AllesOverCrypto.nl review

Een eerlijke review van AllesOverCrypto.nl

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

Het blijkt heel moeilijk om als buitenstaander in de cryptowereld een voet aan de grond te krijgen. Het is namelijk een wereld die voor velen onder ons nog steeds verborgen blijft. Iedereen kan tegenwoordig wel online van dit soort digitale munten kopen, maar eigenlijk hebben veel mensen geen idee waar ze mee bezig zijn. Ze horen in het nieuws dat digitale munten in een snel tempo naar record waardes schieten. Dat is uiteindelijk de enige reden voor veel mensen om te besluiten dat ze de munten gaan kopen.

Wanneer je online op zoek gaat naar specifieke informatie over crypto, dan kom je meestal op websites terecht van mensen die jou een snelle rijkdom beloven. Het is echter niet zo verstandig om deze mensen zomaar op hun woord te geloven. Zijn er dan echt geen websites waarop je betrouwbare informatie kunt terugvinden? Jawel, vast en zeker wel, maar je moet ze weten te vinden. Wij botsten al snel op allesovercrypto.nl en in deze allesovercrypto.nl review vind je al onze bevindingen over de website, de makers en nog zoveel meer. Lees zeker tot het einde, want daar kom je iets meer te weten over hun extra cursus.

Wat is Alles Over Crypto precies?

Alles over crypto, beter bekend als allesovercrypto.nl is een online website waarop je, zoals de naam het zelf al zegt, alles vindt over crypto munten. Alles Over Crypto is op zichzelf geen cursus. Het is een website net zoals een nieuwswebsite, waarop je erg veel informatie kunt terugvinden over al hetgeen met digitale currency te maken heeft.

Om zoveel mogelijk mensen van informatie te kunnen voorzien, is de website heel overzichtelijk opgebouwd rond verschillende onderwerpen. In het menu vind je de diverse tabbladen terug. Er is een pagina die specifiek gaat om het kopen van cryptomunten, dus eigenlijk over de basis van het handelen in digitale munten. Daarnaast bestaat er ook een pagina waarop je alles kan lezen over de koersen van de digitale munten, uiteraard met de huidige prijzen. Als derde onderwerp is er de blog, die zelf ook nog eens is opgedeeld in verschillende sub onderwerpen. In dit blog vind je eigenlijk de meeste informatie terug. Je kan er namelijk alles leren over de blockchain technologie, maar ook over initial coin offerings, oftewel het moment waarop een digitale munt voor het eerst wordt verkocht.

Naast deze belangrijke onderdelen, beschikt de website ook nog eens over een online shop en een eigen forum. Via dat forum kunnen bezoekers onderling met elkaar discussiëren over een crypto gerelateerde vraag of opmerking. Alsof dat nog niet voldoende is, vind je in de menubalk ook nog een knopje om een gratis crypto training te volgen, die gemaakt is door de mensen achter AllesOverCrypto. Wie de mensen achter Alles Over Crypto precies zijn, dat kom je wat verder in onze allesovercrypto.nl review te weten. De website is reeds enkele jaren online, en ze is sindsdien keihard gegroeid. Er zijn nu ook al heel wat mensen in dienst, die deze waardevolle content creëren.

 
Allesovercrypto.nl review: Allesovercrypto.nl homepage
Allesovercrypto.nl review: Alles Over Crypto Homepage

Wie heeft de website AllesOverCrypto gemaakt?

Zoals je waarschijnlijk wel al had verwacht, zijn er meerdere mensen die achter deze website zitten. Zoals ik daarnet al zei, zijn er tegenwoordig al enkele mensen in dienst, die de website moeten uitbouwen en onderhouden. Belangrijker om na te gaan, is wie de oprichters achter Alles Over Crypto zijn. De vraag is natuurlijk in welke mate zij te vertrouwen zijn. Wanneer het over geld gaat, wil je namelijk niet zomaar van iedereen advies en raad aannemen, dus het is wel best belangrijk om jouw bronnen te controleren. Ik heb voor jou in de mate van het mogelijke uitgezocht wie achter deze website zit, en wat voor competenties deze mensen hebben.

In feite zitten er twee belangrijke spilfiguren achter deze website. Het duo Derek Westra en Patrick Suiker van Alles Over Crypto staan bekend om hun ervaring binnen de wereld van digitale munten. Derek Westra is afgestudeerd als gedragseconoom. Hij heeft zijn studie gebruikt om te begrijpen hoe mensen reageren op bepaalde veranderingen binnen de crypto markt. Door goed te kunnen inschatten hoe mensen bijvoorbeeld reageren bij een daling, weet hij ook veel over de momenten waarop je net moet instappen in dit soort investeringen. Naast zijn werkzaamheden rond crypto, helpt Derek ook meerdere andere bedrijven om een snellere groei te realiseren.

Patrick Suiker aan de andere kant is een echte ondernemer. Hij heeft ook meerdere jaren de studie entrepreneur ship gevolgd, dus hij weet alles over het runnen en uitbouwen van nieuwe bedrijven. Ze zijn alle twee erg gepassioneerd door alles wat met crypto te maken heeft en net dat maakt ze zo speciaal samen.

Wat is het doel van de website allesovercrypto.nl?

Heel veel websites werken tegenwoordig via hetzelfde principe: namelijk eerst nemen en dan pas geven. De website van Alles Over Crypto werkt daarentegen net op de omgekeerde manier. Het doel van de website, is in de eerste plaats om mensen te informeren over alles wat met de handel in digitale munten te maken heeft. De website bevat zoveel nuttige onderdelen, dat iemand die totaal niets weet over crypto, op een dag al heel veel zou kunnen leren. Ik ga niet zeggen dat men na een dag al een expert is, of dat men alle relevante inzichten al zal hebben vergaard, maar je zal toch al een hele stap verder staan.

Daarnaast wil de website je niet enkel informeren over onderwerpen die met crypto te maken hebben, maar ook rechtstreeks over de diverse munten die momenteel op de markt zijn. In het tabblad koersen vind je namelijk alles over de prijs van digitale munten. Bovendien kan je er ook een lijst zien van alle cryptovaluta die momenteel bestaan. Onder het onderdeeltje blog, vind je dan weer een sub kopje met betrekking tot ICO’s. Die blog pagina bevat alle informatie over munten die eventueel op de markt kunnen komen.

Uiteindelijk bieden ze ook een webshop aan, maar gezien de vele relevante informatie en gezien het feit dat ze ook een gratis training aanbieden, ben ik ervan overtuigd dat het in de eerste plaats draait om het geven van informatie in het bijzonder.

Direct van start met de gratis Crypto training?

Bekijk de video!

AllesOverCrypto.nl review

Nu je precies weet wat je op deze website kunt terugvinden, en door wie de website initieel is ontworpen, kan ik je vertellen wat mijn eigen ervaring is met de website. Ik zal deze AllesOverCrypto.nl review beginnen met mijn kritische blik te werpen op de mensen die deze website hebben ontworpen.

AllesOverCrypto.nl review: Het team achter Alles Over Crypto

Zoals ik daarnet al zei, werd het concept van de website bedacht door Derek Westra en Patrick Suiker. Gezien het feit dat beide heren een hoger diploma hebben behaald, ben ik er vrij zeker van dat ze wel goed weten waarmee ze bezig zijn. Het zijn niet zomaar de eerste de beste zelfverklaarde experts, zoals je er online zoveel kunt vinden. Bovendien zitten ze ook al vele jaren in deze branche. Aan de ene kant betekent dat voor mij dat ze de tijd hebben gehad om heel veel relevante informatie te verzamelen. Aan de andere kant wil dat ook zeggen dat ze geen website meer zouden hebben, mochten ze geen kwalitatieve informatie afleveren. Het feit dat ze zo’n groot bereik hebben, wilt zeker ook iets zeggen. Jij ben op dit moment toch ook informatie aan het zoeken over hun website.

Daarnaast is de website natuurlijk niet door hen alleen gebouwd. Bovendien wordt de meeste content tegenwoordig ook gemaakt door andere mensen. Het feit dat hun bedrijf het zo goed doet, heeft ze in staat gesteld om op zoek te gaan naar echte experts binnen deze business. Ze kunnen de mensen betalen die beschikken over de juiste competenties, dus dat betekent voor mij ook dat deze mensen te vertrouwen zijn. Een kritische AllesOverCrypto.nl review zou natuurlijk niet kritisch zijn mocht ik geen mindere punten hebben gezocht. Wat ik persoonlijk minder vind aan het team, is dat je nergens wat meer informatie vindt over de personen die dagelijks deel uitmaken van het team. Wel vind je naast de blogs terug door wie het artikel geschreven is, dus dat is wel een groot pluspunt.

AllesOverCrypto.nl review: De stijl van AllesOverCrypto

Ook hoe de website is ontworpen kan een belangrijke invloed hebben voor mensen die graag meer willen leren over een bepaald onderwerp. AllesOverCrypto.nl is erg zorgvuldig opgebouwd. Zoals ik daarnet heb uitgelegd, is de website verdeeld in meerdere sub pagina’s. Daarenboven is het bijzonder eenvoudig om te navigeren tussen allerlei onderwerpen.

Wat me ook erg aanspreekt, is de manier waarop de blogs zijn geschreven. Persoonlijk vind ik het leuk als een schrijver een professionele, maar niet al te stijve stijl gebruikt. In de teksten van Alles Over Crypto wordt alles klaar en duidelijk uitgelegd, zodat je niet met vragen achterblijft. Persoonlijk vind ik wel dat men iets te veel de nadruk legt op de waarde van sommige cryptomunten. Daardoor lijken sommige tabbladen een beetje onverzorgd over te komen, maar misschien is dat voor jou helemaal niet zo.

Waar ik echt niet tegen kan bij het bezoeken van een website, is dat men pusherig is en jou meteen iets wil verkopen. Ik ben er zeker van dat je ook al hebt meegemaakt dat je op een bepaalde website zit te scrollen, terwijl er continu push berichten op het scherm tevoorschijn komen. Gelukkig is dat op de website AllesOverCrypto niet het geval. Men heeft bovenaan een onopvallend knopje verwerkt richting een gratis training, maar daar is het dan ook wel bij gebleven. Je kan zelf kiezen welke dingen je opent en dewelke je links laat liggen.

Allesovercrypto.nl review: Gratis Crypto training

AllesOverCrypto.nl review: Algemene oordeel over de website

Zoals je in deze allesovercrypto.nl review hebt kunnen lezen ben ik over het algemeen erg enthousiast over deze website. Ik surf er zelf regelmatig op, terwijl ik toch al een vrij brede kennis heb over het onderwerp. Ik heb nog nooit opgemerkt dat er grove fouten in de artikelen staan of dergelijke. Alleen af en toe een keer een typfoutje, maar dat overkomt de beste. Ik denk dat de website nog veel potentieel heeft om ook in de toekomst verder te groeien. Met de brede bezoekersbasis die er vandaag al is, moet dat zeker lukken.

Wat vinden anderen over AllesOverCrypto?

Uiteraard is mijn mening niet de enige die ertoe doet. Ik zal je zelfs meer zeggen, mijn mening doet er helemaal niet toe. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeuren, iedereen vindt andere dingen belangrijk in het leven. Of je dan ook even enthousiast moet zijn over Alles Over Crypto zoals ik dat ben? Nee, absoluut niet. Wel vind ik dat je alles over crypto een kans zou moeten geven, mocht je het nog niet kennen.

Er zijn namelijk heel veel andere mensen die ook erg tevreden zijn over de kennis die Derek Westra en Patrick Suiker met ons willen delen. Wanneer je online op zoek gaat naar een AllesOverCrypto.nl review dan vind je meteen heel wat positieve geluiden. Er zijn bijvoorbeeld heel veel mensen die zich hebben ingeschreven voor de gratis training. De meesten onder hen zijn er echt heel enthousiast over. Ze schrijven dat Derek Westra en Patrick Suiker heel eerlijk overkomen.

Net als ik, zijn er ook nog andere mensen die hebben opgemerkt dat men jou op de website niet meteen iets wil verkopen. Net zoals ik er niet tegen kan dat er 10 push meldingen verschijnen, zijn er ook anderen die zeggen dat het erg fijn is om niet continu reclame in beeld te krijgen. Daarenboven staat ook niet heel de website vol met spam over hun cursus. In een van de reviews vond ik ook een erg mooie samenvatting, ik weet niet meer exact hoe het ging, maar het komt hier op neer: “AllesOverCrypto is the place to be voor iedereen die meer wil leren over het traden van digitale munten“. Derek en Patrick zijn niet de oplichters die je alleen een dure cursus willen verkopen. Het zijn effectief twee mannen met ervaring, die hun kennis ook graag delen.”

De crypto masterclass

Ik had me voorgenomen om in dit artikel de crypto masterclass niet aan bod te laten komen, maar aangezien het wel een belangrijk deel is van Alles Over Crypto, kan ik niet anders dan het even vermelden. Naast de informatie die je op de openbare website vindt, kan je in de cursus van Patrick Suiker en Derek Westra ook heel veel leren over het handelen in crypto in de praktijk. In de crypto masterclass laten ze namelijk alle belangrijke onderdelen aan bod komen.

Je leert in de cursus stap per stap hoe je kunt handelen in Bitcoin en andere cryptomunten. Zo begint het hele lessenpakket met een introductie tot de blockchain technologie, maar evengoed leer je op het einde van de cursus iets over de juiste mindset om een crypto trader te kunnen worden.

Net als op de website van AllesOverCrypto, slagen ze er ook in de cursus in om jou haarfijn uit te leggen hoe de wereld van de digitale munten werkt. Daarentegen krijg je door het aankopen van de cursus ook nog toegang tot een unieke community. Daarin kan je mensen leren kennen die de interesse voor crypto met je delen. Ben je benieuwd geworden na mijn AllesOverCrypto.nl review? Dan raad ik je zeker aan om even een kijkje te gaan nemen. Zo kan je het met jouw eigen ogen zien.

AllesOverCrypto.nl
AllesOverCrypto.nl

Beoordeling door Leon,

07 apr 2021
5

AllesOverCrypto.nl is zonder enige twijfel de meest complete crypto-site van Nederland. Derek Westra en Patrick Suiker komen erg deskundig over en de content die zij op de website plaatsen is voor zowel beginnende als ervaren crypto handelaren erg waardevol. Ook ben ik erg enthousiast over de gratis crypto training waarin je leert hoe je cryptomunten kunt kopen, op andere websites zou je hier al snel honderden euro’s voor betalen.

AllesOverCrypto.nl is het ideale startpunt voor iedereen de met crypto munten aan de slag wilt gaan. Zoals in de review al werd aangegeven kun je veel basisinformatie uit het blog halen en ben je toe aan de volgende stap dan is de Crypto Masterclass een echte must-see.

Dus, wil jij winstgevend leren handelen in crypto munten en wil je doelgericht toewerken naar een passief inkomen? Waag dan snel een bezoekje aan de AllesOverCrypto.nl website!

Crypto Masterclass

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s?

Begin vandaag nog met de nr. 1 Crypto cursus van dit moment!

Reserveer een plek voor de Masterclass!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *