Wie is Jia Ruan en is hij betrouwbaar? Check deze Jia Ruan Review!

Gemiddelde leestijd: 20 minuten

In de afgelopen jaren hebben meerdere digitale ondernemers zich ontpopt tot ware goeroes. Zij hebben zich binnen één of meerdere online verdienmodellen gespecialiseerd, waarna zij een voorbeeld voor veel digitale ondernemers zijn geworden. Veel van deze goeroes hebben uiteindelijk besloten om hun kennis met andere ondernemers te gaan delen, zoals Jia Ruan ook doet.

Joshua Kaats, Jia Ruan en Boyd Hoek. Het zijn stuk voor stuk digitale ondernemers die in de afgelopen jaren een flinke naam én fanbase opgebouwd hebben. Zij hebben namelijk een succesvolle online business op weten te zetten, waarna zij besloten hebben om hun kennis te gaan delen.

Tot dat besluit is Jia Ruan enkele jaren geleden ook gekomen. Vanaf dat moment heeft hij meerdere cursussen ontwikkeld, is hij actief geworden op social media én heeft hij een behoorlijk vermogen op weten te bouwen. Maar, is Jia Ruan door de jaren heen ook betrouwbaar gebleken? Het antwoord op die vraag ga je in deze Jia Ruan review vinden.

Wie is Jia Ruan?

Wie is Jia Ruan: Jia Ruan foto

Heb je enige interesse in digitaal ondernemen? Heb je ook wel eens via Google naar informatie over een bepaald online verdienmodel gezocht? Dan is de kans groot dat je Jia Ruan nadien in social media-advertenties tegengekomen bent. Door de jaren heen heeft hij namelijk onwijs veel advertenties op social media geplaatst, waarmee hij flink aan zijn naamsbekendheid heeft gewerkt.

Als je één van deze advertenties hebt gezien, weet je ook direct hoe Jia Ruan eruitziet en hoe hij zich gedraagt. Jia Ruan is een vrij jonge digitale ondernemer en is vooral heel erg uitbundig. Bij hem is nooit iets ‘goed’, maar is altijd alles ‘perfect’, ‘geweldig’ of ‘waardevol’.

Deze uitbundigheid is één van de belangrijkste kenmerken van Jia Ruan. Mogelijk vind je deze uitbundigheid irritant, maar het is een feit dat hij onder meer vanwege deze uitbundigheid een flinke naamsbekendheid opgebouwd heeft. Maar, wie is Jia Ruan nou precies?

Jia Ruan is een digitale ondernemer die op jonge leeftijd met een online verdienmodel begon. Hij was namelijk één van de eersten die zich bezig ging houden met het verkopen van producten via Bol.com. In eerste instantie begon hij met de verkoop van populaire knuffels; met die knuffels wist hij in de eerste maand al ruim 1000 euro te verdienen.

Die opbrengst zorgde bij Jia Ruan voor dé overtuiging: hij kon heel rijk worden met dank aan het platform van Bol.com. Hij besloot daarom ook om al zijn pijlen hierop te richten en wist in korte tijd onwijs succesvolle te worden. Sterker nog: al binnen enige tijd behaalde hij een omzet van zo’n 20.000 euro per maand.

Vanaf het eerste moment heeft Jia Ruan zich gespecialiseerd in de verkoop van producten via Bol.com. Toen dit eenmaal goed liep, ging hij zich ook op andere online verdienmodellen richten. Dat is dan ook terug te zien in de meta description van zijn eigen website:

Jia Ruan wordt gezien als de top autoriteit op gebied van mindset en online geld verdienen in Nederland

Jia Ruan

Er zijn weinig mensen die dergelijke uitspraken over zichzelf doen. Kan ik Jia Ruan daarmee als arrogant typeren? Of is Jia Ruan volledig terecht heel tevreden met zijn eigen kwaliteiten? Daar was ik erg benieuwd naar, waardoor ik meer informatie over Jia Ruan bij elkaar heb verzameld. Ook heb ik zijn producten uitgeprobeerd, waardoor ik een duidelijk beeld van hem gekregen heb. Hierover vind je alle informatie in het restant van deze Jia Ruan review!

Is Jia Ruan betrouwbaar?

Laat ik maar direct met de deur in huis vallen: ja, Jia Ruan is voor 100% te vertrouwen. Hij heeft door de jaren heen een flinke naam op weten te bouwen én hij heeft een flinke fanbase opgebouwd. Had hij die fanbase ook op kunnen bouwen als hij niet betrouwbaar zou zijn? Nee, dat zou praktisch onmogelijk zijn.

Daarnaast heb ik zelf ook positieve ervaringen met hem. Graag wil ik daar wel het volgende aan toevoegen: als je hem alleen van social media kent, kan ik me voorstellen dat je ‘m irritant of vervelend vindt. Hij is namelijk nogal uitbundig, hij is vrij vol van zichzelf en hij verkondigt zijn mening altijd als een feit.

Als je eenmaal rechtstreeks contact met hem hebt gehad, merk je echter wat voor persoon hij is. Hij is oprecht, hij is onwijs gemotiveerd en hij is bovenal zeer slim te noemen. Dankzij zijn intelligentie weet hij ook maar al te goed dat hij één keer een fout kan maken: het komt daarom niet eens in hem op om onbetrouwbaar te zijn.

Ik durf dan ook het volgende met 100% zekerheid te stellen: Jia Ruan is volledig betrouwbaar. Deze stelling durf ik aan te gaan op basis van mijn eigen ervaringen, terwijl ik op het internet ook veel lovende verhalen over Jia Ruan heb gevonden. Dat was voor mij veelzeggend én een duidelijk ‘bewijs’ dat mijn bevindingen over Jia Ruan door een grote groep andere mensen gedeeld wordt!

Jia Ruan als e-commerce expert

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, omschrijft Jia Ruan zichzelf als een ‘autoriteit op het gebied van mindset en online geld verdienen’. Persoonlijk omschrijf ik hem liever als een e-commerce expert. Waarom? Omdat hij onwijs veel succesvol is gebleken op het gebied van e-commerce.

Weinig mensen weten een eenmalige omzet van 1200 euro om te toveren tot een maandelijkse omzet van 20.000 euro. Jia Ruan was echter in staat om dit binnen 3 jaar te verwezenlijken, waarna hij ook nóg meer stappen heeft weten te zetten.

Daarnaast is er nóg een reden waarom ik Jia Ruan een e-commerce expert durf te noemen. Hij was één van de eersten die zich bezig ging houden met het verkopen van producten via Bol.com. Hierdoor is hij niet alleen een pionier, maar heeft hij ook onwijs veel kennis én ervaring op weten te doen. Dat zijn in mijn ogen ook kenmerken van een e-commerce expert.

Wat is het vermogen van Jia Ruan?

Jia Ruan heeft dus vrij veel geld weten te verdienen met zijn digitale ondernemerschap. Maar, wat is op dit moment het vermogen van Jia Ruan? Daar kan ik helaas geen sluitend antwoord op geven. Ook wil ik niet zonder enig bewijs bepaalde getallen in mijn mond nemen, waardoor ik helaas géén antwoord op deze vraag kan geven.

Er is echter wel iets wat ik zeker weet: hij is véél rijker dan heel veel andere Nederlanders. Hij heeft op jonge leeftijd een stap durven te wagen en daar plukt hij op dit moment nog steeds de vruchten van. Ik heb in ieder geval het vermoeden dat hij maandelijks een flink bedrag op zijn rekening bij mag schrijven. Volledig terecht overigens in mijn ogen!

De producten van Jia Ruan

In deze Jia Ruan review heb je vooralsnog kunnen lezen wie Jia Ruan is, of hij betrouwbaar is en hoeveel geld hij verdiend heeft. De tijd is voor mij nu rijp om nader te gaan kijken naar het volgende onderwerp binnen deze Jia Ruan review: de producten van hem.

Door de jaren heen heeft hij meerdere online producten op de markt gebracht. Eigenlijk is de benaming ‘producten’ hierbij niet helemaal terecht, aangezien de benaming ‘cursussen’ veel beter aansluit op de digitale producten die hij aanbiedt. Meer informatie over de digitale cursussen van Jia Ruan vind je hieronder!

Graag wil ik over de cursussen alvast het volgende opmerken: alle cursussen die ik hieronder bespreek, heb ik geheel zelf gevolgd en uitgeprobeerd. Dit heb ik bewust gedaan, aangezien dat in mijn ogen de enige mogelijkheid is om een eerlijke Jia Ruan review te kunnen schrijven.

Bol.com Masterclass cursus

Hoe Jia Ruan op jonge leeftijd een flink vermogen op heeft weten te bouwen? Dat is te danken aan het platform van Bol.com; via dit platform heeft hij onwijs veel producten weten te verkopen. Hoe hij aan deze producten kwam? Dat is één van de onderwerpen waarover je alles gaat leren in de Bol.com Masterclass cursus.

Met deze cursus ga je eigenlijk de fijne kneepjes van het vak leren van de ervaringsexpert. Jia Ruan is immers één van de eersten die zich bezig ging houden met het verkopen van producten via Bol.com. Dit heeft hem absoluut geen windeieren gelegd, waardoor hij besloten heeft om zijn kennis graag met jou te delen.

Wat je precies in deze cursus gaat leren? Nou, eigenlijk volledig hoe je producten via Bol.com gaat verkopen. Je leert hierbij alles met betrekking tot het inkoopproces, tot het verkoopproces, tot het optimalisatieproces en tot het schaalproces. Als je dit op de juiste manier aan weet te pakken, kun je namelijk heel makkelijk en snel opschalen. Is dat jouw grote wens? Dan is het advies om direct met deze cursus te gaan beginnen.

Persoonlijk ben ik zeer te spreken over de Bol.com Masterclass cursus. De cursus is prettig om te volgen, de cursus is uitgebreid en de cursus geeft hele prettige handvatten. Handvatten waarmee je zelf direct aan de slag kunt gaan om geld via Bol.com te gaan verdienen. Voor deze cursus betaal je een bedrag van 997 euro, maar dat bedrag heb je binnen de kortste keren – als het goed is – volledig terugverdiend. 

Via deze link kun je je direct aanmelden voor de bol.com masterclass!

Agency Masterclass cursus

Nadat Jia Ruan doorhad dat zijn Bol Masterclass cursus gretig aftrek vond, is hij ook andere cursussen gaan ontwikkelen. De Agency Masterclass is daar een voorbeeld van en ook deze cursus heb ik met vrij veel plezier volledig gevolgd.

In de Agency Masterclass cursus ga je leren hoe je succesvol social media-advertenties aan kunt maken. Je leert hoe je deze advertenties kunt optimaliseren, hoe je de kosten zo laag mogelijk kunt houden én hoe je de opbrengsten zo hoog mogelijk kunt houden. Na het volgen van deze cursus zou je in staat moeten zijn om jouw producten/diensten heel succesvol aan te prijzen via social media-advertenties.

Als je op zoek naar meer informatie over de Agency Masterclass cursus gaat, kom je al snel de naam Mitchell Weijerman tegen. Samen met Jia Ruan heeft hij deze cursus ontwikkeld; Mitchell en Jia zijn eigenlijk zakenpartners van elkaar.

Ook over de Agency Masterclass cursus ben ik zeer te spreken. Je wordt binnen een periode van 7 weken volledig klaargestoomd om de best mogelijke advertenties te gaan maken én online te plaatsen. Al binnen 7 weken kun je dus de uitgaven voor deze cursus volledig terugverdiend hebben. Vanaf dat moment begint het échte verdienen.

Voor deze cursus vragen Jia Ruan en Mitchell Weijerman een bedrag van 997 euro. Zoals hierboven al gesteld, heb je dit bedrag hoogstwaarschijnlijk binnen de kortste keren weer terugverdiend.

Via deze link kun je je direct aanmelden voor de agency masterclass!

Unstoppable Mindset cursus

Zodra je één van bovengenoemde cursussen gaat volgen, kom je direct de term ‘mindset’ tegen. Volgens Jia Ruan is het namelijk van cruciaal belang om over de juiste mindset te beschikken. beschik jezelf niet over de juiste mindset? Dan ben je ook niet in staat om de gewenste resultaten te gaan behalen. Dat is althans de bevinding van Jia Ruan.

Om die bevinding kracht bij te zetten, heeft Jia Ruan de Unstoppable Mindset cursus ontwikkeld. Met deze cursus ga je leren hoe je de juiste mindset kunt creëren, hoe je deze juiste mindset in stand kunt houden én wat jou dit allemaal op gaat leveren.

Wil jij graag een succesvolle digitale ondernemer worden? Volgens Jia Ruan is dat niet mogelijk zonder over de juiste mindset te beschikken. Zelf heb ik deze cursus ook gevolgd, waardoor ik mijn mindset zelf ook heb weten te veranderen. Is er vanaf dat moment voor mij persoonlijk veel veranderd? Ja, absoluut. Dankzij Jia Ruan kijk ik op een hele andere manier naar bepaalde zaken én weet ik veel sneller mogelijke kansen te ontdekken. Deze cursus heeft dus zeker bijgedragen aan mijn zakelijke succes.

Heb je nou ook interesse om met de Unstoppable Mindset cursus aan de slag te gaan? Dan dien je allereerst een investering van 997 euro te doen; voor dat bedrag krijg je direct toegang tot deze cursus.

Via deze link kun je je direct aanmelden voor de unstoppable mindset cursus!

Zijn de producten van Jia Ruan betrouwbaar?

Je hebt hierboven kennis kunnen maken met drie cursussen van Jia Ruan. Per cursus heb ik ook benoemd wat ik hier persoonlijk aan heb gehad. Wat zo opvallend hieraan is? Dat is eigenlijk het feit dat ik over alle cursussen zeer te spreken ben. Daardoor kan ik ook – zonder enige twijfel – stellen dat de producten van Jia Ruan 100% betrouwbaar zijn.

Daar wil ik wel graag het volgende aan toevoegen: de reclame en marketing van Jia Ruan is soms nogal schreeuwend. Hij doet meerdere bijzondere beloftes, hij is vrij uitgesproken en hij pronkt graag met zijn leefstijl. Dat is iets wat ik persoonlijk anders aangepakt zou hebben, maar de kwaliteit van zijn producten is in ieder geval dik in orde.

Ik wil je dan ook graag het volgende aanraden: laat jouw bevindingen over Jia Ruan zoveel mogelijk links liggen. Het gaat uiteindelijk om de producten die hij weet te leveren. Juist over deze producten zijn zowel ik als vele andere mensen zéér te spreken. Daarover lees je hieronder meer in deze uitgebreide Jia Ruan review!

Wat zeggen anderen over Jia Ruan?

Ben je wel eens een reclame van Jia Ruan op bijvoorbeeld Facebook tegenkomen? Dan is het leuk om eens naar de reacties van mensen te kijken; op Facebook zijn de meningen over Jia Ruan namelijk overwegend negatief. Sterker nog: Jia Ruan wordt op Facebook met enige regelmaat volledig afgemaakt.

Is dat terecht? Nou, in mijn ogen niet. Tegelijkertijd denk ik dat Jia Ruan dit aan zichzelf te danken heeft. Hij is iets té uitgesproken en hij is soms tegen het irritante aan. Dat is niet alleen mijn persoonlijke bevinding, maar is ook de bevinding van veel andere personen.

Opvallend hierbij is dat veel mensen wél zeer te spreken zijn over de producten van Jia Ruan. Dit geeft des te meer aan dat er een groot verschil zit tussen de persoon Jia Ruan en de producten die door Jia Ruan aangeboden worden. Over deze producten spreken onwijs veel mensen met veel lof, zoals ook op bijvoorbeeld Trustpilot te zien is:

Bol.com Masterclass review trustpilot

In mijn ogen is dit een vrij duidelijke score. Een score die duidelijk aangeeft dat zowel Jia Ruan als in dit geval de Bol.com Masterclass aan te raden zijn. Om je een nadere indruk van deze reviews te geven, heb ik enkele reviews hieronder op een rijtje gezet:

Bol.com Masterclass review 1
Bol.com Masterclass review 2
Bol.com Masterclass Review 3
Bol.com Masterclass Review 4

Mijn ervaring met Jia Ruan!

In deze Jia Ruan review heb ik her en der al mijn persoonlijke mening benoemd. Opvallend aan mijn mening is dat er in mijn ogen óók een duidelijk onderscheid zit tussen de persoon Jia Ruan én de producten die hij aanbiedt.

Als ik zijn advertenties op Facebook tegenkom, kan ik me heel goed voorstellen dat veel mensen hem irritant vinden. Als ik persoonlijk contact met Jia Ruan heb, herken ik hem echter absoluut niet terug in de advertenties. Tijdens ons persoonlijke contact is hij namelijk zeer toegankelijk, vriendelijk en behulpzaam.

Ook over de producten van Jia Ruan ben ik zeer te spreken. De drie cursussen die ik in deze Jia Ruan review besproken heb, sluiten stuk voor stuk op mijn wensen aan. De cursussen zijn onwijs uitgebreid, zijn leuk om te volgen én zijn in mijn ogen super waardevol. Het is dan ook niet geheel verwonderlijk dat de afsluiting van deze Jia Ruan review positief is!

Jia Ruan eindconclusie

Zo, ik ben alweer aan het einde gekomen van mijn Jia Ruan review. In deze Jia Ruan review heb je veel informatie over deze digitale ondernemer én zijn digitale producten kunnen vinden. Wat zijn op dit moment jouw bevindingen? Zoals ik hierboven al gesteld heb, kan ik me goed voorstellen dat je hem irritant vindt. Zoals ik ook meerdere malen in deze Jia Ruan review aangegeven heb, zijn de cursussen van hem echter wel van een ongekend hoog niveau.

In mijn ogen moet het juist om die cursussen gaan. Geef daarom eens één van de cursussen een kans. Nadien wil je hoogstwaarschijnlijk direct ook de andere cursussen van Jia Ruan gaan volgen!

Tot slot van deze Jia Ruan review nog enkele conclusies van mij op een rijtje:

  • Jia Ruan is voor 100% betrouwbaar
  • De producten van Jia Ruan zijn voor 100% betrouwbaar
  • De cursussen van Jia Ruan bieden een absolute meerwaarde én zijn het volgen meer dan waard!
Bol.com Masterclass call to action

Binnen no-time een €3.000 + per maand webshop opzetten?

Sluit je aan bij duizenden actieve cursisten en begin vandaag nog als Bol.com handelaar!

Direct aanmelden voor de gratis training!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *