Online geld verdienen zonder investeren

8 winstgevende methodes..

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Er zijn veel verschillende manieren om geld te verdienen via het internet maar kun je ook online geld verdienen zonder te investeren? Het antwoord op deze vraag is ja, dat kan! Je kunt bijvoorbeeld met spaarprogramma’s of onderzoekspanels aan de slag, je kunt artikelen schrijven, plaatjes ontwerpen, beginnen met dropshipping en nog veel meer! Aangezien jij op deze pagina bent belandt ga ik ervan uit dat je een manier zoekt om online geld te verdienen zonder te investeren, klopt dat? Lees dan snel dit artikel want ik ga je vertellen wat de mogelijkheden zijn!

Spaarprogramma’s

Wil je online geld verdienen zonder te investeren? Dan is een spaarprogramma precies wat jij zoekt! Op een spaarprogramma kun je zowel geld verdienen als besparen. Geld verdienen kun je doen door e-mails te lezen, spelletjes te spelen, producten te testen of door andere online handelingen te voltooien. Geld besparen kun je doen door in te gaan op cashback promoties. Aangezien dit artikel over geld verdienen gaat zal ik hieronder uitleggen hoe je met een spaarprogramma, zonder te investeren al snel een leuk bedrag kunt verdienen!

Geld verdienen met spaarprogramma’s 

Spaarprogramma’s bieden meerdere mogelijkheden om geld te verdienen, de meest bekende methode is het lezen van e-mails. Adverteerders gebruiken de mailinglijst van het spaarprogramma om reclamemails naar de leden te versturen. De leden van het spaarprogramma kunnen door deze reclamemails te openen een vergoeding verdienen. Hoe hoog deze vergoeding is dat is afhankelijk van de adverteerder en het spaarprogramma dat je gebruikt. Er zijn in Nederland meerdere betrouwbare spaarprogramma’s te vinden, mijn favoriet is EuroClix

EuroClix bestaat al sinds 1999 en heeft in die tijd al meer dan 28 miljoen euro uitbetaald aan meer dan 250.000 leden. Als je zelf met EuroClix aan de slag wilt gaan dan raad ik je aan om eerst een nieuw e-mail adres aan te maken. Hier kun je dan de reclamemails op ontvangen. Om nog meer geld te verdienen kun je ervoor kiezen om meerdere spaarprogramma’s te gebruiken, zo ontvang je nog meer reclame e-mails. Wil jij online geld verdienen zonder te investeren? Registreer dan een account bij onderstaande spaarprogramma’s:

 1. EuroClix – €1,95 aanmeldbonus
 2. ZinnGeld – €10,- aanmeldbonus
 3. Cashbackkorting – €7,50 aanmeldbonus
 4. Ladycashback – €7,50 aanmeldbonus
 5. EnqueteClub – €7,50 aanmeldbonus

Gebruik je al de hierboven vermelde spaarprogramma’s en laat je al de reclamemails op 1 e-mail adres binnenkomen? Dan moet het mogelijk zijn om zonder te investeren minimaal €200,- per maand te verdienen! 

Onderzoekspanels

Een andere methode om geld te verdienen zonder te investeren? Onderzoekspanels. Onderzoekspanels zijn websites waarop bedrijven en organisaties onderzoeken en enquêtes aan kunnen bieden. Jij als particulier kunt hier geld verdienen door aan deze onderzoeken en enquêtes mee te doen. Na het voltooien van een onderzoek ontvang je een vergoeding die in sommige gevallen kan oplopen tot enkele tientallen euro’s. 

Naast het meedoen aan online onderzoeken en enquêtes kun je ook geld verdienen door producten te testen, advertenties te beoordelen of door praktijkopdrachten uit te voeren. Enkele bekende Nederlandse onderzoekspanels zijn:

 1. Toluna (NL)
 2. OpinieLand (NL)
 3. Waardevolle Mening (NL)
 4. LifePoints (NL)
 5. i-Say (NL)
 6. PanelClix (NL)

Ook voor het gebruik van onderzoekspanels raad ik je aan om een apart e-mail adres aan te maken. Mocht je zowel met de onderzoekspanels als met de spaarprogramma’s aan de slag willen gaan dan kun je natuurlijk hetzelfde mail adres gebruiken. Uitnodigingen voor het meedoen aan een onderzoek of enquête ontvang je ook per e-mail. Gebruik je de hierboven vermelde onderzoekspanels en ga je op alle uitnodigingen in? Dan kun je met gemak meer dan €300,- per maand verdienen

Geld verdienen als tekstschrijver

Artikelen schrijven voor geld is een goede manier om zonder te investeren geld te verdienen via het internet. Je kunt bijvoorbeeld teksten gaan schrijven voor webmasters en internet marketeers. Het bedrag dat je hiermee kunt verdienen is afhankelijk van het tarief dat je afspreekt. Normaal gesproken bereken je het bedrag dat voor een artikel moet worden betaald op basis van het aantal geschreven woorden. Spreek voordat je aan je opdracht gaat beginnen dus goed af hoeveel je per geschreven woord ontvangt. Meestal ligt dit tarief tussen de €0,02 en de €0,07 per geschreven woord. 

Ben je nieuw als tekstschrijver? Dan raad ik je aan om in het begin je tarief laag te houden. Zo kun je nieuwe klanten werven en als je genoeg klanten hebt dan kun je stapsgewijs je tarief verhogen. De beste tekstschrijvers van Nederland vragen soms wel €0,10 per geschreven woord. Dit houd ik dat je bij een artikel van 1.000 woorden al €100,- excl. BTW verdiend. Ben je een ervaren tekstschrijver? Dan moet het mogelijk zijn om een artikel van 1.000 woorden binnen 2 uur af te hebben. Wil je jezelf als tekstschrijver aanbieden? Dat kan op sitedeals.nl. 

Geld verdienen als ontwerper

Is teksten schrijven niet jouw ding maar ben je bijvoorbeeld wel goed met Photoshop? Wellicht kun je dan als ontwerper aan de slag. Als ontwerper kun je op het internet veel geld verdienen, er zijn namelijk maar weinig mensen die echt met Photoshop overweg kunnen. Ben jij wel goed met Photoshop? Dan kun je in overweging nemen om een advertentie op sitedeals.nl te plaatsen. 

Op sitedeals.nl vind je veel internet marketeers en webmasters die maar wat graag in contact komen met goede ontwerpers. Ontwerpers op sitedeals.nl kunnen vaak meerdere honderden euro’s per opdracht vragen, dit is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de opdracht en jou ervaring als ontwerper. Ook als ontwerper doe je er verstandig aan om in het begin je tarief laag te houden. Zo bouw je vaste klanten op en uiteindelijk kun je alsnog je tarief verhogen. Het plaatsen van een advertentie op sitedeals.nl is helemaal gratis, je kunt hier dus online geld verdienen zonder te investeren. 

Dropshipping

Met dropshipping ga je als tussenpersoon spullen verkopen van een groothandel of webshop zonder dat je zelf voorraad hoeft te houden. Vaak gebeurd dit via een speciaal ingerichte dropshipping webshop maar aangezien we het hier over online geld verdienen zonder investeren hebben kun je ook gratis advertenties plaatsen op bijvoorbeeld marktplaats.nl. Het principe werkt zo: 

Je zoekt een leuk product op bijvoorbeeld AliExpress of een andere groothandel. Je maakt van dit product een advertentie op de hierboven vermelde websites. Bepaal de prijs en geef jezelf een kleine winstmarge. Krijg je een bestelling binnen? Dan plaats je deze bij de groothandel waar je het product vandaan haalt. Zij sturen vervolgens het product naar de eindklant. 

Om met dropshipping te beginnen heb je dus geen geld een geen voorraad nodig. Dat maakt van dropshipping het ideale verdienmodel om zonder te investeren toch een leuk bedrag op het internet te verdienen. 

Foto’s verkopen

Is fotograferen jouw hobby of kun je gewoon goed overweg met een camera? Dan zou je via het internet je foto’s kunnen verkopen. Op zogeheten stockfoto websites kun je foto’s uploaden die gebruikers op hun beurt tegen een kleine vergoeding kunnen downloaden. Er zijn in Nederland meerdere websites waarop je jouw foto’s te koop kunt aanbieden:

 1. Shutterstock
 2. Pexels
 3. Pixabay

Het spreekt voor zich dat hoe meer foto’s je upload hoe meer je gaat verdienen. Bij sommige stock foto websites kun je naast foto’s ook video’s uploaden. Download iemand jouw video? Dan ontvang je hier een hogere vergoeding voor dan wanneer iemand een afbeelding van jou download. Wil je geld verdienen zonder investeren? Dan is dit een goede optie! 

Maak een gratis blog of website

Met een kleine investering kun je al een eigen website beginnen maar wil je geld verdienen zonder te investeren dan kun je ook een gratis blog starten. Op websites als wordpress.com en blogger.com kun je zonder te investeren een eigen blog of website maken. Het nadeel hiervan is wel dat er in de URL van jouw website wordt verwezen naar de blogsoftware die je gebruikt. Bijvoorbeeld: https://onlinegeldformule.wordpress.com. 

Een ander nadeel van een gratis blog is dat het een stuk moeilijker is om goede resultaten in de zoekmachines te behalen. In vergelijking met een professionele website zul je dus een stuk minder bezoekers krijgen. Ben je serieus aan het denken om een eigen website te maken? Voor €5,- per maand heb je al een professionele WordPress website online! 

Geld verdienen met affiliate marketing

Het laatste verdienmodel dat we gaan behandelen is affiliate marketing. Affiliate marketing is het op commissiebasis promoten van producten en diensten die door een ander zijn gemaakt of worden geleverd. Aan de hand van een unieke affiliate link ga jij bezoekers doorsturen naar de website van een adverteerder. Doet één van de door jou doorgestuurde bezoekers hier een aankoop? Dan ontvang je hier een beloning voor in de vorm van een commissie. 

In principe kun je zonder te investeren met affiliate marketing beginnen, wel heb je een account bij een affiliate netwerk nodig. Registreren bij een affiliate netwerk is gratis en geeft jou verder geen verplichtingen. Je krijgt namelijk alleen betaald als je een verkoop realiseert dus je kunt vrijblijvend een account aanmaken. 

Verwacht niet dat je via affiliate marketing binnen de kortste keren financieel onafhankelijk wordt. Zonder ervaring kan het namelijk erg lang duren voordat je jouw eerste commissie verdiend. Om dit proces te versnellen zou je een affiliate marketing training kunnen proberen. Zelf heb ik goede ervaringen met de affiliate marketing revolutie. 

De affiliate marketing revolutie is een online videocursus waarin Jacko Meijaard, een bekende Nederlandse internet marketeer zijn €7.500 + per maand methode deelt. Aan de hand van duidelijke instructie video’s die live van Jacko zijn beeldscherm afkomen kun jij deze methode kopiëren. Wil jij voor slechts €47,- ontdekken hoe je jouw eigen winstgevende affiliate business kunt opbouwen? Klik op onderstaande knop en bekijk gratis de introductie video van de affiliate marketing revolutie!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *