Hoe kan ik online geld verdienen in 1 uur tijd?

3 Methodes om binnen 60 minuten geld te verdienen!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Geld verdienen in 1 uur tijd is op verschillende manieren mogelijk maar veel online verdienmodellen zijn alleen op de lange termijn winstgevend. Soms zit je in een situatie dat je echt even snel wat geld nodig hebt, mocht jij je nu in zo’n situatie bevinden dan mag je van geluk spreken dat je dit artikel hebt gevonden! In dit artikel gaan we verschillende mogelijkheden bespreken om binnen nu en 60 minuten wat geld te verdienen. Als je alle stappen uit dit artikel volgt dan moet het voor iedereen mogelijk zijn om in 1 uur tijd minimaal €34,45 te verdienen!

Geld verdienen met spaarprogramma’s

Spaarprogramma’s of loyaliteitsprogramma’s zijn online marketing bureaus waarop adverteerders hun producten en diensten kunnen promoten. Daarnaast is het voor particulieren mogelijk om geld te verdienen met het lezen van e-mails of het doen van andere online handelingen.

Adverteerders kunnen zich aanmelden bij een spaarprogramma om zo hun naam te verspreiden in de nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief wordt dagelijks meerdere keren naar de leden van het spaarprogramma gestuurd. De leden van het spaarprogramma kunnen op hun beurt de e-mail openen en een vergoeding claimen, deze vergoeding ligt meestal tussen de €0,01 en €0,10.

Dit lijkt in eerste instantie misschien niet de moeite waard maar als je dit bij 25 spaarprogramma’s doet die ieder 3 mailtjes per dag versturen dan verdien je toch al snel €3,75 per dag, wie het kleine niet eert, is het grote niet weerd zullen we maar zeggen.

Naast het lezen van de nieuwsbrief kun je ook geld verdienen met het aanbrengen van nieuwe leden. De meeste spaarprogramma’s beschikken tegenwoordig over een goed referral systeem en naar mijn mening is dit ook de beste manier om snel geld te verdienen met een spaarprogramma.

Ik neem aan dat je wel wat mensen om je heen hebt die graag wat voor je willen doen, vraag deze mensen, vrienden of familie of ze via jouw unieke URL een account bij een spaarprogramma willen registeren. Voor ieder persoon die zich via jouw unieke referral link registreert ontvang je een vergoeding van ongeveer €2,- tot €3,- . Bij de meeste spaarprogramma’s kun je al een uitbetaling aanvragen als je saldo €10,- bedraagt, je hoeft dus maar 3 of 4 leden aan te brengen om een uitbetaling aan te kunnen vragen.

Registreer jezelf bij onderstaande spaarprogramma’s en verdien €34,45!

Bij de meeste spaarprogramma’s ontvang je bij het registreren van een gratis account een inschrijf bonus. Dit kun je goed gebruiken bij het werven van nieuwe leden en het promoten van de spaarprogramma’s. In de tabel hieronder heb ik een lijstje gemaakt met de spaarprogramma’s die ik momenteel gebruik. Door bij alle spaarprogramma’s uit deze lijst een account te registreren kun je binnen nu en 10 minuten al €34,45 aan inschrijfbonussen verdienen.

Spaarprogramma’sAanmeldbonusUitbetalingsgrens
EuroClix€1,95€10,-
Cashbackkorting€7,50€25,-
Ladycashback€7,50€25,-
Enqueteclub€7,50€25,-
Zinngeld€10,-€25,-

Naast de inschrijfbonussen verdien ik gemiddeld €340,- per maand met het lezen van e-mails, het invullen van enquêtes en het aanbrengen van nieuwe leden, en ik durf te wedden dat wanneer jij gemotiveerd te werk gaat jij dit ook kunt realiseren.

Tip: Aangezien spaarprogramma’s veel reclame versturen raad ik je aan om een apart e-mail adres aan te maken en je hiermee bij zoveel mogelijk programma’s te registreren.

Geld verdienen als designer

Als je over voldoende creativiteit beschikt en weet hoe Photoshop werkt dan kun je in overweging nemen om jezelf aan te bieden als designer. Er zijn op het internet ontzettend veel webmasters op zoek naar iemand die ze kunnen inschakelen zodra ze een header, banner of ander plaatje nodig hebben. Op webmaster community’s zoals sitedeals.nl kun je een advertentie plaatsen met je contact gegevens en wat voorbeelden van je werk, ik durf te wedden dat je binnen een paar uur een geïnteresseerde webmaster aan de haak hebt geslagen. (indien je goed werk levert natuurlijk!)

Het zal je misschien verbazen maar designers kunnen als ze goed werk leveren ontzettend veel geld verdienen op het internet. Een gemiddeld designer vraagt minimaal €50,- tot €100,- voor een plaatje dus als je een beetje veel klanten hebt dan kun je zo een volledig inkomen realiseren.

Hieronder vind je een lijst met websites waarop je een advertentie zou kunnen plaatsen:

  • Sitedeals.nl – Sitedeals.nl is op dit moment de grootste webmaster community van Nederland. Hoeveel leden ze op dit moment precies hebben dat durf ik niet te zeggen maar vaak heb ik binnen een uurtje al reacties op mijn advertentie.
  • Webmasterworld.com – Het webmasterworld.com forum kun je zien als de Engelstalige sitedeals. Dit forum duizenden actieve leden waaronder ook Nederlanders.

Mocht je van start willen gaan als designer maar heb je geen geld om zo’n duur programma als Photoshop aan te schaffen dan kun je op deze pagina gratis en voor niets een verouderde versie downloaden.

Geld verdienen met artikelen schrijven

Heel veel website beheerders hebben geen zin om hun eigen artikelen te schrijven en besteden dit dus uit aan anderen. Hier ligt voor jou een mooie mogelijkheid om binnen nu en 1 uur tijd snel wat geld te verdienen. Op de hierboven vermelde webmaster community ’s zijn ontzettend veel webmasters op zoek naar goede tekstschrijvers.

Het tarief dat je als tekstschrijver kunt vragen is afhankelijk van de kwaliteit die je levert, het onderwerp waar je over schrijft en de SEO prestaties van je artikelen. De meeste tekstschrijvers op sitedeals.nl vragen gemiddeld €0,02 tot €0,03 per geschreven woord, maar er zijn ook uitschieters die tot wel €0,10 per woord vragen.

Als je net als tekstschrijver bent begonnen dan moet je natuurlijk eerst wat naamsbekendheid opbouwen. Het is verstandig om je tarieven in het begin laag te houden, niemand weet tenslotte wie je bent en wat de kwaliteit van je artikelen is.

De meeste beginnende artikelschrijvers vragen ongeveer €0,015 tot €0,02 per geschreven woord, dit houdt in dat je bij het schrijven van een artikel met 1.000 woorden tussen de €15,- en €20,- verdiend. Als je een paar tevreden klanten hebt gevonden dan kun je natuurlijk je het tarief verhogen, maar doe dit niet te snel!

Hoelang je met een artikel bezig bent is afhankelijk van de eisen van je klant, je eigen schrijfervaring en het onderwerp waar je over schrijft. Artikelen schrijven voor geld is echt iets dat je moet leren en hoe vaker je het doet hoe makkelijker het wordt. Het moet zeker mogelijk zijn om een standaard artikel met 1.000 woorden binnen 1 uur klaar te hebben, schrijf je dus 10 artikelen op een dag dan heb je al minimaal €150.- verdiend!

Toch meer inkomen nodig?

Je weet nu via welke methodes je binnen 1 uur tijd wat geld kunt verdienen via het internet maar als je op zoek bent naar meer inkomen dan heb je aan bovenstaande methodes niet genoeg.

Er is wel een manier om via het internet meer geld te verdienen en dat is via affiliate marketing. Mijn collega en vriend Jacko Meijaard heeft hier een video cursus over gemaakt, namelijk de affiliate marketing revolutie.

In de affiliate marketing revolutie laat Jacko je via een bewezen stappenplan kennis maken met affiliate marketing en laat hij zien hoe hij met een tijdsinvestering van 2 a 3 uur per dag minimaal €7.500,- per maand verdiend.

Zou jij ook willen weten hoe Jacko en ik dit doen? Klik dan snel op onderstaande knop om naar de video’s te gaan!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *