Derek Westra & Patrick Suiker review

Wie zijn deze welbekende crypto ondernemers?

Gemiddelde leestijd: 15 minuten

Je bent hun namen online waarschijnlijk al vaker tegengekomen: Derek Westra en Patrick Suiker. Deze twee heren zijn vooral bekend van alles dat met crypto munten te maken heeft. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook hun eigen Crypto Masterclass opgericht. Aangezien ze online zo populair zijn geworden, zijn heel veel mensen op zoek naar informatie over Westra en Suiker. Ikzelf was ook erg benieuwd: zijn deze heren wie ze zeggen dat ze zijn? Bieden ze de relevante informatie aan waar wij naar op zoek zijn? In deze review heb ik het voor jou uitgezocht. Wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker? Je komt het zo meteen te weten. Laat ons beginnen met deze heren even los van elkaar te bespreken. Wat hebben ze in hun levens al bereikt? Waar willen ze nog naartoe?

Wie is Derek Westra?

Derek Westra is meestal diegene die wat op de achtergrond blijft. Hij heeft een enorme passie voor alles wat met crypto te maken heeft. Wat zijn opleiding betreft, Derek Westra is afgestudeerd als een gedragseconoom. Velen vragen zich af wat zijn meerwaarde bij Alles over Crypto zou kunnen zijn. Als gedragseconoom heb je echter een goed inzicht in hoe anderen reageren op bepaalde prikkels. Uiteraard kan niemand de markt timen, maar weten hoe anderen zouden reageren in een bepaalde situatie kan wel een grote meerwaarde zijn.

Derek Westra is al sinds 2013 bezig met alles dat met crypto te maken heeft. Voor hem is het geen baan, maar meer een hobby, een passie. Westra probeert steeds op de hoogte te blijven van de nieuwste innovaties binnen de markt. Naast crypto currencies is ook het algemene bedrijfsleven een van zijn speelvelden. Hij helpt namelijk andere bedrijven om ervoor te zorgen dat ze sneller kunnen groeien. Hij noemt zichzelf dan ook een “growth hacker”. Wat vooral opvalt bij het opstellen van Derek’s profiel, is dat hij iemand is die niet kan stilstaan. Alles moet steeds beter en groter worden. Het feit dat hij andere bedrijven helpt met groeien, komt volgens mij uit een innerlijke drang om zelf ook vooruit te gaan in het leven.

Hij weet zijn academisch verworven kennis te combineren met de ervaring die hij dagelijks opdoet binnen de wereld van de cryptovaluta’s. Derek Westra zet zich niet alleen in voor projecten waar hij geld mee kan verdienen. Westra is ook actief binnen een organisatie die zich inzet om dieren in Afrika te helpen. Derek is duidelijk een echte bezige bij.

 

Wie is Patrick Suiker?

Patrick suiker is de grootste ondernemer van de twee. Al op jonge leeftijd was hij bezig met het kopen en verkopen. Op de middelbare school was Patrick al bezig met zijn eigen zaakjes. De ene week verkocht hij het ene, de andere week had hij al een nieuwe trend opgepikt. De entrepreneur was geboren. Zijn passie voor ondernemen maakte meteen duidelijk welke studiekeuze Suiker zou maken. Hij volgde een master in de entrepreneurship aan de Universiteit van Amsterdam. Om ervaring op te doen, nam Patrick suiker al snel enkele commerciële banen aan. Toch lag zijn echte passie bij het zelf ondernemen.

Hij stortte zich volledig op de cryptowereld en leerde alles over het reilen en zeilen van deze digitale munten. Patrick had grootse ambities. Op dit moment maakt Patrick Suiker nog steeds deel uit van AllesOverCrypto.nl maar daar stopt het niet bij: Suiker is daarnaast ook nog actief als blockchain expert. Hij helpt andere bedrijven om de blockchain technologie naar het grotere publiek te brengen. Blockchain is de technologie achter crypto currency. Bij deze systemen wordt data niet meer bewaard op één plek, maar houdt iedereen een stukje van de data bij.

Door zijn jarenlange ervaring binnen de wereld van deze digitale munten weet Suiker precies waarmee hij bezig is. Hij weet hoe hij zijn eigen kennis kan overbrengen bij anderen en gebruikte dat om de Crypto Masterclass in elkaar te zetten. Op deze Masterclass komen we op het einde nog uitgebreid terug.

 

Derek Westra en Patrick Suiker verenigd

Nu we een idee hebben van wie beide heren zijn, kunnen we wat dieper ingaan op de onderlinge band tussen die twee. Hoe ze elkaar hebben leren kennen is niet echt duidelijk, maar op zich speelt dat geen grote rol. De meest voorkomende theorie is de ze toevallig op elkaars pad zijn terechtgekomen en dat ze dankzij hun gedeelde passie voor crypto samen een bedrijf zijn gestart. In 2017 hebben ze samen de bekende website Alles Over Crypto opgericht. Het is duidelijk dat ze de cryptomarkt erg serieus nemen. Wat je bij heel veel bedrijven ziet is dat ze praktisch geen moeite steken in de pakketten die ze aanbieden.

De website van Derek Westra en Patrick Suiker daarentegen wordt continu opgevolgd en aangepast aan de nieuwste bevindingen. Doordat ze alles goed blijven opvolgen slagen ze erin om als team een mooie website en een goede Masterclass neer te zetten. Het feit dat Derek Westra steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden om te groeien en te verbeteren zorgt er ook voor dat ze er als team snel op vooruitgaan. Patrick levert dan weer een grote bijdrage in het commerciële gedeelte. Hij gaat op zoek naar innovatieve ideeën om de klanten toch net weer iets extra te kunnen bieden.

Mijn review over Derek Westra en Patrick Suiker

Voor heel veel mensen die een online cursus, zoals bijvoorbeeld de Crypto Masterclass, willen volgen is het erg belangrijk om te weten wie de makers zijn van de cursus. Je wil natuurlijk dat diegene die de cursus heeft gemaakt, echt verstand heeft over het onderwerp. Aangezien deze mensen met zoveel tegelijk bezig zijn, is het ook erg moeilijk om er persoonlijk mee in contact te komen. Meestal schenken ze al hun aandacht aan de studenten die al in de cursus zitten. Nu je al een idee hebt over wie Patrick Suiker en Derek Westra zijn, kan ik jullie mijn mening geven over deze twee ondernemers. Houd er rekening mee dat ik ook enkel kan spreken vanuit mijn ervaring. Het is niet zo dat hoe ze op mij overkomen, ook op jou van toepassing hoeft te zijn.

Studies en kennis

Wat ik zelf erg positief vind aan Derek en Patrick is dat ze beiden gestudeerd hebben. Je ziet heel vaak dat mensen die een cursus maken geen diploma hebben. Of dat de cursus noodzakelijk slechter maakt? Nee, dat denk ik niet. Wel ben ik ervan overtuigd dat een universitaire studie een enorme bijdrage kan leveren. Zeker wanneer je zoals Westra of Suiker een diploma hebt dat aansluit bij het onderwerp van de cursus. Beiden hebben ze een economische achtergrond, die ze nu kunnen gebruiken voor hun inzichten in de financiële markten.

Wanneer je hen hoort spreken over het handelen in cryptomunten, oftewel crypto traden, dan merk je al snel dat ze erg veel kennis hebben. Ze spreken duidelijk niet alleen vanuit een theoretisch standpunt, maar ze maken steeds links met de praktijk. Dat zorgt er ook voor dat je makkelijk kan begrijpen waarover ze bezig zijn. Straks zal ik nog even mijn mening geven over de lessen zelf.

Eerlijkheid

Voor mij komen Derek Westra en Patrick Suiker ook heel oprecht over. Het is niet zo dat ze enkel geld willen verdienen aan hun cursus, ze willen in ruil ook echt anderen helpen. Het feit dat Derek Westra zich ook belangeloos inzet voor diersoorten in Afrika, zegt toch ook veel over zijn persoonlijkheid? Uiteraard willen ze iets aan de cursussen verdienen, maar iedereen heeft toch geld nodig? Zij leveren ten minste een meerwaarde in ruil voor je geld. Bovendien kan je ook heel veel van de dingen die ze zeggen gewoon controleren. Ik persoonlijk heb hun nog niet op een leugen kunnen betrappen.

Wat je wel merkt, maar dat is praktisch altijd in reclame, is dat ze alles wel net iets makkelijker voorstellen dan het is. Is het mogelijk om winst te maken met cryptomunten? Zeer zeker, maar je moet er zelf ook wel moeite voor willen doen. Zo’n cursus kan je de theoretische kennis geven, maar jij bent diegene die alles moet doen uiteindelijk. Het is ook niet zo dat Derek en Patrick zelf diegene zijn die zeggen dat het vrij makkelijk is, maar waarschijnlijk wel het marketingteam achter hun bedrijf.

Overbrengen van kennis

Ooit had ik een leerkracht wiskunde waarvan ik echt overtuigd was dat het een super slim persoon was. Alleen was hij sociaal niet zo sterk. Daardoor vond niemand de lessen fijn, het was alsof hij er nooit in slaagde om zijn kennis over te brengen. Dat wil je uiteraard niet meemaken bij het aankopen van een online cursus. Gelukkig kan ik je zeggen dat Derek Westra en Patrick Suiker er wel in slagen om de leerstof op een goede manier over te brengen. Ze zijn beiden erg taalvaardig en bovendien ook erg sociaal.

Ze kunnen moeilijke concepten op zo’n manier overbrengen dat je geïnteresseerd blijft luisteren. Zo heb je nooit het gevoel alsof jij je zit te vervelen in de cursus. Wat ze zeggen is daarentegen ook nog eens erg waardevol. Zelf hebben ze al heel wat meegemaakt. Ooit zijn ze bijvoorbeeld het slachtoffer geworden van criminele activiteiten waarbij crypto munten van hen werden gestolen. Voor jou is het natuurlijk wel een voordeel als iemand uit ervaring kan vertellen wat je daartegen kunt doen.

De crypto masterclass

Zoals ik eerder al zei, hebben Derek Westra en Patrick Suiker samen een online training op de markt gebracht. Het is zelfs meer dan een training, het is meer dan een cursus, het is een echte masterclass. De crypto masterclass is een erg uitgebreid lessenpakket dat vooral bestaat uit uren aan videomateriaal. De cursus helpt anderen om geld te verdienen vanuit overal ter wereld. In Amerika bestonden er al enkele cursussen die het hadden over de handel in crypto, maar in Nederland was er eigenlijk veel te weinig informatie beschikbaar. Net om die reden is ondernemer Patrick Suiker samen met de gedragseconoom Derek Westra gestart met het maken van een duidelijke Nederlandstalige cursus.

 
Crypto Masterclass video training van Derek Westra en Patrick Suiker

Wat houdt de crypto masterclass precies in?

In de crypto masterclass leer je echt alles over het handelen in digitale munten. In de eerste plaats leer je over het systeem van blockchain, maar je leert ook hoe je crypto munten kunt gaan verhandelen. Wanneer je inschrijft voor de cursus krijg je ook een eigen mentor toegewezen. Met al jouw vragen kan je bij deze persoon terecht. De cursus kan je op die manier ook helpen om het maken van beginnersfouten te vermijden.

De cursus op zich bevat maar liefst 29 verschillende video’s over zeer diverse onderwerpen. Je leert hoe en waar je bepaalde crypto munten kunt kopen en hoe je er winst mee kunt maken. Door deze cursus te volgen en zelf jouw leven in handen te nemen, kun je plaats onafhankelijk aan de slag gaan. Je kan de wereld rondreizen terwijl jij je geld verdient met het handelen in crypto currencies.

Een leuk onderdeel van de cursus vind ik persoonlijk het laatste hoofdstuk. Daarin leer je alles over the winning mindset. Door de juiste gedachtegang aan te houden, kan je ervoor zorgen dat je steeds betere resultaten gaat behalen. Ook bij het handelen van dit soort munten is het erg belangrijk om gemotiveerd te blijven.

Wat krijg je bij de Crypto MasterClass?

De crypto masterclass bestaat niet alleen uit een basis video lessenpakket, maar ook uit verschillende extra’s. Zo wordt er bijvoorbeeld een crypto portfolio geleverd bij de lessen, waarin ze verschillende cryptomunten hebben geanalyseerd. Meer zelfs: ze leggen er ook in uit op welke manier je een cryptomunt kunt analyseren. Zo ben jij in het vervolg bij een van de eersten die de potentiële topmunten ontdekt.

Naast dit handige portfolio, krijg je ook een erg interessant e-boek bijgeleverd. De Bitcoinbijbel bevat alle informatie die je nodig hebt om te beleggen in de meest bekende digitale munt. Bovendien wordt er piekfijn in uitgelegd hoe de blockchain technologie in de toekomst voor een grote ommezwaai zal zorgen.

Wat is er nu belangrijker bij het handelen in cryptomunten, dan weten wanneer je juist moet kopen en wanneer je juist moet verkopen? In het ultieme investeringshandboek, dat ook bij de masterclass wordt bijgeleverd, krijg je heel veel tips met betrekking tot koop- en verkoopsignalen.

Derek Westra & Patrick Suiker
Derek Westra & Patrick Suiker

Beoordeling door Leon,

07 apr 2021
5

Ik denk dat ik in deze review heel wat heb verteld over zowel de mensen achter de cursus, als over de cursus zelf. Uit alles wat ik kon vinden blijkt dat Derek Westra en Patrick Suiker twee erg gemotiveerde crypto ondernemers zijn, die door middel van hun fantastische cursus de Crypto Masterclass anderen proberen te helpen om ook succes te behalen met hun crypto trading.

Aan de ene kant bezitten ze zelf heel veel kennis en hebben ze reeds veel ervaring opgebouwd. Aan de andere kant weten ze ook precies hoe ze die kennis moeten overbrengen op anderen. Ze komen altijd eerlijk en oprecht over en hebben daarenboven geen enkele reden om niet eerlijk te zijn. Hun cursus loopt sowieso al erg goed, dus dat is voor mij ook een van de signalen dat ze meer te bieden hebben dan zomaar een videotraining. De Crypto Masterclass is, met alles wat erbij wordt geleverd, een van de allerbeste cursussen en hoe dan ook de grootste crypto cursus van Nederland.

Crypto Masterclass

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s?

Begin vandaag nog met de nr. 1 Crypto cursus van dit moment!

Reserveer een plek voor de Masterclass!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *