Geld verdienen met een telefoon

De meest complete gids vol met apps en verdienmethodes!

Gemiddelde leestijd: 55 minuten

Geld verdienen met een telefoon, dat is waar we het in dit artikel over gaan hebben. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende geld verdien apps en programma’s dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Crypto miners, onderzoekspanels, games, tradingbots, hoe weet je nou welke apps daadwerkelijk geld opleveren en welke partijen betrouwbaar zijn?

Ga voor de grap eens naar de Google Play Store en zoek eens op; ‘geld verdienen’. Honderden, zo niet duizenden apps verschijnen in beeld. Van apps met een betrouwbare 5 sterren review tot apps die nog helemaal geen review hebben, je weet van tevoren nooit wat ze in petto hebben..

Misschien wordt die nieuwe app die nog geen reviews heeft ontvangen wel een enorm succes, misschien kan jij er wel ontzettend veel geld mee verdienen, je komt er pas achter als je het zelf probeert.

Ikzelf spendeer ongeveer 1 a 2 uur per dag op mijn telefoon (tot ergernis van mijn vriendin) en heb dus echt al honderden apps en methodes uitgebreid getest. Sommige apps en methodes waren simpelweg een flop, aan andere heb ik echt iets overgehouden.

Ben jij klaar om geld te verdienen via je telefoon? Wil je weten welke apps en methodes ik nu nog gebruik? In dit artikel komt alles ter sprake!

1. Crypto minen op een smartphone

Crypto minen is het proces waarbij je de rekencapaciteit van jouw computer beschikbaar stelt om transacties op het blockchain netwerk te verwerken en te valideren. Dit doe je natuurlijk niet voor je plezier maar in ruil voor vergoedingen in de vorm van crypto munten. Als het jou lukt om een bepaald aantal transacties te verwerken dan krijg je hier een mooie vergoeding voor, helaas klinkt de uitleg makkelijker dan dat het daadwerkelijk is.

De populaire crypto munten zoals Bitcoin en Ethereum zijn moeilijk te minen. Daarom bundelen veel miners hun krachten in een zogeheten ‘mining pool’. Door de rekencapaciteit van hun computers te bundelen zullen zij de transacties sneller verwerken maar ontvangen zij ook een lagere vergoeding, de ontvangen crypto moet immers over meerdere miners worden verdeeld.

Veel mensen denken dat crypto minen alleen mogelijk is met een dure computer of externe apparatuur. Vroeger was dat ook zo maar tegenwoordig kun je ook gewoon via je telefoon crypto minen.

Zelf gebruik ik 2 applicaties om crypto te minen, voor beide applicaties geldt dat je geen technische kennis of mining pool nodig hebt. Het is gewoon een kwestie van de apps installeren en het minen te activeren, meer komt er niet bij kijken!

CryptoTab Browser

De CryptoTab browser is een webbrowser met een geïntegreerde Bitcoin miner. Door deze browser op je mobiele telefoon te installeren kun je Bitcoin minen door simpelweg het internet te gebruiken.

Het werkt heel simpel; jij surft via de CryptoTab browser over het internet en op de achtergrond gaat het programma voor jou naar Bitcoin minen. Het enige dat jij hoeft te doen is zorgen dat de browser actief blijft en de Bitcoin stroomt automatisch binnen!

CryptoTab browser: Bitcoin minen op je telefoon
CryptoTab browser: Bitcoin minen op je telefoon

Het leuke aan de CryptoTab browser is dat je eigenlijk helemaal niets hoeft te doen om geld te verdienen. Je kunt gewoon lekker netflixen, muziek luisteren, of doen wat je normaal gesproken op het internet doet. De interface van de CryptoTab browser is identiek aan die van Google Chrome, iedereen kan dus makkelijk met het programma overweg.

Hou er rekening mee dat wanneer de CryptoTab browser actief is de batterij van je telefoon iets sneller leeg gaat. Dit is normaal bij het minen van Bitcoin en zou verder geen problemen moeten opleveren. CryptoTab browser is op allerlei apparaten uitbundig getest en zeker op de telefoons van tegenwoordig kun je het met een gerust hart gebruiken.

Wil jij ook automatisch Bitcoin minen door op het internet te surfen? Download via onderstaande knop het programma, stel CryptoTab browser in als de standaard webbrowser op jouw telefoon en verdien elke keer dat je het internet gebruikt een klein beetje Bitcoin!

Pi Network miner

Pi Network (Pi) is een vrij nieuwe cryptocurrency die voor een enorme omslag heeft gezorgd in de crypto wereld. Dat is niet zo gek want het is namelijk de eerste energiezuinige cryptomunt die je direct vanaf je smartphone kunt minen.

Pi Network miner is de applicatie waarmee je deze nieuwe munt kunt minen. Je kunt hem gratis downloaden vanuit de Google Play store of Apple app store. Ook al is de munt nu nog maar weinig waard, de ontwikkelaars hebben grootse plannen en de koers zou eind 2021 weleens explosief kunnen stijgen.

Waar je voorheen toch wel een beetje technische kennis nodig had om crypto te minen kan dat dankzij Pi nu dus gewoon vanaf je telefoon. Het is een kwestie van 1 keer per dag de app openen, toestemming geven voor 24 uur minen en de rest gaat vanzelf.

Pi network miner: Crypto minen op je telefoon
Pi network miner: Minen activeren
Pi network miner: Miner actief

Op het moment van schrijven verdien ik met mijn huidige mining snelheid ongeveer 6 Pi per dag. Dat klinkt misschien als niet zoveel maar stel je eens voor dat het Bitcoin waren. Bitcoin was in het begin ook vrij eenvoudig te minen maar tegenwoordig zijn grote mining pools al snel een maand bezig voor 1 Bitcoin..

Wie weet, misschien wordt Pi over 5 jaar wel de nieuwe Bitcoin. Zou jij het jezelf vergeven als je dan nog niet met Pi mining bent begonnen? Profiteer van de nu nog hoge mining snelheid want als er genoeg actieve miners zijn dan wordt de mining snelheid gehalveerd!

(Gebruik mijn gebruikersnaam: ‘leongotje’ om toegang te krijgen tot de miner)

2. Enquêtes en marktonderzoeken invullen

Een andere methode om via je telefoon geld te verdienen is het invullen van enquêtes en marktonderzoeken bij een onderzoekspanel.

Een onderzoekspanel is een bureau die in opdracht van een bedrijf of organisatie een vragenlijst verspreid onder de consumenten. In deze vragenlijst staan bijvoorbeeld vragen over een bepaald product of bepaalde dienst die het desbetreffende bedrijf levert.

Het is voor bedrijven namelijk erg belangrijk om te weten wat de consument van zijn of haar producten vindt. Zo weten zij precies wat de consument van hun product verwacht en kunnen zij hun producten hierop aanpassen / verbeteren.

Jij als consument kunt je aanmelden bij zo’n onderzoekspanel en een vergoeding verdienen voor elke vragenlijst die je invult. Eerlijk is eerlijk, rijk zul je er niet van worden maar het is toch een leuke manier om via je telefoon iets bij te verdienen.

Er zijn in Nederland best veel onderzoekspanels te vinden maar aangezien wij ons op mobiel verdienen richten behandelen we hieronder alleen de onderzoekspanels die een eigen app hebben ontwikkeld.

Toluna Influencers App

Wil je geld verdienen met het invullen van enquêtes en marktonderzoeken dan is Toluna influencers een app die absoluut niet op je telefoon mag ontbreken.

De kans is groot dat je weleens van Toluna hebt gehoord, zij zijn namelijk één van de grootste spelers op de Nederlandse enquête markt en bieden met uitstek de meeste enquêtes aan.

Je kunt bij Toluna zogeheten ‘Toluna punten’ verdienen. Dit doe je door de enquêtes en vragenlijsten te voltooien. Als je genoeg Toluna punten hebt verzameld dan kun je een uitbetaling aanvragen in de vorm van waardebonnen of je laat je opgebouwde saldo uitbetalen via PayPal, hier heb je dan wel minimaal 125.000 Toluna punten voor nodig.

De enquêtes van Toluna zijn onderverdeeld in 4 categorieën, namelijk: flash enquêtes, quick enquêtes, premium enquêtes en profielonderzoeken. De vergoeding die je voor het voltooien van een enquête ontvangt verschilt per categorie, zo ook de tijd die je gemiddeld kwijt bent om een enquête te voltooien. (zie onderstaande afbeeldingen)

Toluna influencers app: Enquête overzicht
Toluna influencers app: Punten overzicht
Toluna influencers app: Beloningen overzicht
  • Flash enquêtes: Korte enquêtes die gemiddeld 1 tot 5 minuten in beslag nemen. Maximale vergoeding per ingevulde enquête is 200 Toluna punten.
  • Quick enquêtes: Middellange enquêtes die gemiddeld 5 tot 11 minuten in beslag nemen. Maximale vergoeding per ingevulde enquête is 1400 Toluna punten.
  • Premium enquêtes: Lange enquêtes die meer dan 11 minuten in beslag nemen. Maximale vergoeding per ingevulde enquête is 3000 Toluna punten
  • Profielonderzoeken: Maak jouw Toluna profiel zo compleet mogelijk en krijg meer enquêtes aangeboden dan mensen met een leeg profiel. Vergoeding voor het compleet maken van jouw profiel is 1400 Toluna punten.

Hoeveel je via Toluna precies gaat verdienen dat is afhankelijk van een aantal factoren. In de ene maand zijn er meer enquêtes beschikbaar dan in de andere maand en ook het aantal flash en premium enquêtes wisselt elkaar flink af.

Begin in ieder geval met het invullen van de profielonderzoeken, zo krijg je meer enquêtes aangeboden en zul je meer verdienen. Met een compleet profiel moet het mogelijk zijn om maandelijks tussen de €50,- en €150,- te verdienen.

i-Say app

Een andere goede app om geld te verdienen met het invullen van enquêtes en marktonderzoeken is de app van i-Say. i-Say is onderdeel van Ipsos Interactive Services Ltd. en biedt in ongeveer 100 landen betaalde enquêtes en marktonderzoeken aan.

Wereldwijd heeft het dit panel meer dan 3 miljoen actieve leden en doen o.a. onderzoeken voor grote multinationals en lokale overheden. Ook de NOS werkt samen met i-Say, zij doen bijvoorbeeld onderzoek naar de peilingen voor de Tweede Kamerverkiezingen en het draagvlak van de corona maatregelen.

Omdat i-Say zo’n grote community heeft is het voor bedrijven erg aantrekkelijk om met deze partij in zee te gaan. Voor jou betekend dit dat je vaak wordt uitgenodigd om aan een enquête mee te doen en dat je hoge vergoedingen ontvangt voor je deelname.

i-Say app: betaald enquêtes invullen op je telefoon!
i-Say app: laat je stem horen!
i-Say app: Ontvang beloningen in ruil voor jouw mening!

Hoeveel je precies per ingevulde enquête ontvangt verschilt van geval tot geval. Sommige enquêtes nemen maar een paar minuten in beslag terwijl je met andere enquêtes minimaal een uur bezig bent. De gemiddelde beloning ligt tussen €0,40 en €7,- per ingevulde enquête, ga je in op alle uitnodigingen dan moet het mogelijk zijn om maandelijks zo’n €50,- tot €75,- te verdienen!

Beloningen voor het voltooien van een enquête worden uitbetaald in i-Say punten. Heb je genoeg i-Say punten verzameld dan kun je een uitbetaling aanvragen via PayPal of je wisselt de punten in voor een waardebon van bijvoorbeeld Amazon of Zalando.

Ben je nieuw bij i-Say dan is het raadzaam om eerst je profielgegevens compleet te maken. Zo kom je voor meer enquêtes en onderzoeken in aanmerking en ga je meer geld verdienen.

Lijkt het je leuk om op deze manier wat bij te verdienen? Registreer dan via onderstaande knop een gratis i-Say account en download de app uit de Google Play Store of Apple App Store!

MOBROG Mobiele Enquêtes

De laatste onderzoekspanel app die we in dit artikel gaan bespreken is de mobiele enquêtes app van MOBROG. MOBROG is onderdeel van SPLENDID RESEARCH GmbH, een groot marktonderzoeksbureau uit Duitsland dat over de hele wereld mobiele enquêtes aanbiedt.

Voor het invullen van een enquête ontvang je bij MOBROG tussen de €0,50 en de €3,-. Waar dit bij andere onderzoekspanels in punten wordt uitgekeerd krijg je bij MOBROG je beloningen gewoon in geld uitbetaald.

Heb je €5,- bij elkaar gespaard dan kun je een uitbetaling aanvragen via PayPal of Skrill maar je kunt er ook voor kiezen om via EcoMatcher de sponsoring van een boom over te nemen.

Met name die laatste optie is erg uniek. Je kunt dus je opgebouwde saldo doneren aan EcoMatcher, een bedrijf dat over de hele wereld nieuwe bomen plant. Via een zogeheten ‘TreeTracker’ kun je zien waar de boom staat, hoe die groeit en via de ‘TreeChat’ kun je zelfs met jouw boom communiceren!

MOBROG: mobiele enquêtes invullen voor beloningen
MOBROG: de eerste enquête
MOBROG: uitbetalingsmogelijkheden

Naast het invullen van marktonderzoeken en enquêtes kun je bij MOBROG ook geld verdienen door nieuwe leden te werven voor het programma. Het werkt eigenlijk heel simpel; genereer via de app een unieke uitnodigingslink, verspreid deze link onder jouw netwerk en zorg ervoor dat mensen zich aanmelden. Voor ieder persoon die via jouw uitnodigingslink 3 enquêtes voltooid ontvang jij een vergoeding van €0,80,-. Rijk ga je er dus niet mee worden maar het is wel een leuke aanvulling op jouw inkomsten!

Ben jij op zoek naar een betrouwbare app waarmee je vanaf je telefoon wat bij kunt verdienen? Klik op onderstaande knop om een MOBROG account aan te maken, download de app vanuit de Google Play Store of Apple App Store en begin vandaag nog met het invullen van de eerste onderzoeken!

3. Spelletjes spelen

Sinds de komst van de smartphone zijn er honderdduizenden, zo niet miljoenen mobile games ontwikkeld. First person shooters, role-play games, casino games, je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden in de app stores. Er zijn tegenwoordig zelfs zoveel mobile games beschikbaar dat je simpelweg niet meer weet waar je moet beginnen.

Ook voor game ontwikkelaars is het lastig om nieuwe spelers te vinden en daarom besteden zij veel geld aan advertenties en promoties. Sommige game ontwikkelaars gaan zelfs zo ver dat zij bereidt zijn om jouw een vergoeding te betalen om hun nieuwe game te spelen! Maar, hiervoor moet jij wel zelf op zoek gaan naar dit soort acties.

Wil jij graag geld verdienen met het spelen van games? Wil je weten via welke apps je dit kunt doen? In dit hoofdstuk ga ik jou vertellen hoe je geld verdient met mobile gaming!

Current Rewards app

Met de Current Rewards app maak je van jouw telefoon een heuse geldmachine. Dankzij het unieke verdienmodel van deze app is het namelijk mogelijk om geld te verdienen met onder andere; muziek luisteren, games spelen, je telefoon opladen, je telefoon ontgrendelen, enquêtes invullen en nog veel meer!

Om te beginnen heb je natuurlijk een Current Rewards account nodig, deze kun je na het installeren van de app gratis registreren. Vervolgens dien je goedkeuring te geven voor gepersonaliseerde advertenties, deze verschijnen dan in beeld tijdens het opladen en ontgrendelen van je telefoon.

Om tegen betaling muziek te kunnen luisteren hoef je eigenlijk alleen maar aan te geven welke muziek jij leuk vindt. Vervolgens krijg je bij het opstarten van de app muziek aangeboden die je tegen betaling kunt afspelen. De verdiensten voor het beluisteren van de muziek zijn niet enorm, maar daarentegen kun je met het spelen van de games wel snel een leuk bedrag verdienen.

Current Rewards app: geld verdienen met gamen op je mobiel
Current Rewards app: taken en beloningen overzicht
Current Rewards app: geld verdienen met muziek luisteren op je mobiel

Het overzicht van de te spelen games kun je vinden door onderin de navigatiebalk op ‘Boosters’ te klikken. Vervolgens klik je op ‘Offers’ en verschijnt er een lijst met games die je tegen betaling kunt spelen.

Aan elke game zijn unieke taken gekoppeld. Dit kan bijvoorbeeld het behalen van een bepaald level of het voltooien van een bepaalde in-game actie zijn. Je kunt punten verdienen door deze taken te voltooien. In het takenoverzicht kun je per game zien wat de taken en bijbehorende beloningen zijn.

Heb je genoeg punten verzameld dan kun je een uitbetaling aanvragen. Bij Current Rewards heb je hier minimaal 7.950 punten voor nodig maar ik raad je aan om dit wat langer op te sparen. Zo krijg je voor 7.950 punten slechts $1 PayPal tegoed en voor 39.950 punten wel $20 PayPal tegoed, het loont dus om te sparen!

The Lucky Miner app

Geld verdienen met gamen op je smartphone? Dan is The Lucky Miner een app die je vandaag nog op jouw telefoon moet installeren! The Lucky Miner app laat jou kennis maken met de nieuwste mobile games en Android apps en betaald vergoedingen aan iedereen die deze games/apps installeert en uitprobeert.

De vergoedingen die je via de The Lucky Miner verdient worden uitbetaald in zogeheten ‘coins’. Heb je genoeg coins verzameld dan kun je deze inwisselen voor een beloning. Er zijn meerdere beloningen beschikbaar. Zo kun je kiezen uit tegoedbonnen van o.a: Zalando, Netflix, Spotify, Amazon en de Google Play Store maar de meeste mensen laten hun saldo gewoon uitbetalen via PayPal.

Om via PayPal een uitbetaling aan te vragen heb je minimaal 3.999 coins nodig, dit staat gelijk aan €0,34. Het maximale bedrag dat je in 1 betaling kunt laten uitkeren is €13,50, dit staat gelijk aan 146.134 coins. Ontvang je liever een waardebon dan heb je hier minimaal 55.807 coins voor nodig.

The Lucky Miner: Verdien geld met mobile games!
The Lucky Miner: Beschikbare games
The Lucky Miner: Beschikbare beloningen

Naast het spelen van games en het uitproberen van nieuwe apps kun je via The Lucky Miner ook geld verdienen door nieuwe leden aan te brengen. Om jouw unieke uitnodigingslink te vinden klik je links bovenin de app op het hamburger menu. Vervolgens klik je in het menu op ‘Je vrienden’ en vervolgens op ‘Uitnodigen’.

Voor ieder persoon die zich via jouw uitnodigingslink aanmeldt ontvang jij een beloning van 200 coins. Daarnaast ontvang je ook 25% van alle coins die jouw vrienden verdienen en ontvangen jouw vrienden weer 25% van alle coins die jij verdient, meer vrienden betekent dus meer munten!

Lijkt het jou leuk om via The Lucky Miner nieuwe games en apps te ontdekken? Wil je geld verdienen met een telefoon door spelletjes te spelen? Klik dan op onderstaande link om de app te downloaden!

PlaySpot app

De PlaySpot app werkt volgens hetzelfde principe als The Lucky Miner maar is naar mijn mening net iets uitgebreider en fijner in gebruik. Ook hier kun je geld verdienen door nieuwe games uit te proberen en in-game doelen te behalen. Beloningen worden net als bij The Lucky Miner uitbetaald in munten en als je genoeg munten hebt verzameld dan kun je een uitbetaling aanvragen.

Binnen de PlaySpot app zijn er 2 verschillende niveaus, namelijk: Junior en PRO. Nieuwe gebruikers beginnen op het junior niveau en kunnen hun account naar PRO upgraden als zij 9.000 coins hebben verzameld.

PRO leden krijgen hogere vergoedingen uitbetaald en krijgen meer offers aangeboden waardoor zij sneller geld verdienen dan de junior leden.

Na het installeren van de app ontvang je als nieuwe gebruiker direct een welkomstbonus van 5.000 coins ofwel €5,-. Het is dus vrij eenvoudig om 9.000 coins te verzamelen en jouw account te upgraden naar een PRO account.

Om op PlaySpot een uitbetaling aan te vragen heb je minimaal 20.000 coins nodig, dit staat gelijk aan €20,-. Je kunt je saldo laten uitbetalen via PayPal of inwisselen voor een waardebon van o.a. Amazon of de Google Play Store, de uitbetalingsdrempel is voor elke optie hetzelfde.

PlaySpot welkomstbonus van 5000 coins (€5)
PlaySpot game overzicht
PlaySpot uitbetalingsmogelijkheden

Als je gemotiveerd met PlaySpot aan de slag gaat en je bekijkt naast het spelen van de games ook de korte cash video’s en overige offers dan moet het mogelijk zijn om maandelijks zo’n €50 á €150 te verdienen. De ene maand zijn er meer games en offers beschikbaar dan de andere maand dus dit bedrag behoorlijk fluctueren.

Dus, wil jij ook graag geld verdienen via PlaySpot? Wil je direct een welkomstbonus van 5.000 coins (€5,-) ontvangen? Download de app via onderstaande knop en begin vandaag nog met het verdienen van jouw eerste PlaySpot munten!

4. Beleggen in aandelen

Tegenwoordig moet je betalen om je vermogen op een spaarrekening te zetten en daarom kiezen steeds meer Nederlanders ervoor om hun geld in aandelen te beleggen. Beleggen in aandelen brengt in vergelijking met geld op de spaarrekening misschien wat risico’s met zich mee maar levert op de lange termijn vaak veel meer op.

Om met beleggen te kunnen beginnen hoef je anno 2021 echt geen financieel expert meer te zijn. Vroeger was beleggen in aandelen misschien een hele klus maar vandaag de dag kan dat dus ook gewoon vanaf je smartphone.

Laat het duidelijk zijn, beleggen in aandelen brengt altijd risico’s met zich mee maar als je gewoon passief de markt volgt dan levert het 9 van de 10 keer meer op dan geld dat op de spaarrekening staat.

In dit hoofdstuk ga ik je laten zien welke apps ik gebruik om vanaf mijn telefoon in aandelen te beleggen. Ik laat je per broker zien was de plus- en minpunten zijn en geef jou de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal mooie welkomstbonussen!

Trading212

Laten we meteen met de deur is huis vallen met naar mijn mening de beste mobile app voor beginnende beleggers, Trading212. Trading212 is een van origine Engels beleggingsplatform waarop meer dan 10.000 verschillende aandelen en ETF’s te verhandelen zijn.

In tegenstelling tot veel andere belegginsplatformen kun je bij Trading212 zonder transactiekosten de populairste aandelen en ETF’s verhandelen. Voor zowel de aankoop als de verkoop van aandelen en ETF’s betaal je dus geen verborgen kosten en kun je alle winst zo in je zak steken!

Trading212 is met name erg geschikt voor beginnende beleggers. Zo krijg je na het installeren van de app eerst een uitgebreide rondleiding door de interface en kun je via tutorials ervaring opdoen als belegger.

Na het volgen van de tutorials kun je ervoor kiezen om direct jouw eerste aandelen te kopen maar je kunt ook verder oefenen op een demo account. Kies je ervoor om verder te gaan op een demo account dan ontvang je €50.000 aan oefengeld en kun je zonder risico gaan beleggen.

Trading212 app: aandelen overzicht
Trading212 app: overzicht koers verloop
Trading212 app: demo account

Om met Trading212 aan de slag te kunnen gaan heb je natuurlijk een account nodig. Deze kun je aanmaken via de website of na het downloaden van de app. Tijdens het registratieproces krijg je naast de standaard vragen over jouw NAW-gegevens ook vragen over jouw financiële gezondheid en beleggingservaring. Daarnaast moet je ook een kopie van je ID-kaart of paspoort uploaden en een document waarop jouw actuele adres staat vermeld. (bijvoorbeeld een telefoon of energie rekening)

Als je alle informatie hebt ingevuld en alle documenten succesvol hebt geüpload dan kun je als het goed is beginnen met beleggen. Registreer je via onderstaande knop een account en maak je een storting dan ontvangen wij allebei €100,- aan gratis aandelen.. Leuk meegenomen lijkt me!

BUX Zero

BUX Zero is een populaire app voor mensen die met beleggen aan de slag willen gaan. Deze app is met name voor beginnende beleggers erg geschikt. De missie van BUX Zero is om beleggen zo eenvoudig en toegankelijk mogelijk te maken zodat niet alleen de financiële alleskunner maar ook de normale mens eenvoudig met beleggen kan beginnen.

Beleggen via BUX kan net als bij Trading212 zonder transactiekosten. Je kunt o.a. beleggen in Amerikaanse aandelen, Europese aandelen, ETF’s en geld storten kan eenvoudig via een bankoverschrijving of een Tikkie.

Om met BUX te kunnen beginnen heb je natuurlijk een account nodig. Een account registreren is gratis en kan via de website of na het downloaden van de app. Nieuwe gebruikers die voor de eerste keer BUX gebruiken ontvangen na hun eerste storting gratis Apple, Coca-Cola of Shell aandelen met een maximale waarde van €100,-.

BUX Zero: Mobiel beleggen zonder kosten

Het registratieproces bij BUX werkt vrij eenvoudig. Om te beginnen dien je de BUX Zero Risico Informatie en Privacyverklaring te accepteren. Vervolgens vul je jouw persoonlijke gegevens in en als laatste stap moet je alleen nog even een foto van de voor- en achterzijde van je ID-Kaart of paspoort uploaden. Na het uploaden van de documenten kan het nog ongeveer 2 uur duren voordat jouw account wordt goedgekeurd en wordt vrijgegeven.

Na goedkeuring van je account hoef je alleen nog maar een paar vragen over jouw beleggingservaring te beantwoorden en een selfie te uploaden. Heb je dat gedaan dan kun je eigenlijk direct beginnen met het kopen van jouw eerste aandelen. Om aandelen te kopen ga je in de app naar het tabblad ‘ontdekken’. Hier kun je een categorie of land selecteren en vervolgens zie je precies welke aandelen beschikbaar zijn en hoe ze presteren!

DeGiro

Waarschijnlijk heb je deze naam weleens voorbij horen komen op de tv of de radio. DeGiro is met uitstek de populairste en meest gebruikte broker van Nederland en heeft naast een geweldige website ook een eigen app ontwikkeld. Via DeGiro kun je niet alleen aandelen en ETF’s verhandelen maar bijvoorbeeld ook opties, indexfondsen, futures en obligaties, en dat allemaal wereldwijd!

Bij DeGiro zijn er in totaal 3 profiel types. Zo begint iedereen die via DeGiro gaat beleggen met een ‘basic’ profiel. Na het ondertekenen van een aantal documenten kun je upgraden naar een ‘active’ of ’trader’ profiel wat inhoudt dat je o.a. met debet geld en hefbomen aan de slag kunt gaan. Dit is echter alleen aan te raden als je al wat beleggingservaring hebt want je loopt namelijk het risico om snel veel geld te verliezen.

Een andere leuke functie van DeGiro is dat je sinds kort ook buiten beurstijden kunt handelen. Zo kun je dus bijvoorbeeld in de avond of in het weekend een nieuwe positie kopen, wijzigen of afsluiten en inspelen op het koersverloop buiten de openingstijden van de beurs.

DEGiro app: mobiel beleggen tegen de laagste kosten!

Om zelf via DeGiro te kunnen beleggen moet je eerst een rekening openen. Een rekening openen bij DeGiro is een makkelijk proces dat volledig online plaatsvindt. Na het invullen van je persoonlijke gegevens, het uploaden van een geldig identiteitsbewijs en koppelen van je bankrekening ben je eigenlijk direct klaar voor jouw eerste aankoop.

Nieuwe leden krijgen bij DeGiro de eerste €50,- aan transactiekosten vergoedt. Daarnaast kun je door vrienden en familie uit te nodigen nog meer transactietegoed verdienen. Voor ieder persoon die via jouw link een rekening opent ontvang jij een beloning van €20,- transactietegoed, maar hiervoor moet de door jou uitgenodigde persoon zelf wel eerst €20,- aan transactiekosten genereren.

5. Beleggen in cryptovaluta

Dankzij de snel schommelende koersen in de wereld van de cryptovaluta is er veel geld te verdienen. Zo kun je investeren voor de lange termijn en passief de koers volgen, je kunt inzetten op kleine koerswisselingen via daytrading, rente vangen door cryptovaluta te ‘staken’ en nog veel meer!

Waar het vroeger best lastig was om met crypto aan de slag te gaan (het installeren en onderhouden van een crypto wallet) kan dat vandaag de dag simpel en snel vanaf je mobiele telefoon.

Door de snel groeiende populariteit van cryptovaluta schieten ook de crypto exchanges als paddenstoelen uit de grond. Coinbase, Binance, Bitvavo, allemaal exchanges die je met een simpele druk op de knop op jouw smartphone kunt installeren en waar je jouw crypto veilig in kunt opslaan.

Maar naast crypto exchanges zien we nog een nieuwe ontwikkeling in de crypto wereld en dat zijn trading bots. Trading bots, de naam zegt het al, zijn programma’s die op jouw instructies geautomatiseerd crypto kopen en verkopen met als doel om zoveel mogelijk winst te maken.

Over het gebruik van deze trading bots zijn de meningen verdeeld maar dat komt simpelweg omdat de meeste mensen niet weten hoe ze ermee overweg moeten. En eerlijk toegegeven, het instellen en controleren van zo’n trading bot vraagt ook wel wat ervaring.

Wil jij weten hoe je via je telefoon geld kan verdienen met crypto? Wil je weten welke crypto exchanges en trading bot(s) ik gebruik? In dit hoofdstuk alles over mobiel beleggen in cryptovaluta!

Coinbase

Coinbase is met meer dan 68 miljoen gebruikers verdeeld over meer dan 100 verschillende landen één van de grootste en meest gebruikte crypto exchanges ter wereld. Hier kun je o.a. ongeveer 100 verschillende cryptovaluta verhandelen, opslaan, verzenden, staken, lenen en nog veel meer.

De reden dat zoveel mensen gebruik maken van Coinbase is de toegankelijkheid die dit platform biedt. Zo kun je binnen een paar minuten al een account registreren, geld storten met iDeal of SEPA, en kunnen beginners via de ‘learn and earn’ pagina meer dan $50,- aan gratis crypto verdienen.

Ook als ervaren crypto handelaar of daytrader ben je bij Coinbase aan het juiste adres. Naast de standaard applicatie is er namelijk ook een PRO applicatie met uitgebreide functies en mogelijkheden. (zie onderstaande afbeeldingen)

Coinbase PRO app: markt overzicht
Coinbase PRO app: koers overzicht
Coinbase PRO app: portfolio overzicht

Zo kun je in de basis applicatie alleen crypto kopen en verkopen tegen de actuele koers prijs en kun je via de PRO app gebruik maken van o.a. limit, market en stop orders. Daarnaast kun je zelf aangeven tegen welke prijs je jouw crypto wilt (ver)kopen en betaal je via de PRO app een stuk minder transactiekosten.

Om gebruik te kunnen maken van Coinbase PRO dien je eerst een storting te maken naar de gewone Coinbase app. Vervolgens kun je vanuit de PRO applicatie je saldo overzetten en kun je beginnen met traden. Een uitbetaling aanvragen kan wel direct vanuit de PRO app. Laat je jouw saldo uitbetalen via een SEPA transfer dan staat het op doordeweekse dagen in de meeste gevallen binnen een paar uur op je bankrekening.

Kortom, heb jij nog geen Coinbase account en wil je naast de $50,- aan gratis crypto ook nog eens $10,- aan gratis Bitcoin ontvangen? Klik op onderstaande knop en registreer vandaag nog een gratis Coinbase account!

Binance

De tweede crypto exchange die we in dit artikel gaan bespreken is het in 2017 opgerichte Binance. Binance is met meer dan 200 verschillende cryptovaluta en het grootste dagelijkse handelsvolume niet meer weg te denken uit de huidige crypto wereld. Dankzij de lage transactiekosten van 0,1% per trade en een groot scala aan tools en andere mogelijkheden wordt Binance voornamelijk gebruikt door ervaren (day) traders.

Binance lijkt in principe best veel op het platform van Coinbase maar kent ook een aantal grote verschillen. Zo is het bij Binance bijvoorbeeld niet mogelijk om via iDeal geld te storten maar kan dat alleen via een creditcard. Daarnaast kun je ook een directe storting maken met cryptovaluta zoals Bitcoin of Ethereum maar dan zul je die op een ander platform moeten aanschaffen en naar Binance moeten overmaken.

Binance PRO app: Dashboard overzicht
Binance PRO app: Markt overzicht FIAT-EUR
Binance PRO app: Koers overzicht

Ook uitbetalingen werken bij Binance net even iets anders dan bij andere crypto exchanges. Het is helaas niet mogelijk om je saldo direct vanaf Binance naar je bankrekening over te maken. Je kunt je saldo wel laten uitbetalen naar een creditcard en mensen zonder creditcard kunnen hun crypto overboeken naar een andere exchange en vanuit daar een uitbetaling aanvragen.

Om nog minder transactiekosten te betalen maken veel Binance traders gebruikt van de BNB coin. De BNB coin, ookwel Binance Coins genoemd zijn crypto munten waarmee je tot wel 50% aan transactiekosten kunt besparen. Hoe dit werkt? Je koopt simpelweg een paar BNB en zet deze in jouw crypto wallet. Vervolgens moet je aangeven dat je deze munten voor transacties wilt gebruiken en krijg je 50% korting op elke transactie die je maakt!

Kortom, ben jij op zoek naar een crypto exchange met hele lage transactiekosten? Registreer via onderstaande knop een gratis Binance account en begin direct!

Cryptohopper

Cryptohopper is een unieke trading bot die geautomatiseerd op vooraf aangegeven signalen crypto kan kopen en kan verkopen met als doel om zoveel mogelijk winst te maken. Je kunt met deze software dus geautomatiseerd crypto verhandelen en een passief inkomen realiseren. Dit klinkt jou natuurlijk als muziek in de oren maar neem van mij aan, het klinkt makkelijker dan dat het daadwerkelijk is!

Cryptohopper is een gecompliceerd programma met veel verschillende instellingen en mogelijkheden. Gelukkig staat er veel informatie op YouTube en kunnen ook beginners snel leren hoe de software werkt.

Er zijn in totaal 4 verschillende pakketten verkrijgbaar die ik hieronder even kort zal samenvatten:

  • Pioneer pakket: Gratis pakket met ruimte voor maximaal 20 open posities
  • Explorer pakket: Pakket met ruimte voor maximaal 80 open posities en een tijdsinterval van 10 minuten. ($19,- per maand)
  • Adventurer pakket: Pakket met ruimte voor maximaal 200 open posities en een tijdsinterval van 5 minuten. ($49,- per maand)
  • Hero pakket: Pakket met ruimte voor maximaal 500 open posities en een tijdsinterval van 2 minuten. ($99,- per maand)
Cryptohopper mobile app: Dashboard
Cryptohopper mobile app: Bot configuratie
Cryptohopper mobile app: Koop instellingen

Ga je met Cryptohopper aan de slag dan raad ik je aan om met een Explorer pakket te beginnen. Dit pakket heeft ruimte voor 80 open posities per keer en zal voor de meeste mensen voldoende zijn. Wil je uiteindelijk toch upgraden naar een ander pakket dan wordt de prijs die je voor het eerste pakket hebt betaald hiermee verrekend.

Beslis voordat je met de software aan de slag gaat welke crypto munten je wilt verhandelen. Mijn advies is om alleen ‘stabiele crypto’ zoals Bitcoin, Ethereum en Cardano te verhandelen. De koers van de zogeheten meme-coins zoals Dogecoin en Shiba inu zijn simpelweg te makkelijk te beïnvloeden en dit kan jou op korte termijn heel veel geld kosten!

Conclusie

Zoals je ziet zijn er ontzettend veel verschillende manieren om vanaf je telefoon geld te verdienen. De ene zal zich richten op het spelen van games en de andere gaat liever met crypto aan de slag. Er zijn natuurlijk nog veel meer methodes om vanaf je telefoon wat bij te verdienen en dit artikel wordt dan ook geregeld ge-update met nieuwe apps en verdienmethodes.

Het installeren van zoveel verschillende apps kan ervoor zorgen dat je telefoon wat trager wordt. Mocht je dus ergens nog een oude telefoon hebben liggen dan raad ik je aan om de apps daarop te installeren zodat jouw persoonlijke telefoon lekker snel blijft.

Mocht je zelf nog een leuke app of verdienmethode weten en wil je die graag terug zien in dit artikel? Laat hieronder een berichtje achter of neem even contact op via de contact pagina en wij zorgen ervoor dat jouw suggestie wordt toegevoegd, succes!

Crypto Masterclass

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s?

Begin vandaag nog met de nr. 1 Crypto cursus van dit moment!

Reserveer een plek voor de Masterclass!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *