) aan waarin je jouw werkzaamheden aanbiedt. Fiverr is een online marktplaats speciaal ontwikkeld voor freelancers. Via een zogeheten GIG kun je jouw werkzaamheden in 3 verschillende pakketten aanbieden. Ben je bijvoorbeeld werkzaam als freelance tekstschrijver? Dan kun je jouw GIG als volgt indelen:
  1. Basic pakket: 1 artikel van 1.000 woorden voor €50,-
  2. Standaard pakket: 5 artikelen van 1.000 woorden voor €42,50 per stuk.
  3. Premium pakket: 10 artikelen van 1.000 woorden voor €37,50 per stuk.
 3. Adverteer in de krant. En dan bedoel ik natuurlijk niet de telegraaf of het algemeen dagblad want dit is voor beginnende freelancers veel te duur. Adverteren in plaatselijke krantjes zoals het witte weekblad kost meestal maar een paar tientjes en wordt lokaal verspreid. Zo krijgt jouw bedrijfsnaam de aandacht die het verdient en zul je sneller lokale klanten vinden.
 4. Adverteer in zoekmachines zoals Google en Bing. Ga op zoek naar relevante zoektermen waarop je gevonden wilt worden, maak een advertentie aan en je staat direct op de 1e pagina van de zoekresultaten op deze zoekterm! (LET OP: Deze vorm van adverteren kan hoge kosten met zich meebrengen)
 5. Mond-op-mondreclame. Vertel tegen je vrienden, familie, kennissen en buren dat je voor jezelf bent begonnen. Vaak gaat dit als een lopend vuurtje en voor je het weet heb je jouw eerste klant te pakken. Hierbij kun je ook gebruiken maken van social media waardoor de boodschap nog verder wordt verspreid.

Thuiswerk methode 4: Dropshipping

Het volgende verdienmodel dat we gaan behandelen staat bekend als dropshipping. Dropshipping is het online verkopen van producten zonder dat je deze zelf op voorraad hoeft te hebben. Hoe dit precies werkt? Eigenlijk is het vrij eenvoudig.. Om te beginnen heb je een zogeheten ‘dropship webshop’ nodig. Geen zorgen, een dropship webshop bouwen is dankzij programma’s als Shopify en WooCommerce een fluitje van een cent.

Daarnaast is het belangrijk dat je één of meerdere leveranciers vind die de producten die jij in je webshop wilt verkopen zo goedkoop mogelijk kan leveren. De meeste dropshippers wijken hiervoor uit naar productielanden als China of India maar je kunt ook gewoon AliExpress, Bol.com of Amazon als leverancier gebruiken. Heb je een betrouwbare leverancier gevonden? Dan is het tijd om zijn of haar producten in jouw dropship webshop te plaatsen. Hierbij geef je jezelf natuurlijk een mooi winst percentage want je wilt uiteindelijk geld verdienen vanuit huis.

Voordat je daadwerkelijk met dropshipping kan beginnen is het verstandig om duidelijke afspraken te maken met de leverancier(s). Als iemand via jouw ‘dropship webshop’ een bestelling plaatst dan wordt deze namelijk direct doorgestuurd naar de leverancier. De leverancier is verantwoordelijk voor het verwerken van de order en het verzenden van de artikelen, jij hoeft je alleen te focussen op het onderhoud van je webshop en het verkopen van de producten.

Zoals je ziet heb je voor dropshipping zelf geen voorraad nodig en kun je het hele proces makkelijk automatiseren. Mede hierdoor is dropshipping erg populair onder thuiswerkers. Wil jij weten hoe je met dropshipping kan beginnen? In de populaire videocursus ‘de dropship academy’ laat dropshipper Joshua Kaats zien hoe hij vanuit huis een passief inkomen van tienduizenden euro’s per maand verdient. Wil jij dit ook? Klik dan snel op onderstaande knop om naar de cursus te gaan.

Geld verdienen vanuit huis: dropshipping academy

Binnen no-time een winstgevende dropship business beginnen?

Sluit je aan bij High Ticket Dropship Academy van Joshua Kaats!

Bekijk de gratis introductie video!

Thuiswerk methode 5: Handelen op online marktplaatsen

Wil jij geld verdienen vanuit huis maar lijken de hierboven omschreven verdienmodellen jou te ingewikkeld? Handelen op online markplaatsen kan echt iedereen! Het principe is simpel; je koopt de goederen zo goedkoop mogelijk in en je verkoopt ze weer met zoveel mogelijk winst. Ook voor dit verdienmodel geldt dat er ontzettend veel concurrentie is, maar pak je het op de juiste manier aan dan kun je hier veel geld mee verdienen. Is handelen op online marktplaatsen iets voor jou? Hieronder volgen een paar praktische tips!

 1. Richt je op producten die jouw persoonlijke interesse wekken.
 2. Bepaal voordat je gaat onderhandelen hoeveel geld je wilt besteden en voor hoeveel je het product kunt doorverkopen.
 3. Haal de aangekochte goederen altijd persoonlijk op, zo krijg je een extra kans om nog eens over de prijs te onderhandelen en bouw je een band op met de verkoper.
 4. Vraag altijd of de verkoper nog meer spullen te koop heeft staan.
 5. Heb je iets nieuws gekocht? Neem dan de tijd om een nette advertentie op te stellen. Veel verkopers plaatsen alleen een foto met daarbij de gewenste verkoopprijs maar met een nette advertentie zul je betere resultaten behalen!
 6. Plaats een advertentie altijd op meerdere marktplaatsen, zo bereik je meer mensen en zul je sneller een verkoop realiseren. (hierover straks meer!)
 7. Laat je niet gek maken door kopers die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten en hou vast aan de verkoopprijs die je voor ogen hebt.

Met deze tips op zak moet het mogelijk zijn om als marktplaats handelaar aan de slag te gaan. Wellicht heb je in het begin nog niet zoveel geld te besteden en kan het lastig kan zijn om goede producten in te kopen. Als dit bij jou ook het geval is dan raad ik je aan om eens goed om je heen te kijken. Wellicht heb je nog oude spullen in huis die je kunt verkopen en kun je zo een startkapitaal opbouwen..

Welke online marktplaatsen zijn er?

Eerder gaf ik al aan dat je als marktplaats handelaar het beste je advertenties op meerdere websites kunt plaatsen. Zo vergroot je jouw bereik en zul je sneller een verkoop realiseren. Er zijn op het internet best veel marktplaatsen te vinden en de bekendste namen zullen jullie vast en zeker kennen. Echter kunnen ook de onbekende marktplaatsen verkopen genereren, daarom volgt hieronder een korte opsomming van mijn favoriete marktplaatsen:

 1. Marktplaats.nl – De grootste online marktplaats van Nederland met meer dan 2.1 miljoen bezoekers per dag!
 2. 2dehands.be – De grootste online marktplaats van België met meer dan 3.2 miljoen bezoekers per maand!
 3. Ebay.com – Een groot internationaal handelsplatform met jaarlijks meer dan 54 miljoen bezoekers!
 4. Bol.com – Misschien niet de eerste marktplaats waar je aan denkt maar ook op Bol.com kun je handelen in tweedehands spullen!
 5. Amazon.com – De grootste en best lopende webshop ter wereld met miljarden bezoekers per maand!
 6. Sociale media – Dit valt natuurlijk niet echt in de categorie ‘marktplaatsen’ maar het bereik op deze media is zo groot dat het zich prima verleent voor online handel! Zoek eens op Facebook naar ‘tweedehands artikelen’ en zie hoeveel resultaten er omhoog komen.. Zie jij de potentie?
Geld verdienen vanuit huis: handelen op marktplaats

Thuiswerk methode 6: Handelen op de beurs

Steeds meer mensen willen handelen op de beurs en dankzij programma’s als Trading212, DeGiro en BUX Zero is dat nu makkelijker dan ooit. Vroeger was het kopen van aandelen een hele klus maar vandaag de dag kan dat dus lekker vanuit huis. In principe kan iedereen die ouder dan 18 is handelen op de beurs, maar handelen op de beurs brengt altijd risico’s met zich mee.

Uit onderzoek is gebleken dat 75 á 80 procent van alle beleggers geld verliest maar dankzij de dalende koersen tijdens de corona crisis en de snel stijgende koersen van de meeste cryptovaluta is dit toch wel het ideale instapmoment. Als je gaat handelen op de beurs dan is het belangrijk dat je een doel voor ogen hebt en dat je een strategie hebt om dit doel te bereiken.

Er zijn op het internet ontzettend veel handel strategieën te vinden maar een garantie voor succes is er nooit. Zelf hou ik me al een paar jaar bezig met de handel in aandelen en ik kan je dus wel de volgende tips meegeven:

 1. Beleg altijd alleen met geld dat je echt kan missen.
 2. Investeer nooit al je geld in 1 fonds maar verspreid dit over meerdere fondsen.
 3. Hou altijd vast aan de vooraf bepaalde strategie.

Heb je nog nooit aandelen verhandeld? Dan raad ik je aan om met Trading212 te beginnen. Trading212 is erg gebruiksvriendelijk en voor nieuwe gebruikers zijn er tutorials beschikbaar. Daarnaast krijg je, als je via onderstaande knop een trading212 account registreert, 1 aandeel T.W.V. €100,- helemaal gratis. LET OP: Om hiervoor in aanmerking te komen moet je minimaal €1 in je ‘echt geld’ account storten.

Trading212 - €100 gratis aandelen

Ontvang gratis aandelen T.W.V. €100!

Stort €1 bij Trading212 en ontvang gratis aandelen T.W.V. €100!

Claim jouw gratis aandelen!

Thuiswerk methode 7: Digitale producten ontwikkelen

Heb je het over geld verdienen vanuit huis dan mag het ontwikkelen van digitale producten niet in je lijst ontbreken. Het ontwikkelen van digitale producten zoals e-Books, online trainingen en cursussen is booming business en steeds meer mensen proberen op deze manier iets bij te verdienen. Wellicht heb je weleens van de Affiliate Marketing Revolutie, De Bol.com Masterclass of de Crypto Masterclass gehoord, allemaal digitale producten die stuk voor stuk honderdduizenden euro’s per jaar omzetten.

Inderdaad, met digitale producten kun je vanuit huis ontzettend veel geld verdienen, maar het ontwikkelen van een eigen product is een tijdrovend klusje. Om te beginnen moet je om een eigen product te maken verstand hebben van een bepaald onderwerp. Heb jij bijvoorbeeld veel verstand van het maken van websites, gezond eten, afvallen of zoekmachine optimalisatie? Dan zou dit een goed onderwerp voor jouw product kunnen zijn.

Heb je een onderwerp voor je product gevonden? Dan is het tijd om te bepalen wat voor soort product je gaat maken. Over het algemeen verkopen online trainingen en cursussen beter dan e-Books, maar zo’n online training opzetten neemt meer tijd in beslag dan alleen het schrijven van een e-Book. Voor een online training heb je namelijk video materiaal nodig, moet je een website inrichten, een klantenservice opzetten enzovoort.

Gelukkig is er nu een programma waarmee je makkelijk en snel zelf een E-learning platform kan maken en dat is Huddle. Huddle is de ideale alles-in-1-software voor het verkopen van digitale producten. Huddle is zonder technische kennis of ervaring te gebruiken en daarbij ook de goedkoopste E-learning software beschikbaar. Wil jij graag een eigen product of community lanceren en wil je daarbij niet alleen maar met de technische aspecten bezig zijn? Bekijk dan onderstaande video wat Huddle E-learning software voor jou kan betekenen!

Digitale producten verkopen

Je hebt hard aan je eerste product gewerkt en bent tevreden met het eindresultaat. Je hebt een website rondom het product gebouwd, een ledengedeelte en klantenservice ingericht, en een betalingsplatform opgezet, nu is het tijd om jouw product te lanceren. Met grote blijdschap zet je jouw product online maar na een paar weken heb je nog steeds geen verkoop gerealiseerd. Geen zorgen, dit ligt waarschijnlijk niet aan jou of aan je product maar aan de bezoekers die nog niet weten wie jij precies bent en of jouw product wel betrouwbaar is. Dit is een veel voorkomend probleem die je met onderstaande tips kunt oplossen:

 1. Meld jouw product aan bij een affiliate netwerk zodat mensen het product in ruil voor een commissie kunnen promoten. Wees hierbij niet te zuinig en stel een mooie commissie in. Ik raad je aan om hiervoor affiliate netwerk PayPro te gebruiken en de commissie op 30 á 40% van de verkoopprijs te zetten. Op deze manier krijg je ontzettend veel verkeer naar jouw website en zul je snel meer verkopen realiseren!
 2. Adverteer in de zoekmachines op zoektermen die betrekking hebben op jouw product. Zo komt jouw advertentie bovenaan de zoekresultaten en zullen veel mensen doorklikken naar jouw website. Ook worden mensen die niet op de advertentie klikken bekend met de naam van het product en zullen zij eerder geneigd zijn om het product te kopen.
 3. Adverteer op sociale media als Facebook, Twitter en Instagram. Met name Facebook en Instagram zijn erg interessant want je kunt hier heel gericht adverteren. Heb jij bijvoorbeeld een videocursus over zoekmachine optimalisatie (SEO) ontwikkeld? Dan kun je jouw advertentie richten aan mensen die dit als interesse in hun profiel hebben toegevoegd!

Je zal zien dat je na een tijdje al het geld dat je in de advertenties en commissies stopt dubbel en dwars terugverdiend! Zorg eerst dat jouw product wat naamsbekendheid krijgt, geef actieve affiliates gratis toegang en het succes komt vanzelf!

Huddle e-learning software: Maak vanuit huis een winstgevende community website!

Vanuit huis een winstgevende online community opbouwen?

Dankzij de Huddle e-learning software nu een fluitje van een cent!

Ontdek de kracht van Huddle!

Thuiswerk methode 8: Inpakwerk voor webshops

Geld verdienen vanuit huis: inpakwerk voor webshops

Inpakwerk voor webshops is zeker niet de leukste methode om vanuit huis geld te verdienen, maar dankzij de enorme toename aan online bestellingen heeft dit verdienmodel zeker potentie. Elke dag worden er binnen Nederland honderdduizenden pakketjes verstuurd en het verpakken van deze pakketjes is een tijdrovende klus. Als inpakker ga jij (veelal vanuit huis) aan de slag voor bijvoorbeeld een webshop of een bedrijf dat promotiemateriaal zoals: pennen, tijdschriften etc. verzorgd.

Ga je vanuit huis pakketjes inpakken dan krijg je in de meeste gevallen de artikelen + het verpakkingsmateriaal thuis aangeleverd. Het kan echter ook zo zijn dat je dit zelf moet ophalen bij een winkel of magazijn. Maak hier voordat je gaat beginnen duidelijke afspraken over want als je zonder verpakkingsmateriaal komt te zitten kun je geen artikelen inpakken en verdien je dus ook niks.

In vergelijking met de andere verdienmodellen die in dit artikel zijn omschreven is het inpakken van pakketjes vrij eenvoudig en saai werk. Daarnaast zul je als inpakker ook een stuk minder verdienen dan wanneer je met bijvoorbeeld affiliate marketing aan de slag gaat. Er zijn bedrijven die inpakkers een uurloon betalen maar de norm is dat je betaald krijgt naar het aantal pakketjes dat je daadwerkelijk verpakt. Dus, hoe meer pakketjes jij verpakt hoe hoger de verdiensten zullen zijn.

Wil jij geld verdienen vanuit huis met het inpakken van pakketjes? Helaas zijn er steeds minder vacatures beschikbaar Hieronder volgen een aantal tips om aan opdrachten te komen:

 1. Meld je aan op thuiswerkcentrale.nl.
 2. Benader webshops met de vraag of zij inpakkers nodig hebben.
 3. Hou de vacaturesites in de gaten.

Thuiswerk methode 9: Doe mee aan enquêtes en marktonderzoeken

Er zijn in Nederland veel websites te vinden waarop je kunt bijverdienen door deel te nemen aan enquêtes en marktonderzoeken. Dit is een vrij eenvoudige manier om vanuit huis geld te verdienen maar levert in verhouding met de andere verdienmodellen ook maar weinig op. Voor het invullen van een enquête of marktonderzoek ontvang je hooguit een paar euro, maar door op meerdere platformen actief te werk te gaan kan dit je toch al snel enkele honderden euro’s per maand opleveren.

Geld verdienen vanuit huis met het invullen van enquêtes en marktonderzoeken is vooral interessant voor jongeren en mensen die naast hun baan een extra inkomen op willen bouwen. Het invullen van een enquête neemt in de meeste gevallen slechts een paar minuten in beslag, je kunt dit dus op elk gewenst moment doen. (Bijvoorbeeld in het OV, tijdens je pauze, tijdens een sanitaire stop enzovoort)

Er zijn binnen Nederland een paar betrouwbare platformen waarop je tegen betaling enquêtes en marktonderzoeken kunt invullen. Registreren is gratis en na het invullen van je profielgegevens kun je direct aan de slag. Hieronder volgt een korte opsomming van de platformen die ik gebruik:

Nederlandse enquête platformen

 1. i-Say: Verdien tot wel €7,- per ingevulde enquête! Registreren is gratis, uitbetalingen verlopen via PayPal en je maakt elk kwartaal kans op €300 cash!
 2. OpinieLand: Eén van de grootste enquête platformen van Nederland waarop dagelijks nieuwe enquêtes worden toegevoegd. Registreren is gratis, uitbetalingen verlopen via PayPal en met de driemaandelijkse loterij kun je tot wel €10.000,- winnen!
 3. Waardevolle Mening: Verdien geld door je mening te geven! Ontvang tot wel €7,- per ingevulde enquête en doe mee aan opiniepeilingen voor nog meer inkomsten!
 4. Toluna: Verdien tot wel €50,- per maand met het invullen van enquêtes en het spelen van spelletjes! Laat je saldo uitbetalen in waardebonnen of via PayPal.
 5. LifePoints: LifePoints is het enige platform waarop je bij een saldo van €5,- al een uitbetaling kunt aanvragen. Laat je saldo uitbetalen in waardebonnen of via PayPal.
 6. PanelClix: Het meest uitgebreide enquête platform van Nederland. Ontvang hoge vergoedingen per ingevulde enquête, verhoog je inkomsten door mee te doen aan de spelletjes en ontvang bij registratie direct een welkomstbonus van €2,55!

Thuiswerk methode 10: Wordt verkoper op bol.com

Sinds de lancering van de Bol.com Masterclass registreren steeds meer beginnende internet ondernemers zich als verkoper bij Bol.com. Dat is begrijpelijk want wil je geld verdienen vanuit huis dan is dit misschien wel het verdienmodel met de meeste potentie. Als verkoper van Bol.com kun je zo maar tienduizenden euro’s per maand verdienen en dat geheel zonder technische kennis, ervaring, opleiding of diploma.

Het is vrij eenvoudig om als Bol.com verkoper aan de slag te gaan. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een KVK en BTW nummer en natuurlijk artikelen die je kunt verkopen. De kunst is om de artikelen zo goedkoop mogelijk in te kopen en zo duur mogelijk te verkopen zodat je hier een mooie winst aan overhoudt.

Het grote voordeel van verkopen via Bol.com in vergelijking met het verkopen via een eigen webshop is dat Bol.com al jarenlang de grootste webshop van Nederland is. Bol.com trekt gemiddeld 6 tot 8 miljoen bezoekers per maand en deze bezoekers hebben allemaal de intentie om iets te kopen. Daarnaast heb je als Bol.com verkoper geen omkijk naar de technische aspecten en het beheren van een eigen webshop en kun je dus al jouw tijd besteden aan het vinden en verkopen van producten.

Iedereen kan Bol.com verkoper worden maar dat wil nog niet zeggen dat iedereen dezelfde resultaten zal behalen. De concurrentie op het verkopersplatform is erg groot en je hebt weldegelijk een strategie nodig om succesvol te worden. Gelukkig hoef jij deze strategie niet zelf uit te stippelen want deze kun je gewoon overnemen uit de video’s van de Bol.com Masterclass. Wil je meer weten over de Bol.com Masterclass? Klik op onderstaande knop om de gratis training te volgen!

Bol.com Masterclass call to action

Binnen no-time een €3.000 + per maand webshop opzetten?

Sluit je aan bij duizenden actieve cursisten en begin vandaag nog als Bol.com handelaar!

Direct aanmelden voor de gratis training!

Tot slot

Je hebt in dit artikel kunnen lezen dat geld verdienen vanuit huis op verschillende manieren mogelijk is. De één werkt liever aan het opbouwen van een stabiele internet business en de ander gaat liever op de automatische piloot pakketjes inpakken. Het maakt in principe niet uit voor welk verdienmodel je kiest want alle verdienmodellen die in dit artikel worden omschreven zijn winstgevend.

Het voordeel van thuiswerken is dat je helemaal zelf kan bepalen wat voor werk je gaat doen én wanneer je dit gaat doen. Dit betekent echter niet dat je met thuiswerk lekker achterover kunt leunen terwijl het geld binnenstroomt. Je weet nu wat de mogelijkheden zijn en ga je hier gemotiveerd mee aan de slag dan zal dit uiteindelijk zijn vruchten afwerpen.

Naast de hierboven vermelde verdien methodes zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden om vanuit huis geld te verdienen. Denk jij zelf nog een goede methode te weten en wil je deze lijst hiermee aanvullen? Laat hieronder een reactie achter of stuur even een berichtje via de contact pagina.

Veel gestelde vragen

Kan ik dankzij deze thuiswerk methodes mijn baan opzeggen?

Op de lange termijn is dat zeker mogelijk maar als je net begint is dit niet aan te raden. Zorg dat je een vast inkomen hebt en werk daarnaast aan jouw eigen business. Genereer je na een tijdje genoeg inkomsten dan kun je natuurlijk altijd je baan opzeggen.

Met welk verdienmodel kan ik het meeste geld verdienen?

In principe kun je met elk verdienmodel veel geld verdienen maar dat is vooral afhankelijk van jouw eigen inzet en motivatie. Zelf heb ik de beste ervaringen met affiliate marketing en dropshipping maar dit verschilt per persoon.

Ik heb geen technische kennis of ervaring, welk verdienmodel kan ik gebruiken?

Zoals je in het artikel kunt zien zijn er voor (bijna) elk verdienmodel online cursussen beschikbaar. Veel van deze cursussen laten stap-voor-stap zien hoe een verdienmodel werkt en dit kun jij gewoon kopiëren. Ook zonder technische kennis, ervaring of vooropleiding kun je dus prima met deze verdienmodellen aan de slag.

Zijn er nog meer thuiswerk methodes?

Absoluut, er zijn nog veel meer methodes om vanuit huis geld te verdienen en dit artikel wordt regelmatig aangevuld. Heb jij zelf nog een goede verdienmethode die je in deze lijst wil terugzien? Laat hieronder even een berichtje achter of neem contact op via de contact pagina en wij zullen dit artikel zo snel mogelijk aanvullen.

Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.