Winston Zwemmer review

Wie is Winston Zwemmer van de Bol.com Masterclass?

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

We willen allemaal zo makkelijk mogelijk en zo veel mogelijk geld verdienen. Het internet is in de afgelopen jaren dan ook een heus walhalla geworden voor het verdienen van geld.

Als je al wat meer verweven bent in online geld verdienen, dan kan het goed zijn dat je de naam Winston Zwemmer al een keer bent tegengekomen. Maar hoe komt het dat de naam Winston Zwemmer eigenlijk zo vaak voorbijkomt? Wie is het? En hoe weet ik of hij te vertrouwen is?

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over Winston Zwemmer. Wie hij is, wat hij doet en waarom mensen groot fan zijn van zijn manier van ondernemen.

Wie is Winston Zwemmer?

Voordat we kunnen gaan kijken naar wat deze man maakt wie hij is en waarom de naam Winston Zwemmer zo vaak voorbijkomt, is het verstandig om eerst even kennis te maken.

Winston Zwemmer is een webshop expert en verkoper die via Bol.com spullen verkoopt. Voordat Winston hiermee aan de slag ging was hij personal trainer en had hij zijn eigen bedrijf genaamd WZPT (Winston Zwemmer Personal Training) in Rotterdam gevestigd.

Maar voordat deze entrepreneur de persoon was die hij nu is zag zijn leven er heel anders uit.

Zwemmer was na zijn tienerjaren een beveiliger. Naast zijn beveiligingsbaantje was de 20-jarige vooral bezig met het spelen van Call of Duty en het eten en drinken van junkfood. Dit resulteerde in een onzekere periode in zijn leven. Met zijn 1,78 en 96 kilo zat de jonge Winston niet lekker in zijn vel.

Hij kwam er al snel achter dat dit niet het leven was dat hij wilde hebben. Hij is aan de slag gegaan om zijn lichaam te transformeren en wist met behulp van een mentor en coach zichzelf een metamorfose te geven. Zo de onzekere beveiliger verleden tijd en was de nieuwe Winston geboren.

Na een paar jaar als personal trainer is hij samen met zijn vrouw verhuisd van Rotterdam naar Veendam. Hier is Winston aan de slag gegaan als servicemedewerker bij het UWV. Maar geluk en voldoening wist hij hier ook niet uit te halen. Hij moest de baan wel aanhouden om te kunnen zorgen voor zijn vrouw en dochter. Toen kwam hij een advertentie op YouTube tegen.

In deze advertentie vond hij de lessen van Jia Ruan, die hem alles leerde over e-commerce. Dit heeft ervoor gezorgd dat Winston uiteindelijk de lessen van de Bol.com Masterclass overnam en hij zijn droomleven werkelijkheid kon maken.

Wil jij ook een hyper winstgevende e-commerce business opbouwen?

Klik hier om de video’s te bekijken!

Winston Zwemmer op social media

Als een jongen die verstand heeft van e-commerce en andere vormen van online geld verdienen, is Winston Zwemmer natuurlijk iemand die actief is op social media. Dat zijn de meeste van ons tegenwoordig ook.

Winston Zwemmer is echter niet actief op heel veel verschillende social mediasites. Zo is Zwemmer niet actief op Twitter en heeft hij ook geen LinkedIn-account. Maar gelukkig heeft hij zijn Instagram, Facebook en natuurlijk Youtube accounts.

Op zijn Instagram-account geeft Winston vooral kleine handige tips en een klein inzage in zijn persoonlijke leven. Maar naast wat kleine persoonlijke inzage plaatst hij ook promotiemateriaal voor zijn cursus van de Bol.com Masterclass.

Zijn Facebook-account is ook erg vergelijkbaar met zijn Instagram feed. Hierop plaatst hij onder andere foto’s met zijn dochtertje, en geeft hij een inzage in zijn persoonlijke leven. Dit gaat gepaard met enkele motiverende citaten en kleine verwijzingen naar zijn Masterclass. Op deze pagina kun je tips en andere behulpzame dingen ontvangen door hem een bericht te sturen.

Tot slot hebben we uiteraard zijn favoriete socialmediaplatform; YouTube. Hier deelt hij, als onderdeel van het kanaal Team Unstoppable, de beste tips, trucs en handigheidjes om geld te verdienen via e-commerce. Dit biedt hij aan via korte video’s van enkele minuten.

Winston Zwemmer Personal Training

Maar het heeft er niet altijd zo uitgezien voor Winston. Hij is nadat hij het roer had omgegooid en met behulp van een personal trainer meer dan 20 kilo is afgevallen zelf aan de slag gegaan als personal trainer.

Dit heeft hij gedaan door zijn eigen bedrijf te starten onder de noemer Winston Zwemmer Personal Trainer, afgekort WZPT. Hij heeft een pand gehuurd aan de Adamshofstraat in Rotterdam in 2015 en is hier begonnen als personal trainer.

Hij was zo geïnspireerd geraakt door zijn eigen, oude personal trainer dat dit de perfecte ervaring voor hem leek. Maar binnen een jaar kwam hij erachter dat het niet veel opleverde behalve een hele lading stres. In 2016 stopte hij met de sportschool en verhuisde hij met zijn gezin weg uit Rotterdam.

Van personal training naar e-commerce

Dat Winston Zwemmer een fantastische sprong in het diepen heeft gewaagd is wel duidelijk. De oud beveiliger wist binnen een korte periode een compleet andere identiteit te hebben, dit keer als personal trainer.

Maar na dit een aantal jaren te hebben gedaan en te hebben gewerkt voor een hongerloontje besloot hij zijn personal training carrière aan de wilgen te hangen en te verhuizen naar Veendam. Dit was een behoorlijke schakeling voor Winston. Hij is gegaan van fitnesscoach naar servicemedewerker bij het UWV.

Dit heeft Winston een paar jaar vol weten te houden. 40 uur per week aan de telefoon hangen en vragen beantwoorden was zijn werkweek. Het enige wat hem om de been hield waren zijn vrouw en dochtertje.

Maar na een tijdje kwam er een YouTube advertentie op zijn pad. Deze advertentie was de eerste stap in de rest van zijn nieuwe leven. Het was namelijk de advertentie van e-commerce expert Jia Ruan. Dit was de advertentie van de Bol.com Masterclass.

Na de nodige sceptische overwegingen is Zwemmer toch over stag gegaan en heeft hij zichzelf aangemeld. De Masterclass heeft ervoor gezorgd dat hij, ondanks zijn sceptische houding in het begin, inmiddels meer dan €400.000,- heeft verdiend!

Winston Zwemmer team unstoppable & bol masterclass

Winston Zwemmer en de Bol.com Masterclass

Winston was begonnen aan de Bol.com Masterclass als een scepticus. Hij wist niet zo goed of hij de juiste beslissing had genomen door hieraan mee te doen, al helemaal omdat het geld kostte wat zijn gezin al niet veel had.

Maar in plaats van bij de pakken neer te gaan zitten en te gaan mokken is hij er juist vol gas voor gegaan. Hij wist dat als hij dit voor elkaar zou krijgen, hij eindelijk een succesvolle ondernemer zou kunnen worden. Zo zou hij zijn gezin het leven kunnen geven dat ze willen en verdiende.

Door deze ‘go-getter-attitude’ is Winston als een van de beste studenten geëindigd. Sterker nog, hij wist de lessen van Ruan zo goed toe te passen dat hij meer verdiende dan zijn oud-mentor.

Natuurlijk was dit bij het team van Ruan, Team Unstoppable, niet onopgemerkt gebleven. Jia zag de potentie in hem is wist dat er meer te halen was voor Zwemmer. Dit besef kwam tijdens de periode dat Ruan eigenlijk van plan was om te stoppen met de Masterclass. De uitdaging was er niet meer en het werd tijd om zich te richten op andere ondernemingen.

Dit zorgde ervoor dat Ruan op zoek zou gaan naar een opvolger. Iemand met hetzelfde vuur als dat hij heeft om zijn gepassioneerde Masterclass over te kunnen nemen. En wie zou dat beter kunnen dan Winston Zwemmer, zijn ster pupil?

Winston hoefde gelukkig ook niet lang na te denken en heeft de kans meteen aangegrepen. Zo heeft hij het stokje van Ruan overgenomen.

Sinds dat Zwemmer bij Team Unstoppable zit is de waarde van de cursus alleen maar gestegen.

Samen met Winston een passief inkomen opbouwen?

Zoals je misschien wel hebt kunnen lezen zijn de laatste jaren voor Winston Zwemmer een paar turbulente periodes geweest. Zo is hij begonnen als een onzekere beveiliger die geen zin had in zijn werk en alleen maar wilde gamen. Van die beveiliger heeft Winston de magie van het nemen van een coach en mentor ervaren door aan de slag te gaan met een personal trainer. Deze heeft hem geholpen in vorm te komen.

Na een jaar als personal trainer aan de slag te zijn geweest en zijn eigen bedrijf te starten, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij heeft zijn spullen gepakt en is samen met zijn gezin verhuisd naar het hoge noorden.

Hier is Winston uiteindelijk in aanraking gekomen met de Bol.com Masterclass. Via deze masterclass heeft Zwemmer alle kneepjes geleerd die er komen kijken bij het succesvol geld verdienen via e-commerce en via Bol.com.

Door de masterclass heeft Winston een passief inkomen kunnen opbouwen, en dat kan jou ook staan te wachten! Als jij benieuwd bent naar hoe jij dit passieve inkomen kunt krijgen en je op een gemakkelijkere manier jouw gelukkigste leven kunt lijden, dan is het nemen van de Bol.com Masterclass de ideale uitkomst.

Als het voor Winston Zwemmer heeft gewerkt, waarom dan niet voor jou?

Winston Zwemmer – Bol.com Masterclass 4.1
Winston Zwemmer – Bol.com Masterclass 4.1

Beoordeling door Leon,

27 jun 2021
5

Winston Zwemmer is without a doubt één van de beste e-commerce ondernemers op Nederlandse bodem. In zijn cursus de Bol.com Masterclass helpt hij duizenden ondernemers om een winstgevende Bol.com e-commerce business op te bouwen. Dankzij zijn heldere uitleg en scherpe opmerkingen is hij naar mijn mening de beste e-commerce mentors die je kunt hebben!

Bol.com Masterclass call to action

Binnen no-time een €3.000 + per maand webshop opzetten?

Sluit je aan bij duizenden actieve cursisten en begin vandaag nog als Bol.com handelaar!

Direct aanmelden voor de gratis training!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *