Geld verdienen met Apps? Hier volgen een aantal tips!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Natuurlijk wil jij graag een extra zakcentje bijverdienen. Wellicht weet je dat je met je smartphone geld kunt verdienen. Dat kan gewoon vanuit je luie stoel. Je verdient geld door Apps te downloaden en te testen. Er zijn Apps waar je wordt betaald door te kijken naar reclames. Bij andere apps word je gevraagd om informatie over jezelf te verstrekken. Wil je geld verdienen met Apps? Dan helpen onderstaande tips je ongetwijfeld op weg.

Het invullen van enquêtes

Je kunt gratis de App Google Opinion Rewards downloaden. Met Google Opinion Rewards kun je geld verdienen door enquêtes in te vullen. Google weet bijvoorbeeld in welke winkels je bent geweest. Soms gaat de enquête dus bijvoorbeeld over producten in de door jou bezochte winkels. Er worden ook enquêtes aangeboden met algemene vragen. Iedere ingevulde enquête levert een klein bedrag op.

Het doen van opdrachtjes

Je kunt geld verdienen met Apps door allerlei opdrachtjes te doen. Download gratis de App SmartSpotter. Op deze App vind je een kaart met allerlei opdrachtjes. Je kunt bijvoorbeeld via de App gevraagd worden om een bepaald product in een winkel te fotograferen. Bij iedere opdracht wordt aangegeven wat je met het uitvoeren van die opdracht kunt verdienen. Heb je een opdracht afgerond? Dan kun je de opdracht inleveren. Voldoet de opdracht aan de voorwaarden en wordt de uitvoering van de opdracht goedgekeurd? Dan wordt het bedrag dat je hebt verdiend aan je account toegevoegd. Iedere week stort SmartSpotter je beloning op je bankrekening. Doorgaans zijn dit bedragen tussen de 1 en 10 euro.

Producten op de foto zetten

Je kunt de App Roamler gratis downloaden. Ook bij deze App moet je bijvoorbeeld producten of een promotie display in een winkel fotograferen. Waarom? Omdat de fabrikant van die producten dan kan zien of zijn producten op de juiste manier worden getoond.

Allerlei opdrachtjes doen

Je kunt de App NuCash gratis downloaden. Wil je geld verdienen met Apps in je luie stoel? Dat kan met deze app. Je hoeft je huis dus niet te verlaten. Hoe kun je geld verdienen? Door het klikken op advertenties, het lezen van e-mails en het invullen van enquêtes. Bovendien kun je met deze app online shoppen met korting.

Het maken van mooie foto’s

Je kunt de App Foap gratis downloaden. Kun je mooie foto’s maken? Dan kun je met deze App waarschijnlijk geld verdienen met fotografie. Bedrijven zijn bereid om te betalen voor goede foto’s. Dit is overigens geen app voor iedereen. Je kunt met deze App alleen geld verdienen als je mooie foto’s kunt maken en een portfolio kunt opzetten.

Geld verdienen met je eigen foto’s

Geld verdienen met Apps door het maken van foto’s? Download de App Agora Images. Aanmelden bij de Agora community is gratis. Je kunt meedoen aan wedstrijden. Doe je mee aan een gesponsorde wedstrijd met een specifiek thema? Dan kun je grote prijzen winnen met je beste foto’s. Krijgen je foto’s veel likes? Dan stijgt je reputatie.

Het maken van foto’s met je smartphone

Maak je vaak foto’s met je smartphone? Dan kun je overwegen om de App Scoopshot te downloaden. Je krijgt dan opdracht om met je smartphone foto’s te maken over een bepaald onderwerp. Wordt een door jou gemaakte foto gepubliceerd door een krant of tijdschrift? Dan ontvang je daarvoor uiteraard een vergoeding.

Geld verdienen door quizvragen te beantwoorden

De App HQ Trivia kun je gratis downloaden. Bij deze Amerikaanse app zie je een quizmaster in beeld. Hij leidt alle deelnemers aan de quiz tegelijkertijd door 12 vragen. Je kunt deze digitale spelshow iedere dag spelen om 21.00 uur en om 03.00 uur ’s nachts. Wanneer verdien je geld? Als je alle vragen goed hebt. In de prijzenpot kunnen bedragen zitten tot 1000 dollar en hoger. De hoogte van dit bedrag verschilt per game. Het geld in de prijzenpot wordt verdeeld onder de winnaars. Om te kunnen winnen moet je overigens wel kennis hebben van Amerikaans sport, politiek en geografie.

Het beantwoorden van quizvragen

Je kunt de App Lucky13 gratis downloaden. Deze met HQ vergelijkbare App is in het Nederlands. Waarschijnlijk weet je dus op meer vragen het juiste antwoord. Om de quiz te winnen moet je 13 vragen goed hebben. Helaas is de prijzenpot van Luky13 beduidend minder goed gevuld dan de prijzenpot van HQ.

Lucky 13 app op mobiele telefoon

Geld verdienen als winkelreporter

Je kunt de App Mobeye gratis downloaden. Hier kun je tot wel 15 euro per opdracht verdienen door in winkels de aanwezigheid van producten te checken, aanbiedingen na te lopen en de voorraad of de commerciële afbeeldingen in een winkel te controleren.

Betaald worden om ergens te gaan eten of shoppen

Geld verdienen met Apps door ergens te gaan eten of shoppen? Download dan de gratis App Easy Shift. Was het eten lekker of was de bediening slecht? Met deze App verdien je geld door je mening te geven.

Deze app kan je helpen om geld te verdienen

Lezers van dit artikel zijn op zoek naar mogelijkheden om extra geld te verdienen met Apps. De App Earn Extra Income is een adviesprogramma. Met welke programma’s kun je extra geld verdienen? Je vindt hier een lijst met legitieme programma’s die je daarbij kunnen helpen. Wil je succesvol vanuit huis geld verdienen met Apps? Je vindt in deze App ook allerlei inspirerende tips.

Geld verdienen met je eigen apps

Je kunt niet alleen geld verdienen met Apps door bestaande Apps te downloaden. Je kunt ook een eigen App ontwikkelen en die vervolgens op de markt brengen. Met deze Apps kan veel geld worden verdiend. Zo verdiende de ontwikkelaar van Angry Birds 152 miljoen met die door hem op de markt gebrachte App. Welke methodes kun je toepassen om geld te verdienen met een door jou ontwikkelde App? De populairste methodes vind je in dit artikel.

Een door jou ontwikkelde app publiceren in shops

Heb je een App ontwikkeld? Dan kun je die App te koop aanbieden in bijvoorbeeld de App Store of Google Playstore. Het te koop aanbieden van je eigen App is niet altijd gratis. Soms moet je een vergoeding betalen. Je kunt voor een eigen App enkele euro’s vragen. Iedereen die de App download moet dat bedrag betalen. Zijn veel gebruikers van een smartphone bereid om voor de door jou ontwikkelde App te betalen? Dan kun je een behoorlijk bedrag verdienen.

Het verkopen van apps aan bedrijven

Heb je een eigen App ontwikkeld? Dan kun je proberen om die App te verkopen aan bedrijven. Wanneer zijn bedrijven bereid om te betalen voor een door jou ontwikkelde App? Als die App een kostenbesparing oplevert, hun klantenservice verbetert of een welkome aanvulling is op de door het bedrijf aangeboden producten.

Het aanbieden van mogelijkheden binnen de app

Je kunt mogelijkheden aanbieden binnen de door jou ontwikkelde App. Heb je een game ontwikkeld? Dan kun je bijvoorbeeld bepaalde extra spelfuncties aanbieden tegen betaling. Ook kun je een App ontwikkelen die voor gebruikers gratis is. Toch kun je er geld mee verdienen, want je wordt betaald voor de reclame rondom de App. Er zijn gebruikers die het liefst een App wensen zonder reclame. Deze gebruikers kun je dan een betaalde versie van de door jou ontwikkelde App aanbieden.

Op zoek gaan naar een sponsor

Je wilt een nieuwe App ontwikkelen. Het is een App die gebruikt kan worden door bedrijven. Heb je een goed plan? Wellicht kun je bedrijven overtuigen. Ze zijn dan waarschijnlijk bereid om de ontwikkeling van de nieuwe App financieel te ondersteunen.

Reclame plaatsen in en rondom de App

Heb je een eigen App ontwikkeld? Dan kun je ongetwijfeld geld verdienen door reclame in en rondom de App te plaatsen. Veel mensen klikken immers per ongeluk op een reclamebanner of advertentie. Je wordt betaald per klik. Wil je een behoorlijk bedrag verdienen? Dan heb je wel veel volgers nodig.

Met affiliate marketing verdien je meer dan met Apps

Geld verdienen met Apps is leuk als je gewoon wat extra’s wil verdienen maar wil je een serieus bedrag verdienen dan kun je beter beginnen met affiliate marketing. Affiliate marketing is een online verdienmodel waarmee je in ruil voor commissies andermans gaat promoten. Voor iedere bezoeker die via jou iets koopt ontvang je dan een commissie.

Wil je zelf beginnen met affiliate marketing maar heb je geen technische kennis of ervaring? Dan kun je altijd nog de affiliate marketing revolutie proberen. In deze cursus leer je stapsgewijs hoe je een winstgevende internet business kunt opbouwen. Lijkt dit je wat? Via onderstaande knop kun je de cursus voor een eenmalig bedrag van €47,- aanschaffen. Niet goed? Geld terug!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *