Crypto Masterclass review

Alle feiten en fabels op een rijtje!

Gemiddelde leestijd: 19 minuten

In deze Crypto Masterclass review ga je ontdekken hoe ik financiële vrijheid heb bereikt door te handelen in cryptomunten. Zo lang je tijd inruilt voor geld, kan je nooit stoppen met werken. Hoewel men nog steeds blijft spreken over een pensioen, is het maar de vraag of dit ook in de toekomst nog zal blijven bestaan. Heel wat mensen hebben nu al het gevoel dat ze tot hun zeventigste of langer zullen moeten werken. Mijn doel is niet om snel rijk te worden, mijn doel is om het leven te kunnen leven waarvan ik droom. Dat wil niet zeggen dat ik dagelijks op het strand wil liggen zonder nog iets te doen, maar wel dat ik de wereld wil kunnen rondreizen en geld verdienen van achter mijn computerscherm. Hoewel ik al vrij lang op zoek was naar een manier om plaats onafhankelijk geld te verdienen, had ik nooit echt iets passend gevonden.

Tot iemand aan mij vertelde dat je ook geld kon verdienen door te handelen in cryptomunten. Ik wist dat het niet zonder risico was, maar dat je mits een aardige voorbereiding toch wat kon bereiken. Voor alle duidelijkheid: handelen in crypto is geen get rich quick, zolang je weet waar je mee bezig bent kun je op langere termijn wel aardig wat verdienen. Om wat bij te leren over handelen in crypto deed ik beroep op de Crypto Masterclass. In dit artikel wil ik je dan ook wat meer vertellen over mijn ervaringen hiermee. In deze Crypto Masterclass Review zal ik jullie mijn kritische visie geven op de cursus en alles wat er komt bij kijken. Zet je schrap, want we hebben heel wat te bespreken.

Wat is de Crypto Masterclass cursus precies?

Voordat ik een Crypto Masterclass review kan schrijven, is het natuurlijk belangrijk dat je eerst goed weet wat deze cursus precies is. De Crypto Masterclass is een uitgebreide cursus die zowel bestaat uit teksten, online video’s en e-books. De cursus leert je alles wat je moet weten voor je kan gaan beleggen in cryptovaluta. Dit lessenpakket neemt je helemaal vanaf het begin mee. Zo leer je eerst de basis kennen: bijvoorbeeld hoe je cryptovaluta kan kopen, maar daarnaast leer je ook verregaande technieken voor het verhandelen van deze digitale munten.

Om ervoor te zorgen dat je makkelijk aan de slag kunt gaan met deze cursus, is de cursus opgedeeld in verschillende hoofdstukken en thema’s. Waarover de verschillende modules gaan, dat zullen we straks bespreken. Wel kan ik je al verklappen dat er heel wat info in staat. Deze cursus bestaat uit zeven hoofdmodules, met daarin heel wat verschillende lessen. Alles start gemakkelijk en naarmate je verder gaat leer je over de meer complexe zaken.

Voor je wil gaan beleggen in Cryptomunten, is het belangrijk om goed onderzoek te doen naar deze valuta. Deze cursus zal je zeker op weg helpen om de basis te leren, maar uiteindelijk komt het er nog steeds op neer dat je ook zelf moet durven springen. Je moet bereid zijn om door te zetten wanneer het moeilijk wordt. Je moet leren hoe je risico’s kunt inschatten en beheren. Hoewel de cursus jou de kennis kan aanreiken, is het nog steeds aan jou om er mee aan de slag te gaan. De cursus is als het ware een soort blauwdruk voor het handelen in digitale munten. Houd dat steeds goed in het achterhoofd gedurende deze hele Crypto Masterclass review.

Wie heeft de Crypto Masterclass cursus gemaakt?

Voor je een online cursus aanschaft, is het uiteraard wel belangrijk om te weten wie de cursus heeft gemaakt. Je wil natuurlijk enkel een cursus kopen als je zeker bent dat de makers meer over het onderwerp weten dan jij. Ik kan je al vertellen dat deze cursus is gemaakt door Derek Westra en Patrick suiker. Waarschijnlijk zeggen deze twee namen je niet zo heel veel, want ze proberen niet te hard op te vallen.

De talenten van het duo zijn niet alleen natuurlijk aangeboren, maar ze hebben ook hard gewerkt om te staan waar ze nu staan. In tegenstelling tot veel zelfverklaarde beurswonders, hebben deze heren universitaire studies afgelegd. Derek Westra heeft een diploma behaald als gedragseconoom en professioneel crypto trader en Patrick Suiker is dan weer afgestudeerd als bedrijfskundige en trend watcher. Nog belangrijker dan hun theoretische opleidingen, zijn hun jarenlange expertise. Door al meer dan 8 jaar ervaring te hebben in deze branche, hebben ze al heel wat meegemaakt. Tienduizenden euro’s verdienen in een uur, maar evengoed hebben ze al megaverliezen moeten slikken door een criminele actie. Crypto traden is een weg met heel wat hobbels.

Beide heren zijn dan ook erg stress bestendig en laten zich niet makkelijk leiden door hun emoties. Wanneer je beslissingen gaat maken op je gevoel, dan is de kans groot dat je al snel al je geld verliest. Bij het handelen in Crypto is het daarom belangrijk om altijd met je hoofd te blijven denken, nooit met je hart. Ze willen anderen helpen om het pad te leren bewandelen waar zij nu op zitten. Ze verzwijgen niet dat het een lange weg is, maar dat je met wilskracht veel kan bereiken.

Crypto Masterclass review: Derek Westra & Patrick Suiker
– Crypto Masterclass review: Derek Westra & Patrick Suiker –

Voor wie is de Crypto Masterclass cursus geschikt?

Ben jij geïnteresseerd in beleggen? Wil jij graag je geld voor jou aan het werk zetten? Ben je bereid om het beste van jezelf te geven? Dan is deze cursus waarschijnlijk wel iets voor jou. De Crypto Masterclass kan je leren om geld te verdienen van achter je computerscherm. Hoewel het misschien niet zo eenvoudig is, en er verschillende risico’s bij komen kijken, is het zeker mogelijk. Mensen die niet bereid zijn om er volledig voor te gaan, die kunnen beter meteen afhaken.

Ook belangrijk is dat je iets van geld te besteden hebt. Het doel van de cursus is namelijk om te investeren in crypto valuta. Daarvoor heb je natuurlijk geld nodig, dus je kan best al beginnen met sparen. Belangrijk om te doen, is een financieel plan opstellen voor jezelf. Net zoals bij andere beleggingen, kan je ook bij het handelen in cryptovaluta je hele inleg verliezen. Enig financieel inzicht is dus wel belangrijk, want je moet voor jezelf uitmaken met hoeveel geld je kan gaan traden. Met meer geld kan je logischerwijze meer winst behalen, maar aan de andere kant worden ook de risico’s groter.

Aangezien het de laatste tijd vrij roerig is op de cryptomarkt, is het ook een enorm pluspunt als je stress bestendig bent. Ook het vermogen om snel te kunnen analyseren kan je een voorsprong geven. Gelukkig zijn deze vaardigheden niet noodzakelijk, want ook tijdens de Crypto Masterclass leer je er veel over.

Wat is het doel van deze Crypto Masterclass cursus?

Het doel van deze cursus is niet om je rijk te maken in één, twee, drie tellen. Mocht het zo eenvoudig zijn, dan hoefde niemand ooit nog te werken. Het doel van deze Crypto masterclass cursus is vooral om je te leren hoe de crypto markt werkt. Door te leren over hoe alles in zijn werk gaat, kun je zelf ook beslissingen leren nemen over investeringen in deze markt. De cursus zal je niet vertellen welke munt je op welk moment moet kopen, maar de cursus zal je wel leren om goede in- en uitstap momenten te spotten.

Het doel van deze cursus is om je te leren werken met verschillende platformen en tools, die je nadien kan inzetten om zelf te handelen in cryptomunten. Zoals ik daarnet al zei, is de cursus niet alleen theoretisch onderbouwd, maar bestaat hij ook uit praktische voorbeelden en tips.

Uiteindelijk is het doel van deze cursus om jou te helpen om het leven te leiden dat je altijd al wou hebben. Bij de ene persoon is dat misschien nooit nog hoeven werken, bij de andere kan dat bijvoorbeeld plaats onafhankelijk werken zijn. De cursus garandeert je niet dat je dat kan bereiken, want dat hangt helemaal van jezelf af. De cursus is de leerschool, jij bent diegene die met de leerstof aan de slag moet. De cursus kan je wel leren hoe je iets moet doen, maar jij bent diegene die het moet waarmaken. In dat opzicht heeft de cursus ook nog een coachende werking.

Hoe is deze cursus opgebouwd?

De cursus is opgebouwd in 7 verschillende modules, die ik hier één voor één zal bespreken.

Crypto Masterclass review: cursus dashboard
– Crypto Masterclass review: Crypto Masterclass dashboard –

Module 1: Het geld van de toekomst

De eerste inleidende module is gemaakt om je de basis over crypto uit te leggen. In deze module kom je te weten wat Bitcoin precies is en hoe het achterliggende systeem van blockchain in zijn werk gaat. Blockchain is op zich vrij complex, hoewel je de details ervan niet hoeft te kennen, kan het wel nuttig zijn om het mechanisme te begrijpen. Bitcoin is natuurlijk lang niet de enige digitale munt, maar wel de meest bekende. Naast Bitcoin is er bijvoorbeeld Etherum, of de goedkope Dogecoin, die onlangs fel onder de aandacht kwam na een post van Elon Musk.

Na deze module heb je een perfect beeld van wat cryptocurrency’s zijn en hoe die markt in zijn werk gaat. Crypto valuta wordt ook wel eens het geld van de toekomst genoemd, meer uitleg vind je in de eerste lessen.

Module 2: Je eerste crypto kopen

Zodra je goed weet wat crypto munten zijn, kan je beginnen met leren hoe je deze munten kunt kopen. Je kan namelijk rechtstreeks digitale munten kopen van een andere persoon, maar er zijn ook verschillende andere mogelijkheden om deze valuta’s te kopen. Zo kan je bijvoorbeeld ook crypto munten kopen aan de hand van perpetual contracts. Wat dat precies zijn en hoe je daarmee aan de slag kunt, zal je leren in deze tweede module.

Een plaats waar je soms interessante investeringen kan oppikken, is de kleine exchange. Daar worden hele kleine munten verhandeld, waardoor potentiële rendementen hoger liggen. Doordat ook de risico’s hoger zijn, moet je hiervoor eerst en vooral voldoende informatie inwinnen. Het is nooit een goed idee om zonder kennis ergens aan te beginnen. Volg daarom de hele cursus van het begin tot het einde, voor je eventuele verdere stappen onderneemt.

Crypto Masterclass review: Je eerste crypto munten kopen
– Crypto Masterclass review: Je eerste crypto munten kopen –

Module 3: Bouw je onbreekbare kluis

Net zoals op andere financiële markten, is veiligheid enorm belangrijk. Het zou namelijk niet de eerste keer zijn dat hackers aan de haal gaan met een groot fortuin. Net daarom is het erg belangrijk om te leren over crypto wallets. Portefeuilles waarin jij je digitale munten kunt bewaren. Er zijn verschillende types portefeuilles, met allemaal diverse voor- en nadelen. De twee bekendste types zijn hardware wallets en software wallets. Zoals de naam al doet vermoeden heb je bij een hardware wallet letterlijk een fysieke opslagplaats voor je munten, terwijl je munten bij een software wallet digitaal worden opgeslagen.

Derek Westra en Patrick suiker zijn in het verleden zelf al slachtoffer geworden van hacken, daarom weten zij perfect wat je zeker moet voorkomen. Leer van de fouten die een ander maakt, dan zal je er zelf minder moeten maken.

Module 4: De verdiende beloning

Geld verdienen met crypto is een onderdeel, maar je moet ook leren hoe je zo snel mogelijk over dat geld kunt beschikken. Crypto munten verkopen is niet zo heel erg moeilijk, maar voor de veiligheid is het wel belangrijk om overal rekening mee te proberen houden. In deze vierde module leer je alles over het opstrijken van je beloning. Je leert bijvoorbeeld hoe je dat kunt doen met Bitavo en daarnaast leer je heel wat trucjes om te besparen bij het opnemen van je geld.

Module 5: Wees de eerste investeerder

Vroeg investeren kan renderen. Net daarom kan het goed zijn om als een van de eersten te investeren in een nieuwe digitale munt. In deze module leer je alles over de uitgifte van nieuwe munten. Doe steeds zorgvuldig onderzoek, zodat je geen kat in een zak koopt. Deze module bevat twee specifieke lessen: wat is een intitial coin offering en hoe je eraan kan deelnemen.

Module 6: De toekomst van crypto trading

Nu handelen in crypto munten is een goed begin, maar hoe gaat de toekomst eruit zien? Dat weet natuurlijk niemand, maar het is wel mogelijk om enkele mogelijke scenario’s te bestuderen. In deze module leer je wanneer je juist crypto munten moet aan- of verkopen. Daarnaast leer je ook candlesticks gebruiken om de koers te analyseren. Nog een belangrijk onderdeel is dat over bubbels die gecreëerd worden in de markt en hoe emoties daar mee toe bijdragen. Het is belangrijk om te begrijpen dat niet alle beleggers steeds rationele beslissingen nemen.

Module 7: The winning mindset

In cryptovaluta handelen is helaas niet mogelijk als je niet over de juiste mindset beschikt. Gelukkig is het wel mogelijk om deze mindset aan te leren. In deze laatste module leer je denken en redeneren als een winnaar. Op die manier kweek je doorzettingsvermogen en discipline. Ook leer je over enkele emotionele skills, die een belangrijke invloed kunnen uitoefenen op je resultaten. Zeker een onderdeel om goed bij op te letten. 

Worden er bij de Crypto Masterclass ook bonussen meegeleverd?

Alsof zeven modules nog niet genoeg kennis bevatten, worden er ook nog bonus modules meegeleverd. Deze modules behoren niet tot het standaard lessenpakket en zijn geen onderdeel meer van de videocursus. De bonus documenten bestaan namelijk uit uitgeschreven documenten en e-books. Een van de bonus onderdelen is bijvoorbeeld het crypto portfolio. Daarin worden de 10 beste munten besproken die zij beschouwen als interessante koop. Belangrijker dan dat, is dat er ook netjes in uitgelegd wordt hoe zij interessante munten opsporen. Het is namelijk zo dar er af en toe munten bijkomen, dus het is belangrijk dat je leert hoe je die munten kan beoordelen.

Daarnaast wordt ook de Bitcoinbijbel als e-book gratis ter beschikking gesteld voor iedereen die intekent op de cursus. Dit e-book richt zich niet op de brede cryptovaluta markt, maar specifiek op Bitcoin, een van de bekendste munten die er bestaan. Ik wil het natuurlijk voor jou ook nog wat spannend houden om de bonus-modules te ontdekken, maar ik ga er toch nog eentje van verklappen die volgens mij een grote meerwaarde biedt. Iedereen in de cursus krijgt namelijk toegang tot een speciale VIP community. Daarin kan je anderen leren kennen die in het verleden al hebben bereikt wat jij graag zou bereiken. Ook kan je er andere cursisten in vinden, die net als jou nog maar pas begonnen zijn. Een breed netwerk is erg belangrijk, want daardoor kan je van elkaar leren.

Crypto Masterclass review: bonussen

Wat vinden anderen van de Crypto Masterclass?

Heel wat studenten gingen je voor. Doordat de cursus reeds vele malen werd aangekocht, vinden we online ook vrij makkelijk wat anderen ervan vonden. De meeste aandacht gaat naar de brede opleidingsonderdelen die het hele spectrum van crypto trading bespreken. De meesten zijn erg enthousiast over de inhoud van de crypto trading Masterclass. Er wordt gezegd dat de lessen op een goede manier worden gegeven, waardoor alles snel duidelijk wordt. Er worden enorm veel voorbeelden gegeven, zodat jij je een goed beeld kan vormen over de theoretische concepten.

Wat kost de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass is zeker niet spotgoedkoop, maar in vergelijking met andere cursussen uit zijn categorie biedt deze cursus wel heel veel waarde. Het is een van de enige cursussen in zijn soort, die je ook meeneemt door het hele trading programma. Andere cursussen focussen op de basis, of net op de complexere zaken, maar deze crypto trading masterclass heeft het allemaal in huis.

Crypto Masterclass
Crypto Masterclass

Beoordeling door Leon,

06 mrt 2021
5

Dit is natuurlijk geen crypto masterclass review, zonder een eigen oordeel te vellen. Of ik deze cursus zou aanraden? Vast en zeker, maar enkel als je echt gepassioneerd bent. Droom je er ook van om geld te verdienen van achter je computerscherm? Ben je bereid om jezelf in te zetten? Dan zou ik deze cursus niet voor 100%, maar zelfs voor 200% willen aanraden. De zeven modules leren je alles wat je moet weten om in crypto te handelen. Hoewel de werkelijke situaties soms afwijken van de theoretische voorschriften, zijn ze toch erg nuttig om de markt beter te begrijpen. Dankzij deze cursus kan je zelfs zonder enige ervaring leren handelen in allerlei digitale munten.

Disclaimer: hou er rekening mee dat het handelen in crypto, net zoals allerlei andere investeringen, risico’s met zich meebrengt. Wij hebben deze cursus niet zelf gemaakt en we kunnen er dus ook alleen onze bevindingen over vertellen. Het is niet noodzakelijk dat de lessen voor jou evengoed zullen uitpakken als voor ons, maar dat hopen we natuurlijk wel. Met veel doorzetting en leergierigheid kan je veel.

Crypto Masterclass

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s?

Begin vandaag nog met de nr. 1 Crypto cursus van dit moment!

Reserveer een plek voor de Masterclass!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *