Affiliate Marketing Revolutie review 2021

Een eerlijke review over het nr. 1 verdienmodel van dit moment!

Gemiddelde leestijd: 19 minuten
mm

Wil je graag een passief inkomen opbouwen? Gaat je voorkeur daarbij uit naar een dynamisch, leuk en uitdagend online verdienmodel? Mogelijk is affiliate marketing dan voor jou zeer geschikt. Dit online verdienmodel is in de afgelopen jaren érg populair gebleken en die populariteit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen als affiliate aan de slag gaan. Zij weten op een leuke manier een flink passief inkomen op te bouwen, waarbij sommige affiliate marketeers zelfs héél rijk zijn geworden. Is dat ook jouw grote droom? Dan is het allereerst noodzakelijk om alle kennis op te doen omtrent affiliate marketing; iets wat je mogelijk kunt doen via deze Affiliate Marketing Revolutie review.

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie?

Affiliate Marketing Revolutie review 2021

De Affiliate Marketing Revolutie is een online cursus waarin het onderwerp ‘Affiliate Marketing’ centraal staat. De ontwikkelaar van deze cursus, waarover later meer in deze AMR review, heeft zelf onwijs veel ervaring opgedaan met affiliate marketing. Hij heeft veel geld verdiend en wil graag zijn trucjes met jou delen.

Dankzij deze cursus zou je in staat moeten zijn om zelf ook succes te gaan behalen. Om dat te bereiken, moet je wel eerst veel kennis op doen. Al die kennis komt in de Affiliate Marketing Revolutie in ieder geval uitgebreid naar voren. Zo leer je wat affiliate marketing precies inhoudt, hoe je hier geld mee kunt verdienen, hoe je kunt starten en hoe je op kunt schalen!

In deze Affiliate Marketing Revolutie review vertel ik je graag meer over deze cursus. Dit doe ik aan de hand van mijn eigen ervaringen; zelf heb ik deze cursus ook met veel plezier gevolgd. Dankzij deze review krijg jij in ieder geval antwoord op de vraag ‘Is de Affiliate Marketing Revolutie aan te raden?’.

Wie is Jacko Meijaard?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelaar van deze cursus? Zoals ik hierboven al aangaf, is de ontwikkelaar van deze cursus zelf een succesvolle affiliate marketeer. Zijn naam is Jacko Meijaard en hij is eigenlijk uitgegroeid tot de affiliate-marketing-koning van ons land.

Maar, wie is Jacko Meijaard nou precies? Jacko Meijaard is een vrij jonge ondernemer die in Zeeland geboren werd. In deze provincie ging hij naar school, maar al snel trok het internet hem heel erg aan. Hij ging zich verdiepen in verschillende online verdienmodellen en kwam uiteindelijk ook met affiliate marketing in contact.

Op dit online verdienmodel werd hij eigenlijk direct verliefd. Hij zag als één van de eerste de potentie van affiliate marketing in; in mijn ogen plukt hij daar op dit moment nog steeds de vruchten van. Enfin, toen hij eenmaal met affiliate marketing begon, had hij de smaak behoorlijk te pakken.

Hij wist zijn eerste succesvolle website op weet te richten, waarna ook zijn tweede website volgde. Al snel had Jacko Meijaard meerdere websites zelf ontwikkeld, waarmee hij veel geld wist te verdienen. Al zijn inkomen had hij puur te danken aan het online verdienmodel ‘affiliate marketing’.

Nadat Jacko Meijaard enkele jaren zeer succesvol gebleken was, besloot hij om het iets anders aan te gaan pakken. Hij vond het namelijk de hoogste tijd om óók andere digitale ondernemers te gaan helpen. De Affiliate Marketing Revolutie is daar het gevolg van. Met deze cursus wil hij graag andere ondernemers/mensen helpen op het gebied van affiliate marketing!

Waar houdt Jacko Meijaard zich op dit moment mee bezig? Uiteraard met deze cursus, maar ook met zijn eigen website InternetSuccesGids.nl. Op deze website vind je meer informatie over hemzelf en over zijn producten/diensten. Verder vind je via deze website ook nog een uitgebreid forum; dit forum is alleen toegankelijk voor leden van de Affiliate Marketing Revolutie!

Is Jacko Meijaard betrouwbaar?

Zo, je weet nu volledig wie Jacko Meijaard is. Is deze jonge ondernemer ook betrouwbaar? Ja, ik durf mijn handen in het vuur te steken voor de betrouwbaarheid van Jacko Meijaard!

In de afgelopen jaren heeft hij flink aan zijn naamsbekendheid weten te werken. Dit heeft hij gedaan dankzij zijn cursus, maar ook door verschillende interviews te geven. Als je zijn op Google intypt, vind je bijvoorbeeld meerdere interviews met het Algemeen Dagblad.

Wat deze interviews mij aangeven? Deze interviews laten mij duidelijk zien dat Jacko Meijaard niks te verbergen heeft. Ook als ik op het internet naar beoordelingen over Jacko Meijaard op zoek ga, kom ik alleen maar positieve verhalen tegen. Zo roemen veel mensen zijn inzet, zijn kennis én zijn sympathieke karakter.

Overigens is Jacko Meijaard ook zeer transparant te noemen. Zo staat hij op veel foto’s op zijn eigen website en heeft hij ook zijn eigen YouTube kanaal. Ook dat is een teken voor mij dat Jacko Meijaard niks te verbergen heeft.

Al met al kan ik concluderen dat Jacko Meijaard 100% betrouwbaar is. Hij is simpelweg een slimme, een betrouwbare en sympathieke digitale ondernemer!

Affiliate marketing revolutie review: Jacko Meijaard

Wat ga je in de Affiliate Marketing Revolutie precies leren?

Is het jouw grote droom om een passief inkomen op te bouwen? Wil je net zoals Jacko Meijaard meer dan 10.000 euro per maand gaan verdienen? Dan is het een goed idee om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Met dit online verdienmodel kun je echt een flink inkomen op gaan bouwen, waarbij je ook nog weinig risico loopt.

Dat is één van de punten die in de Affiliate Marketing Revolutie ook uitgebreid naar voren komt. In deze uitgebreide cursus ga je namelijk alles leren wat met affiliate marketing te maken heeft. Zo ga je leren wat dit online verdienmodel precies inhoudt, hoe je zelf een affiliate website kunt starten, waar je rekening mee moet houden en hoe je op kunt schalen.

Ook vind je in deze cursus veel nuttige informatie en handige tips. Informatie en tips waar je direct mee uit de voeten kunt, zodat je direct kunt starten aan jouw eigen online imperium.

Wellicht is het volgende goed om te weten: dit betreft een E-cursus. Dit betekent dat je alle lessen online kunt volgen. Je hebt dus alleen een laptop/pc en jouw inloggegevens nodig, waardoor je deze cursus dus overal ter wereld kunt volgen. Nadat je je voor de cursus aangemeld hebt, krijg je in ieder geval direct toegang tot een online dashboard. Via dit online dashboard kun je de cursus volgen en gebruik maken van de verschillende bonussen.

Affiliate Marketing Revolutie review: module overzicht

Zoals ik hierboven al aangaf, is de Affiliate Marketing Revolutie uitgebreid opgebouwd. De cursus bestaat uit meerdere modules, waarover ik je hieronder graag meer ga vertellen. Voordat ik dat ga doen, zet ik graag alle modules even voor je op een rijtje:

 • Introductie: Inspiratie en Motivatie
 • 1: Starten met affiliate marketing
 • 2: Website inrichten
 • 3: Hoog scoren in Google
 • 4: Website live zetten
 • 5: Meten is weten
 • 6: Puntjes op de i
 • 7: Afronding

Op dit moment kan ik je alvast één ding verklappen: alle modules zijn zeer uitgebreid. Hoe ik dit zo zeker weet? Omdat ik met veel plezier zelf de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd heb. Op basis van mijn eigen bevindingen schrijf ik dan ook deze Affiliate Marketing Revolutie review!

Introductie: Inspiratie en Motivatie

Voordat je met de eerste module kunt beginnen, moet je ‘Module 0’ gaan volgen. Dit is eigenlijk een module waarmee Jacko Meijaard je probeert te inspireren en te motiveren. Die inspiratie en motivatie heb je namelijk nodig om succesvol te worden op het gebied van affiliate marketing.

Hoe Jacko Meijaard dit voor elkaar probeert te krijgen? Dit doet hij onder meer door jou kennis te laten maken met zijn eigen leven. Je ziet hierdoor direct wat er mogelijk is dankzij affiliate marketing; alleen dat al is voldoende motivatie eigenlijk.

Module 1: Starten met affiliate marketing

Heb je dankzij de voorgaande module veel inspiratie en motivatie op weten te doen? Dan is het doel van Jacko Meijaard behaald. Met deze inspiratie en motivatie in huis kun je vol goede moed met de eerste module van deze cursus starten.

In deze module ga je leren wat affiliate marketing precies inhoudt. Je gaat leren welke partijen een rol spelen binnen dit online verdienmodel en welke rol jij in gaat nemen. Ook bespreekt Jacko Meijaard welke affiliate programma’s je kunt gebruiken en tussen welke affiliate netwerken je kunt kiezen.

In deze module legt Jacko Meijaard de focus op onder meer PayPro. Hij is zelf een groot liefhebber van dit affiliate netwerk; dit zie je dan ook duidelijk terug in deze module. Verder leer je in deze module ook direct welke producten je zoal via PayPro kunt promoten én hoe je dat dan kunt doen.

Module 2: Website inrichten

Als je de eerste module voltooid hebt, weet je precies wat affiliate marketing inhoudt. In deze twee module leert Jacko Meijaard je hoe je met een vliegende start kunt beginnen. In deze module leer je namelijk hoe je volledig zelf een affiliate website op kunt zetten.

Jacko legt onder meer uit hoe je pagina’s en berichten aan kunt maken, hoe je een goed menu op kunt stellen en hoe je jouw hoofdpagina het beste in kunt richten. Daarnaast leert Jacko ook hoe je jouw pagina’s/berichten de juiste titel geeft en hoe je ervoor zorgt dat bezoekers op jouw website blijven hangen.

Module 3: Hoog scoren in Google

Heb je jouw eigen website eenmaal opgezet? Dan is het zaak om hoog te gaan scoren in Google. Waarom dit zo belangrijk is? Dat legt Jacko Meijaard van A tot Z uit in deze derde module.

In deze derde module ga je alles leren omtrent SEO, ga je leren hoe je de juiste zoekwoorden weet te vinden en ga je kennis maken met verschillende hulpmiddelen. Dankzij deze hulpmiddelen, en alle informatie van Jacko, ben je zelf al snel in staat om hoge rankings in Google te scoren.

In deze module ligt overigens ook de focus op de content. Als je met jouw affiliate website wilt scoren, heb je hier simpelweg goede content voor nodig. Jacko Meijaard legt uit hoe je aan deze content kunt komen, hoe je content kunt optimaliseren en wat bijvoorbeeld het belang van afbeeldingen is.

Module 4: Website live zetten

Deze vierde module is eigenlijk de kortste module binnen deze cursus. In deze cursus ga je leren hoe je jouw website daadwerkelijk live kunt zetten. Met deze module weet je eigenlijk het startsein te geven voor jouw carrière als affiliate marketeer!

Module 5: Meten is Weten

Staat jouw affiliate website eenmaal online? Dan is het volgens Jacko Meijaard onwijs belangrijk om de prestaties van jouw website te gaan monitoren. Dit doe je door verschillende zaken op jouw website te meten. Wat je met deze kennis kunt doen? Jouw website optimaliseren; hoe je dit precies doet, leer je ook in deze module van Jacko Meijaard.

In deze module richt Jacko zijn pijlen op verschillende diensten van Google. Zo leer je onder meer veel over de Google Keyword Tool en over Google Analytics. Met behulp van dergelijke tools kun je de prestaties van jouw website alleen maar verbeteren.

Module 6: De puntjes op de ‘i’

In elke module hamert Jacko op perfectie, perfectie en nog eens perfectie. Dat onderwerp staat dan ook centraal in deze zesde module. In deze zesde module leert Jacko je hoe je continu jouw website kunt blijven optimaliseren.

Door jouw website te optimaliseren, weet je jouw website meer en meer waarde te geven. Dat doe je onder meer door gebruik te maken van de juiste categorieën, door gebruik te maken van een juiste Call To Action en door jouw website perfect in te richten. Dit ga je dus allemaal leren in deze zesde module van de Affiliate Marketing Revolutie

Module 7: Afronding

Zo, heb je de eerste zes modules van deze cursus met veel plezier gevolgd? Dan is het de hoogste tijd om deze cursus af te gaan ronden. Jacko Meijaard heeft ervoor gekozen om dat met een afsluitende module te doen.

In deze module leer je onder meer hoe je hoe jouw website kunt uitbreiden én kunt blijven optimaliseren. Ook in deze module speelt optimalisatie een cruciale rol.

Voor wie is de Affiliate Marketing Revolutie bedoeld?

In de afgelopen jaren hebben veel mensen de Affiliate Marketing Revolutie gevolgd. Heb jij naar aanleiding van deze Affiliate Marketing Revolutie review óók interesse om de cursus te gaan volgen? Dat kan ik me goed voorstellen, maar je moet wel nagaan of deze cursus voor jou bedoeld is.

Met deze cursus richt Jacko Meijaard zich namelijk op mensen die écht gemotiveerd zijn. Als je succesvol met affiliate marketing wilt zijn, moet je namelijk hard werken in de eerste jaren. Kun je dat opbrengen, denk je? Dan is deze cursus voor jou bedoeld.

In de basis is de cursus bedoeld voor gemotiveerde mensen die een flink inkomen op willen bouwen. Aan het begin moet je daar hard voor werken, maar juist daarmee weet je op termijn passief inkomen op te bouwen!

Kan iedereen met de Affiliate Marketing Revolutie beginnen?

Is het zo dat iedereen zich aan kan melden voor deze cursus? Ja, dat is inderdaad mogelijk. Daar wil ik echter wel het volgende aan toevoegen: deze cursus is niet voor iedereen weggelegd.

Dit komt puur door datgene wat ik hierboven al aangaf: je hebt echt veel motivatie nodig. Beschik je niet over voldoende motivatie, discipline en inspiratie? Dan is het vrij lastig om deze cursus volledig te volgen. De cursus is namelijk behoorlijk intensief, is uitgebreid en vraagt veel van je. Alleen met de juiste dosis motivatie ben je in staat om deze cursus volledig te voltooien.

Maakt de Affiliate Marketing Revolutie zijn beloftes waar?

Als je op de verkooppagina van deze cursus een kijkje neemt, zie je tal van beloftes naar voren komen. Zo geeft Jacko Meijaard aan dat deze cursus ‘life changing’ is en dat je duizenden euro’s per maand kunt gaan verdienen. Weet Jacko Meijaard deze beloftes ook waar te maken?

Ja, dat weet hij inderdaad. Meerdere cursisten van deze cursus hebben dat in ieder geval duidelijk laten blijken. Zij hebben succesvolle affiliate websites op weten te zetten, waarmee zij momenteel veel geld verdienen. Heel veel geld zelfs.

Wel is het dus van belang dat je veel intrinsieke motivatie hebt. Alleen als je zelf voldoende motivatie hebt, ben je in staat om de beloftes waar te maken!

De voordelen op een rijtje

Mijn Affiliate Marketing Revolutie review loopt alweer bijna op zijn eind. Als afsluiting van deze review wil ik graag alle voordelen van deze cursus voor je op een rijtje zetten:

 • De cursus is onwijs uitgebreid; de verschillende modules bevatten veel informatie

 • De cursus is ontwikkeld door een ware expert; dit merk je terug aan onder meer de vele handige tips.

 • De cursus is voordelig geprijsd; voor slechts 47 euro kun jij al starten met deze uitgebreide cursus.

 • Je krijgt meerdere bonussen aangeleverd; onder meer toegang tot de exclusieve community van Jacko Meijaard

 • De cursus is leuk om te volgen; dit komt door de video’s die door Jacko zijn gemaakt

 • Je kunt echt een passief inkomen op gaan bouwen; dat is mijn persoonlijke ervaring én de ervaring van veel andere cursisten.

Affiliate Marketing Revolutie
Affiliate Marketing Revolutie

Beoordeling door Leon,

13 jan 2021
5

Al met al zijn mijn ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie zeer positief te noemen. De cursus is leuk om te volgen, de cursus is echt heel waardevol en de cursus is volledig geprijsd.

Zelf heb ik in ieder geval een flinke online affiliate business op weten te bouwen. Was dat ook gelukt zonder deze cursus te volgen? Hoogstwaarschijnlijk niet!

Is het aan te raden om de Affiliate Marketing Revolutie te gaan volgen? Ja, dat kan ik je echt van harte aanraden. De cursus is onwijs waardevol én kost bovendien slechts 47 euro. Via onderstaande knop kun je direct met de cursus aan de slag!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *