E-learning

De beste trainingen en cursussen op een rijtje!

Geld verdienen, er zijn tegenwoordig zoveel verschillende verdien methodes dat je als beginner door de bomen het bos niet meer ziet. Dagelijks verschijnen er nieuwe influencers online die zogenaamd de gouden methode hebben gevonden. Zij vragen jou om een hoog bedrag te investeren en vervolgens moet je maar zien wat je ervoor terug krijgt.

Eerlijk is eerlijk, bij sommige trainingen krijg je precies wat je van tevoren mocht verwachten, maar helaas gebeurd het ook vaak genoeg dat je na die grote investering met een nutteloze cursus blijft zitten. Hoe weet je nou van tevoren welke cursus betrouwbaar is en welke cursus je beter niet kunt kopen? Daar gaan wij van OnlineGeldFormule.nl jou bij helpen.

De beheerders van OnlineGeldFormule.nl houden zich al jaar en dag bezig met on- en offline geld verdienen en hebben samen al honderden online trainingen gevolgd. Uit deze honderden trainingen hebben wij een selectie gemaakt van de trainingen waarmee wij de beste resultaten hebben behaald. Zo weet jij precies welke training het proberen waard is en welke niet. Dus, wil jij snel en doelgericht leren hoe je meer geld kunt verdienen? Hieronder volgt onze selectie!

Dit zijn op dit moment de populairste videocursussen op het gebied van on- en offline geld verdienen!

Affiliate Marketing Revolutie

Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard is de nr. 1 videocursus voor mensen die graag met affiliate marketing aan de slag willen gaan. Het hele proces van affiliate marketing wordt in deze cursus behandeld. Van het registreren van een webhost en domeinnaam tot het succesvol promoten van producten, met de praktische tips van Jacko ligt dit voor iedereen binnen handbereik!

Meer informatie vind je hier!

Crypto Masterclass

Crypto Masterclass e-learning training

In de Crypto Masterclass gemaakt door Derek Westra en Patrick Suiker leer je simpelweg alles dat met Crypto te maken heeft. Je maakt kennis met winstgevende trading strategieën, leert koop en verkoop signalen te herkennen, en het allerbelangrijkste; je leer dure beginnersfouten te voorkomen. De Crypto Masterclass is echt een aanrader voor iedereen die met crypto aan de slag wilt gaan.

Meer informatie vind je hier!

Bol.com Masterclass

Bol Masterclass e-learning training

Heb jij een neusje voor trends en aanleg voor handel? Dan is de Bol Masterclass echt iets voor jou! In deze cursus, opgericht door Jia Ruan, ga jij leren hoe je als Bol.com verkoper aan de slag kunt gaan. Je leert goede producten te herkennen, je leert hoe je deze producten zo goedkoop mogelijk inkoopt, en natuurlijk; hoe je met de verkoop van deze producten ontzettend veel geld kan verdienen!

Meer informatie vind je hier!

Tornado Masterclass

Online Marketing Tornado Masterclass e-learning training

In de Online Marketing Tornado Masterclass delen de mannen van IMU (Internet Marketing Unie) de geheimen waarmee zij in zeer korte tijd een super winstgevende internet business hebben opgebouwd. Aan de hand van duidelijke video instructies, gegeven door Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren leer jij van A tot Z wat er nodig is om zelf een wervelende online business op te bouwen!

Meer informatie vind je hier!

Meester in SEO cursus

Meester in SEO e-learning training

Heb jij een eigen website maar wil het nog niet zo vlotten met de bezoekersaantallen? Dan is de cursus ‘Meester in SEO’ precies wat jij nodig hebt! Ontdek aan de hand van een bewezen stappenplan hoe je jouw content op de 1e pagina van Google krijgt. Ontvang meer bezoekers, meer aanmeldingen, realiseer meer verkopen en laat jouw online business stijgen als een raket naar de maan!

Meer informatie vind je hier!

Agency Masterclass

Agency Masterclass e-learning training

In de Agnecy Masterclass van Mitchell Weijerman ga je leren hoe je zelf een winstgevende SMMA (Social Media Marketing Agency) kunt opzetten. Grote bedrijven geven een fortuin uit aan social media advertenties en na het volgen van deze training kun jij dit voor ze uit handen nemen! Wil jij leren hoe je bedrijven jou laat betalen om hun advertenties te onderhouden? Je leert het in de Agency Masterclass!

Meer informatie vind je hier!

High Ticket Dropship Academy

High Ticket Dropship Academy e-learning training

Financieel onafhankelijk worden met het dropshippen van zeer exclusieve en winstgevende producten, dat is waar deze videocursus over gaat. Aan de hand van de praktische tips, tricks en de geheimen werkwijze van Joshua Kaats (bekend e-commerce ondernemer) ga jij leren hoe je zelf een super winstgevende dropshipping business kunt opzetten die elke maand duizenden euro’s winst genereert!

Meer informatie vind je hier!

Vastgoed Academy

De Vastgoed Academy e-learning training

Altijd al lekker op je luie gat willen zitten terwijl het geld binnenstroomt? Dat is mogelijk na het volgen van de Vastgoed Academy training! In deze online videocursus ga jij leren hoe je zonder kennis, ervaring of startkapitaal als vastgoedbelegger aan de slag kunt gaan. Ontdek hoe jij financieel vrij kunt worden en kunt genieten van een passief inkomen, klik op onderstaande knop voor meer informatie!

Meer informatie vind je hier!

Cash Cow Academy

Cash Cow Academy e-learning training

Wil je geld verdienen op YouTube maar wil je niet zelf in beeld verschijnen? Dankzij de Cash Cow Academy van Jelline Brands is dat nu mogelijk. In deze videocursus leer je zelf zogeheten ‘Cash Cow YouTube Channels’ op te zetten. Je leert hoe je het maken van deze video’s tegen minimale kosten kunt uitbesteden en hoe je per geüploade video tot wel €1500,- aan Adsense inkomsten kunt gaan verdienen!

Meer informatie vind je hier!

Unstoppable Mindset cursus

Unstoppable Mindset e-learning training

Wil jij ontdekken wat alle succesvolle zakenlui, ondernemers en internet gurus gemeen hebben? Wil je weten waarom zij zo succesvol zijn geworden en waarom het bij jou maar niet wil lukken? Het geheim zit hem in de manier van denken, ookwel de ‘mindset’ genoemd. In de Unstoppable Mindset cursus van Jia Ruan leer jij om te denken als een winnaar en zul je jouw concurrenten in de toekomst gaan verslaan!

Meer informatie vind je hier!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.