Wie is Jacko Meijaard en is hij betrouwbaar? Lees deze Jacko Meijaard review!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten
mm

Jacko Meijaard is een Nederlandse internet marketeer en eigenaar van het bedrijf Meijaard media. Meijaard media is in 2013 opgericht en het bedrijf beheerd meerdere affiliate marketing websites zoals: de affiliate marketing revolutie, de 10K club en de internetsuccesgids. Jacko Meijaard is in 1991 geboren in Yerseke, Zeeland en is inmiddels 29 jaar oud.

Voordat Jacko carrière maakte als internet marketeer volgde hij een opleiding journalistiek, hij kwam er echter al snel achter dat zijn interesse ergens anders lag. Via zijn opleiding journalistiek kwam hij met affiliate marketing in aanraking en hiermee is hij uitgegroeid tot één van Nederlands meest succesvolle internet marketeers.

Jacko staat bekend om zijn heldere uitleg en duidelijke instructie video’s. Hij heeft al ontzettend veel successen behaald en focust zich tegenwoordig meer op het helpen van anderen. De cursisten die Jacko begeleid zijn erg lovend over hem, dat is niet gek want dankzij hem verdienen zij nu een passief inkomen via het web.

Jacko Meijaard - succesvol internet marketeer

Wat doet Jacko Meijaard precies?

Jacko Meijaard is sinds 2013 actief als internet marketeer en heeft al meerdere producten succesvol gelanceerd. Tegenwoordig ligt zijn focus natuurlijk op de succesvolle online videocursus: de affiliate marketing revolutie. In de affiliate marketing revolutie laat Jacko zien hoe hij met een tijdsinvestering van 2 á 3 uur per dag minimaal €7.500,- per maand verdient, en belangrijker nog, hoe jij dit ook kunt doen!

Jacko begeleid inmiddels al meer dan 6.000 cursisten. Aan de hand van duidelijke instructie video’s, informatieve e-mails en desnoods een 1 op 1 gesprek kan hij binnen no-time laten zie hoe hij zo succesvol is geworden. Het is niet één of andere snel rijk worden methode. Wat hij eigenlijk laat zien is hoe je via een bewezen stappenplan succesvolle verkoop websites kan maken.

Succesvol worden op het internet is niet alleen maar websites maken en adverteren, het is ook een bepaalde manier van denken en doen. Je kunt, door dingen op de juiste manier te benaderen een veel betere indruk maken op je klanten, dit noemen ze een “mindset”.

In zijn cursus de affiliate marketing revolutie verteld Jacko alles over zijn kijk op de wereld. Hij verteld hoe hij zo succesvol is geworden en hoe jij op de juiste manier moet beginnen aan het maken van je eerste winstgevende verkoopwebsite.

In 2018 schreef het algemeen dagblad een interessant artikel over Jacko en zijn denkwijze. In dit artikel staat onder andere het volgende:

Ik heb één regel: elke dag moet ik iets voor mijn business doen, ook op zaterdag en zondag en ook als ik niet fit ben

Jacko Meijaard

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

In het kort gezegd, ja. Jacko Meijaard beloofd niet dat jij na het kopen van zijn cursus lekker op de bank kan liggen terwijl het geld binnenstroomt. Hij probeert iedereen duidelijk te maken dat dit geen één of andere “slapend rijk worden methode” is. Je leert via een bewezen stappenplan hoe je aantrekkelijke sales pagina’s schrijft en hoe je deze hoog laat scoren in Google.

Jacko is absoluut geen eendagsvlieg. Hij heeft de laatste 10 jaar ontzettend veel ervaring opgedaan, bijna alle internet marketeers weten wel wie hij is. Zowel zijn klanten, cursisten als collega’s spreken vol lof over hem en dat maakt Jacko de ideale leermeester.

Het is natuurlijk wel opmerkelijk dat een 29 jarige met 2 á 3 uur werk per dag meer dan €7.500,- per maand verdiend, maar het heeft hem wel 10 jaar gekost om dit systeem te optimaliseren. Met inmiddels meer dan 6.000 positieve cursisten, een artikel in het algemeen dagblad en talloze andere winstgevende websites is het natuurlijk overduidelijk dat je Jacko Meijaard gewoon kunt vertrouwen.

De producten van Jacko Meijaard

Naast de affiliate marketing revolutie heeft Jacko ook nog andere producten en trainingen online. Zijn thuisbasis is de internetsuccesgids, hier beheert hij onder andere het internetsuccesgids forum en lanceert hij al zijn nieuwe producten.

De producten van Jacko Meijaard zijn net als de affiliate marketing revolutie allemaal gemaakt om de beginnende internet marketeers te helpen. Hieronder zie je een lijstje met de producten van Jacko Meijaard:

Marketheme 2.0

Marketheme software

Marketheme 2.0 is een WordPress thema speciaal gemaakt voor internet marketeers. De programmeur Léon Gotjé heeft dit thema samen met Jacko Meijaard ontwikkeld. Marketheme 2.0 maakt het maken van een goede verkoopwebsite voor iedereen mogelijk. De lay-out van het thema ziet er strak uit, er wordt geen overbodige code gebruikt en hierdoor zal jouw website veel hoger in de zoekresultaten verschijnen.

Marketheme 2.0 is eigenlijk een soort alles in 1 pakket voor de beginnende internet marketeer. Naast het geoptimaliseerde thema krijg je ook het volgende:

 • Gratis webhosting
 • Gratis back-ups
 • Call to action buttons. (Verhoogt de CTR en zorgt voor meer sales)
 • Makkelijk te implementeren pop-ups. (Handig voor het verkrijgen van e-mail adressen)
 • Countdown timers. (Om bijvoorbeeld een tijdelijke korting te tonen)

Marketheme 2.0 kost €67,- per maand maar het aantal commissies dat je genereert zal explosief toenemen. De maandelijkse kosten die je voor Marketheme 2.0 betaald stellen in vergelijking met de extra commissies niet veel voor. Daarom raad ik ook iedereen aan om direct met Marketheme 2.0 te beginnen.

10K per maand mindset

In de 10K per maand mindset audiotraining verteld Jacko alles over zijn denkwijze en persoonlijke groei. Je krijgt te horen hoe Jacko zich de afgelopen 10 jaar heeft ontwikkeld en hoe hij zo succesvol is geworden. Natuurlijk is het belangrijk om heel hard werken maar zonder de juiste mindset falen de meeste mensen als affiliate marketeer.

De 10K per maand mindset bevat 100+ audiolessen die zijn opgedeeld in 3 categorieën:

 • Persoonlijk
 • Gezondheid
 • Sport en business

Deze audiocursus gaat jou persoonlijke ontwikkeling echt een boost geven. Voor een eenmalige betaling van €67,- krijg je toegang tot tips en inzichten die je leven zullen veranderen.

Affiliate marketing revolutie VIP

VIP training Affiliate Marketing Revolutie

De affiliate marketing revolutie VIP training is een update op de normale cursus. Als VIP member van de affiliate marketing revolutie kom je echt 1 op 1 te werken met Jacko Meijaard. Je leert hoe je nog meer geld kunt verdienen en krijgt maandelijks een update over de allerlaatste affiliate marketing technieken. Daarnaast biedt de VIP training het volgende:

 • Live case studies
 • Live vraag en antwoord
 • Opnames van oude webinars
 • Top priority support

Aan een VIP lidmaatschap zijn kosten verbonden maar de resultaten die je gaat halen zijn fantastisch. Voor een VIP lidmaatschap betaald je €42,- per maand en je kunt opzeggen wanneer je wilt.

10K Club

De 10K club van Jacko Meijaard is een persoonlijk coaching programma. Jacko zal jou naar een inkomen van €10.000,- per maand coachen, en dat geheel via internet marketing.

Om in aanmerking te komen voor een lidmaatschap moet je eerst een clarity call aanvragen. In de clarity call zal Jacko beoordelen of jij in aanmerking komt voor een lidmaatschap.

Het is niet zo dat je als lid van de 10K club automatisch veel geld gaat verdienen, je zal hier wel wat tijd moeten investeren. Hierdoor mogen alleen gemotiveerde en serieuze mensen meedoen.

Mijn persoonlijke ervaring met Jacko Meijaard

Ik heb Jacko Meijaard meerdere keren mogen ontmoeten en ben een groot fan van zijn producten. Met name de affiliate marketing revolutie, de 10K club en Marketheme 2.0 vind ik fantastisch. Daarnaast vind ik Jacko een heel aangenaam persoon, hij staat altijd klaar om je te helpen en komt heel duidelijk en rustig over.

Je merkt bij Jacko gewoon dat het hem niet alleen om de commissies gaat. Ik heb bij meerdere internet marketeers een cursus gevolgd en vaak kreeg ik het gevoel dat ik alleen maar naar de volgende affiliate link werd geleid, bij Jacko is dit anders.

Ik zou iedereen aanraden om met Jacko in zee te gaan. De samenwerking verloopt over het algemeen altijd soepel. Hou er wel rekening mee dat Jacko ongeveer 6.000 cursisten onder zich heeft en dus niet elke vraag binnen een uur kan beantwoorden.

Wil jij vandaag nog samenwerken met Jacko Meijaard?

Je hebt nu gelezen wat Jacko Meijaard precies doet, je weet dat hij betrouwbaar is en dat hij jouw online business naar de top kan helpen!

In de online videotraining, de affiliate marketing revolutie laat Jacko jou precies zien hoe hij zo succesvol is geworden, het enige dat jij hoeft te doen is het systeem kopiëren!

Via onderstaande knop wordt je direct naar de introductie video van de Affiliate Marketing Revolutie gestuurd!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *