Geld verdienen met chatten

3 Methodes voor betaald chatten omschreven!

Gemiddelde leestijd: 11 minuten

Sinds de opkomst van het internet aan het begin van dit millennium is het haast niet meer weg te denken uit ons leven; chatten. We chatten de hele dag door met onze vrienden en familie via verschillende kanalen.

Maar je wilt misschien wel geld verdienen met chatten. Is dat eigenlijk wel mogelijk?

In dit artikel ga ik alle mogelijkheden bekijken waarop jij geld kunt verdienen met chatten!

Hoe werkt geld verdienen met chatten?

Nu denk je waarschijnlijk niet meteen aan geld verdienen als je denkt aan chatten. Toch zijn de twee wel degelijk aan elkaar verbonden! De mogelijkheid om geld te verdienen via chatten is namelijk al jaren een fenomeen.

Over het algemeen zijn er twee verschillende banen waarmee je geld kunt verdienen met chatten. De eerste is dat je chat via een klantenservice.

Er zijn veel bedrijven die mensen inschakelen om klanten verder te kunnen helpen met problemen van hun producten. Denk bijvoorbeeld problemen met internetbankieren of vragen over het retourneren van producten. Als klantenservice medewerker help je de vragen op te lossen van deze mensen. Je krijgt hier dan ook vaak gewoon per uur betaald.

De tweede manier is de meest voorkomende en populaire manier van geld verdienen via chatten; chat operator.

Ook als chat operator zit je, uiteraard, achter een computer en beantwoord je berichten. Deze berichten zijn vaak erotisch getint. Door de erotische aard van het werk is dit nog een behoorlijk taboe in veel werelden. Het grote voordeel is dan ook dat je het 100% anoniem doet. Je hoeft nooit je naam of gezicht te laten zien.

Hoeveel kun je met chatten verdienen?

Voor sommige van ons zal het een beetje spannend zijn om op deze manier geld te verdienen. Maar gelukkig is het prijskaartje dat eraan vasthangt dan ook wel prima.

Het is een beetje afhankelijk van je werkgever uiteraard, maar over het algemeen verdien je tussen de €0,05 en €0,10 per verzonden bericht. Dat klinkt misschien als behoorlijk weinig, maar als je genoeg berichten verstuurd kan dit al gauw opstapelen. Als je veel berichten per week verstuurd dan is de kans ook groot dat je een verhoging krijgt. Deze kan oplopen tot €0,15 per verzonden bericht!

Een van de grote voordelen van het werk is dat je je eigen uren kunt inplannen. Het is dus niet zo dat je dag en nacht berichtjes krijgt. Als je ervoor kiest om in het weekend of in de avond/nacht bezig te gaan, dan is de kans groot dat je meer krijgt. Dit gaat vaak over €0,02 per bericht, maar op den duur tikt ook dit aan!

Doordat je inkomen afhankelijk is van het aantal verzonden berichten is het ook van belang dat je snel kunt typen. Hoe sneller je kunt typen, hoe meer berichten je kunt versturen en hoe meer jij betaald krijgt.

Het is natuurlijk ook afhankelijk van hoeveel berichten je binnenkrijgt. Je kunt je misschien wel voorstellen dat je eerder berichten binnenkrijgt op vrijdagavond 23.00 dan op een dinsdagmiddag rond de lunch. Je inkomen is dus afhankelijk van de vraag die er is. Deze kan hierdoor aardig schommelen.

Waar kun je geld verdienen met chatten?

Als je van plan bent om aan de slag te gaan als chat operator, dan zou je het je goed kunnen vragen waar je dit zou moeten gaan doen.

Geen zorgen, je zit niet met zijn alle op een rijtje in een stoffig kantoorpand erotische berichten te retourneren.

Een mooi en groot voordeel aan het werk als chat operator is dat je het eigenlijk overal kunt beoefenen. Het enige wat je nodig hebt is namelijk toegang tot een laptop, computer of mobiele telefoon met internet. Hierdoor kun je makkelijk geld verdienen vanuit huis, maar is het ook mogelijk om te werken terwijl je op reis of onderweg bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos en je kunt werken waar je maar wilt!

Geld verdienen met mobiel chatten

Wordt chat operator bij Chatoperator.eu

Net als met menig ander beroep zijn er veel verschillende aanbieders en werkgevers. Chatoperator.eu is dan ook een van deze aanbieders. Maar wat maakt dit bedrijf zo speciaal?

Verdiensten

Elk bedrijf en aanbieder biedt andere tarieven. Bij Chatoperator.eu is het dan ook zo dat je niet onderaan een ladder begint, je staat meteen gelijk met de rest!

Hiermee willen we zeggen dat je begint met een tarief van €0,15 per verzonden bericht. Het bedrijf wil er zo voor zorgen dat iedereen zijn uiterste best doet en blijft doen en vind dat dat vanaf dag een beloond mag worden.

Let er wel op dat de kwaliteit van de service hoog is. Als je minder gaat presteren dan wordt je account geblokkeerd en kun je niets meer.

Voordelen

Het tarief van €0,15 is al een mooi voordeel. Dit is namelijk al meer dan dat de meeste aanbieders betalen. Maar het blijft hier niet bij.

Als je in dienst bent van Chatoperator.eu dan werk je via professionele software die makkelijk te begrijpen is voor iedereen. Zo hoef je geen expert te zijn op het gebied van computers om het te kunnen begrijpen.

Een ander voordeel is dat het bedrijf werkt met roosters. Hierdoor word je nooit buiten je werkuren aangesproken. Je hoeft daarnaast ook niet bang te zijn dat je op straat herkent gaat worden. Het bedrijf garandeert een 100% anonimiteit voor zijn werknemers.

Tot slot heb je zelf complete controle over je betalingen. Dit betekent dat je zelf kunt bepalen of je wekelijks of maandelijks uitbetaald wilt worden. Ben je bang dat je niet genoeg hebt verdient deze week of maand? Geen zorgen! Het bedrijf hanteert geen minimumbedrag voor de uitbetaling!

Ga aan de slag als customer service

Wil je wel geld verdienen door chatten, maar liever geen erotische berichten ontvangen en versturen? Dan kun je altijd aan de slag in de customer service!

Als customer service medewerker beantwoord je doelgerichte vragen die klanten hebben over diensten en/of producten van het bedrijf waarvoor je werkt. Ook zul je veel van de klachtenafhandeling doen.

Over het algemeen ben je in dienst van een groot, commercieel bedrijf. Denk hierbij aan een bank, gemeente en verzekeraar.

In tegenstelling tot een chat operator krijg je een marktconform uurloon die resulteert in een bedrag van ongeveer €2000,- bruto per maand.

Ga erotisch chatten op Clubislive.nl (18+)

Lijkt het werken voor een bank of verzekeringsmaatschappij je eigenlijk niets en vind je erotisch chatten eigenlijk wel spannend? Dan is Clubislive.nl misschien wel een uitkomst voor jou!

Clubislive.nl biedt een platform voor mensen die graag geld verdienen met het versturen van erotische berichten. Dit doen zij voor de websites Twero.com en IsLive.nl. Het bedrijf is al sinds 2003 actief en heeft dan ook een erg positieve naam voor zichzelf weten te creëren.

De grote voordelen aan werken voor Clubislive.nl is dat je zelf bepaald wanneer je aan het werk bent. Je kunt gemakkelijk je laptop aanzetten en beginnen. Het werk is volledig op freelancebasis en hebt dus geen verplichtingen.

De site betaald drie keer per maand uit waardoor je altijd geld binnen kunt krijgen. De voorwaarden hieraan is wel dat je een Europese bankrekening moet hebben. Heb je een bankrekening buiten Europa? Dan krijg je een keer per maand uitbetaald.

Dat je geld kunt verdienen via chatten op Clubislive.nl is wel duidelijk. Maar als je op zoek bent naar een stapje verder dan kun je ook nog extra verdienen. Dit kun je doen door jezelf beschikbaar te stellen als webcammodel of als telefonist.

Waarom ik nooit met chatten zou beginnen

Er is veel geld te verdienen met chatten dat is wel duidelijk. Er is altijd vraag naar meer chat operators en customer service medewerkers. Maar toch zou ik er niet mee beginnen.

Op het internet zijn er tegenwoordig een stuk snellere, makkelijkere en veiligere manieren beschikbaar om geld mee te verdienen. Zo kun je jezelf gemakkelijk specialiseren op bepaalde vormen van marketing, en vooral affiliate marketing.

Met affiliate marketing maak je namelijk reclame voor een bepaald product. Dit product zoek je zelf uit waardoor je altijd een product hebt die bij je past. Als je het product hebt uitgekozen dan kun je een unieke affiliate link aanvragen. Deze plaats je vervolgens makkelijk op jouw website, blog of sociale media. Vervolgens krijg je betaald per keer dat iemand ernaar kijkt, klikt of zelfs een aankoop doet.

Dit is uiteraard een behoorlijk beknopte uitleg over affiliate marketing. Het onderwerp is namelijk zo groot en de markt is in sneltreinvaart op aan het komen dat ik er nog uren over door kan gaan!

Conclusie

Er zijn verschillende manieren om makkelijk geld te verdienen met chatten. Zo kun je ervoor kiezen om vragen van vastgelopen klanten te beantwoorden bij een customer service. Ook kun je ervoor kiezen om de erotische kant op te gaan en jezelf te wanen in de wereld van de chat operators.

Als chat operator heb je je eigen verdiensten helemaal in de hand. Als je meer werkt krijg je meer betaald. Het is wel een wereld die voor je weggelegd moet zijn. Ik kan me dan ook voorstellen dat dit niet voor iedereen is.

Wil je toch geld verdienen via het internet, maar liever geen van de bovenstaande beroepen doen? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om jezelf te verdiepen in affiliate marketing.

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

2 reacties op “Geld verdienen met chatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *