PanelClix review

Verdien geld bij het allereerste enquêteplatform van Nederland!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm
PanelClix review: PanelClix enquêtes

PanelClix was het eerste enquêteplatform van Nederland, zij hebben geld verdienen met enquêtes invullen als het ware uitgevonden. PanelClix is opgericht in 1999 en is onderdeel van het bekende spaarprogramma Euroclix. Beide platformen staan onder beheer van het Amsterdamse internet marketing bureau iFlavours B.V. 

Geld verdienen bij PanelClix kan op verschillende manieren. De meeste leden verdienen hun geld dus met het invullen van de enquêtes maar je kunt ook geld verdienen door spelletjes te spelen, nieuwe leden aan te brengen of geld besparen door te winkelen bij de aangesloten webshops. 

PanelClix is een platform met veel actieve leden, daardoor zitten de onderzoeken die dit bedrijf beschikbaar stelt al snel vol. Ben jij specifiek op zoek naar een manier om geld te verdienen met enquêtes? Lees dan snel verder!

Het doel van marktonderzoeken en enquêtes

Voor bedrijven is het ontzettend belangrijk om te weten hoe de consument hun product of dienst beoordeelt. Mede daardoor gaat er in de wereld van de marktonderzoeken veel geld om. Grote bedrijven huren iFlavours B.V. in om zo’n marktonderzoek op te stellen en onder de leden van PanelClix te verspreiden, hier ontvangen zij natuurlijk een mooie vergoeding voor. 

De leden van PanelClix kunnen door deel te nemen aan het onderzoek een deel van deze vergoeding verdienen. Hiervoor moeten zij het onderzoek wel naar waarheid invullen. Op deze manier krijgt de enquêteerder dus antwoord op zijn vragen, verdient iFlavours B.V een flinke commissie en kun jij als consument iedere maand een leuk bedrag bijverdienen door enquêtes in te vullen.

Wordt nu gratis lid van PanelClix en verdien geld met enquêtes invullen!

Aanmelden bij PanelClix

Om lid te kunnen worden van PanelClix moet je minimaal 16 jaar oud zijn, andere eisen worden er niet gesteld. Na het registreren van een account ontvang je direct een welkomstbonus van €2,55. PanelClix is het enige enquêteplatform dat zo’n welkomstbonus verstrekt en daarnaast kun je door direct je profiel gegevens in te vullen nog meer gratis geld verdienen

Om in aanmerking te komen voor de enquêtes is het sowieso belangrijk dat je je profiel gegevens zo compleet mogelijk invult. Aan de hand van de door jou opgegeven profiel gegevens kunnen ze bij PanelClix namelijk bepalen welke onderzoeken voor jou relevant zijn. 

De persoonlijke informatie, die je als deelnemer moet aanleveren voor je profiel, is absoluut veilig. Je hoeft niet bang te zijn dat je ineens wordt belaagd door grote hoeveelheden spam van partijen die jou persoonlijke informatie in handen hebben gekregen. De informatie die je opgeeft wordt alleen gebruikt om te bepalen voor welke enquêtes jij in aanmerking komt. 

Geld verdienen bij PanelClix

Geld verdienen bij PanelClix kan op veel verschillende manieren. Om te beginnen kun je tegen betaling enquêtes invullen, hier krijg je per ingevulde enquête een beloning voor in de vorm van clix. Je kunt voordat je aan een enquête begint al zien hoeveel clix je daarmee gaat verdienen. Mocht je een keer geen zin hebben om aan een enquête deel te nemen dan kun je hem gewoon overslaan. Uitnodigingen voor het invullen van een enquête ontvang je via de mail, hou er rekening mee dat vanwege het grote aantal deelnemers de enquêtes snel vol zitten. Het is dus belangrijk dat je regelmatig op de website inlogt om te kijken welke enquêtes nog beschikbaar zijn. 

Aanbrengen van nieuwe leden

De meest lucratieve manier om geld te verdienen bij PanelClix is door nieuwe deelnemers aan te brengen. De beloning daarvoor is vorstelijk. Ten eerste krijg je clix voor elke deelnemer die je aanbrengt. Maar wat echt oploopt is dat je 10% krijgt van de verdiensten van die nieuwe deelnemers. Als je honderden nieuwe deelnemers aanlevert loopt dat flink op. Er zijn deelnemers die zelf sites bouwen om nieuwe deelnemers voor PanelClix te werven. Deze deelnemers vullen zelf nauwelijks enquêtes in. 

Gokken met Clix

Online gokken is leuk en ongevaarlijk met LuckyClix. Met een inzet van 100 clix kun je tien keer aan de hendel van een virtuele gokkast trekken en maak je kans op de LuckyClix jackpot. Als je die wint krijg je 100.000 clix. Bij PanelClix zijn er ook mogelijkheden om te gokken op sportwedstrijden. Je kunt clix inzetten op voetbalwedstrijden en Formule 1 wedstrijden. Die heten heel toepasselijk voetbalclix en raceclix. Uiteraard kun je dat beter niet doen als je geen verstand hebt van deze sporten. 

Besparen op online aankopen

Bij PanelClix is een groot aantal webshops aangesloten. Bij die shops kun je online winkelen en het leuke is dat je door een aankoop in zo’n webshop te doen clix kunt sparen. Op de site van PanelClix is een overzicht te vinden van de circa 1.600 webshops waar je clix kunt verdienen. Als je de PanelClix clix assistent installeert op je device krijg je zelfs automatisch een seintje als je naar een webshop gaat die is aangesloten bij PanelClix. Als je daar een aankoop doet worden de clix bovendien automatisch bijgeschreven op je saldo.

Aangesloten partners en webshops bij PanelClix

Saldo opsparen

Het saldo dat je bij PanelClix opbouwt kun je uiteraard laten uitkeren als cash of als cadeaubonnen. Maar het is veel slimmer om je clix niet te verzilveren. Op het saldo wordt namelijk een bonus gegeven als je het laat oplopen. Dat telt flink aan, want de bonus kan oplopen tot wel 70 procent. Vanwege de betrouwbaarheid van PanelClix hoef je ook absoluut niet bang te zijn dat je het saldo kwijt raakt. De administratieve systemen werken uitstekend en de kans dat dat gebeurt is nihil. 

Hoeveel geld kun je bij PanelClix verdienen?

Wie geld wil verdienen met alleen het invullen van enquêtes moet daar behoorlijk veel tijd in steken. Als je bij PanelClix echt geld wilt verdienen kun je je beter concentreren op het aanbrengen van nieuwe deelnemers. Er zijn voorbeelden bekend van deelnemers die op deze manier dagelijks €25,- euro verdienen, zonder dat ze er veel tijd in hoeven te steken. Dat lijkt misschien niet zoveel geld, maar het is wel € 750,- per maand. En als je het saldo parkeert kun je daar een bonus van 70% voor krijgen. 

Technisch klopt alles

De website van PanelClix is in technisch opzicht de beste van alle enquête sites. Er is zelden storing. Omdat er privacygevoelige informatie wordt gedeeld wordt uitsluitend gewerkt met SSL beveiligde verbindingen, zodat er niemand mee kan kijken naar wat jij aan het doen bent. Het spaarsysteem, dat werkt met clix, is altijd bijgewerkt tot en met de beloning van de laatst ingevulde enquête. En ook het uitbetalen verloopt probleemloos. Als je besluit om je clix om te zetten in cash en het te laten uitbetalen heb je het binnen vier werkdagen op je bankrekening staan. Bij andere enquête sites duurt dat een week tot tien dagen.

PanelClix Nederland
PanelClix Nederland

Beoordeling door Leon,

13 dec 2020
5

Het zal geen verbazing wekken dat Panelclix in alle reviews een uitstekende beoordeling krijgt. De site is absoluut veilig en het bedrijf iFlavours B.V wordt als volledig betrouwbaar beschouwd. Geen enkel ander enquêtepanel biedt de mogelijkheden om zoveel geld te verdienen. Als je het een beetje handig aanpakt kun je profiteren van allerlei bonussen. Bovendien is het ontzettend leuk om bij Panelclix aan de slag te gaan. Dat kan door enquêtes in te vullen, soms een gokje te wagen, te profiteren van bonusclix in een webshop of door je te storten op het aanbrengen van nieuwe deelnemers. Ben jij op zoek naar een manier om geld te verdienen via het internet maar dan wel naar een methode waar je geen technische kennis of ervaring voor nodig hebt? Als je ouder bent dan 16 jaar kun je via onderstaande knop een gratis Panelclix account registreren!

PanelClix

Geld verdienen bij het grootste enquête platform van Nederland?

Registreer een gratis PanelClix account en ontvang direct €2,55 in je account!

Begin direct met geld verdienen!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *