OpinieLand Review

Verdien geld door enquêtes in te vullen!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten
mm

Er zijn duizenden manieren om op internet wat geld bij te verdienen en OpinieLand is daar één van. Geld verdienen via het internet wordt door velen als riskant gezien. Het komt regelmatig voor dat je werk verricht, waarvoor je nooit wordt uitbetaald. In deze review wordt uitgelegd hoe het geld verdienen bij OpinieLand in zijn werk gaat. Ook worden er een aantal tips gegeven hoe je daarbij te werk moet gaan. Na het lezen van deze review kun je zelf een oordeel vormen of OpinieLand betrouwbaar is en of je met dat bedrijf in zee wilt gaan.

TIP: Deze review neemt je mee achter de schermen van OpinieLand. Heb je zelf nog geen account? Registreer die dan op deze pagina!

Wat is OpinieLand?

Leveranciers van producten en diensten hebben veel belang bij informatie van consumenten over die producten. Het is informatie die hen kan helpen om de dienstverlening te verbeteren en om de producten kwalitatief naar een hoger niveau te tillen. Bedrijven hebben doorgaans grote moeite om met de consumenten in contact te komen. Ze weten vaak ook niet op welke wijze ze onderzoek moeten doen naar de kwaliteit van de producten en diensten. In dat gat zijn onderzoeksbedrijven als OpinieLand gestapt. Bedrijven die producten maken of diensten leveren huren de diensten van OpinieLand in om een consumentenbeoordeling van hun producten te krijgen.

OpinieLand review: Website OpinieLand Nederland

Brug tussen leverancier en consument

Als een bedrijf OpinieLand heeft ingehuurd zal het enquêtebureau een onderzoek samenstellen om de kwaliteit van de producten of diensten te achterhalen. Dat onderzoek wordt vertaald naar enquêtes, die door een grote groep consumenten worden ingevuld. Die consumenten hebben zich aan OpinieLand verbonden. Het onderzoeksbureau weet precies wat voor soort mensen het zijn en kan een goede inschatting maken over welke producten en diensten zij een mening hebben. Voor het invullen van de enquêtes krijgen de consumenten betaald. Op deze manier slaagt OpinieLand er in om de kloof tussen producenten en consumenten te dichten.

Geld verdienen via OpinieLand

Bij OpinieLand kun je geld verdienen met het invullen van enquêtes. Denk niet dat je daar erg rijk van zult worden. De bedragen die je ermee kunt verdienen liggen rond een paar tientjes per maand. Je moet het zien als een leuke manier om in de vrije uurtjes in de week een klein beetje geld bij te verdienen. Dat kun je gebruiken om te sparen voor een leuk cadeau of voor een extraatje in de wat dure feestmaanden aan het eind van het jaar, meer is het niet. Je moet dus geen al te hoge verwachtingen hebben van de hoeveelheid geld die je gaat verdienen.

Jouw rol bij OpinieLand

Als onderzoeksbureau is OpinieLand altijd op zoek naar grote aantallen consumenten die producten en diensten op basis van enquêtes willen beoordelen. Er zijn hoegenaamd geen drempels als je je wilt aanmelden. Houd er rekening mee dat OpinieLand zich gaat verdiepen in jouw achtergrond en bijna alles van je wil weten. Dat is noodzakelijk om jou in te kunnen zetten voor de juiste onderzoeken. Het heeft immers geen enkele zin om je vragen te laten beantwoorden over onderwerpen waar je helemaal niets vanaf weet. Daar heeft het bedrijf niets aan en het is voor jou niet leuk om te doen.

Inschrijven bij OpinieLand

Als het je leuk lijkt om voor OpinieLand enquêtes in te vullen dan kun je hier gratis een account registreren. Dat is niet moeilijk. Binnen een paar minuten heb je je door de belangrijkste gegevens in te vullen geregistreerd. Het is wel heel belangrijk dat je je profiel nauwkeurig invult. Want op basis van de gegevens in je profiel kan OpinieLand aan jou enquêtes toezenden. Wees dus eerlijk bij het invullen van de informatie in je profiel. Want als uit de antwoorden in de enquêtes blijkt dat je profiel niet klopt loop je het risico te worden gediskwalificeerd. Zoals je merkt hecht OpinieLand er aan dat je de enquêtes serieus invult.

Hoeveel tijd kost het invullen van een enquête?

Wil je bij OpinieLand geld verdienen met het invullen van enquêtes dan is het prettig om van tevoren te weten hoeveel tijd dat gaat kosten. Maar daar is helaas niets over te zeggen. Het invullen van sommige enquêtes kost maar een paar minuten tijd, maar er zijn ook enquêtes waar je lang mee bezig bent. Gelukkig heb je wel de regie over welke enquêtes je in gaat vullen. Als er enquêtes bij zijn waar je geen tijd voor hebt kun je aangeven dat je aan dat betreffende onderzoek niet wilt meewerken.

Hoeveel kun je verdienen bij OpinieLand?

OpinieLand review: Geld verdienen met OpinieLand

Het bedrag dat je kunt verdienen met het invullen van een enquête bij OpinieLand verschilt per onderzoek. Het invullen van een enquête die maar een paar minuten tijd kost levert hooguit €0,50 op. Als je veel langer bezig bent met een onderzoek kan dat oplopen tot een aantal euro’s. Als je dus veel grotere enquêtes invult verdien je meer dan wanneer je alleen hele korte enquêtes invult. In de praktijk moet je er rekening mee houden dat je maandelijks ongeveer €50,- euro verdient bij OpinieLand.

Gebruik maken van belastingvoordeel

Als je je verdiensten bij OpinieLand laat uitbetalen in geld moet je daar belasting over betalen. Dat is eigenlijk een beetje zonde, want als je pech hebt kan dat tot wel bijna 50% schelen. OpinieLand biedt je daarom ook de mogelijkheid om uit te betalen in cadeaubonnen. Dat wordt door de Belastingdienst niet gezien als inkomsten. Daarom hoef je daar geen belasting over te betalen. Vooral als je de inkomsten die je bij vergaart alleen maar wilt uitgeven aan cadeaus is dat een leuke oplossing.

Sparen voor extra prijzen

Als je gaat werken voor OpinieLand krijg je de enquêtes uitbetaald in punten. Deze punten worden ook wel opinion points genoemd. Met elke enquête verdien je opinion points. Hoeveel, dat is afhankelijk van de tijd die nodig is om de enquêtes in te vullen. 1.000 opinion points staat gelijk aan €10,- euro. Dat is meteen het minimumbedrag dat je kunt laten uitbetalen, of je dat nu als geld wilt laten uitbetalen of als cadeaubonnen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de opinion points te laten staan. In dat geval doe je mee aan een driemaandelijkse loterij, waar je tot wel €10.000,- mee kunt winnen.

Is OpinieLand betrouwbaar?

Als onderzoeksbureau is OpinieLand al tientallen jaren actief. Dat is op zich al een signaal dat het bedrijf betrouwbaar is, want anders was het allang ten onder gegaan. Er zijn geen gevallen bekend dat de enquêtes niet werden uitbetaald. Alle uitbetalingen lopen via PayPal . Het geld kan vanaf die plek worden overgeschreven naar een bankrekening. Maar je kunt met PayPal ook rechtstreeks aankopen doen. Over de snelheid waarmee het verdiende geld wordt overgemaakt zijn ook geen negatieve verhalen bekend. Meestal wordt dat binnen 24 uur in orde gemaakt.

Conclusie over geld verdienen bij OpinieLand

Als jou dat leuk lijkt hoeft niets je tegen te houden om je aan te melden bij OpinieLand. Wees je ervan bewust dat je er een paar tientjes per maand mee kunt verdienen. OpinieLand is zeker geen organisatie waar je een volledig inkomen bij elkaar kunt verdienen. Het is belangrijk om je profiel nauwkeurig en eerlijk in te vullen, zodat je de juiste enquêtes krijgt toegezonden. Ook wordt aanbevolen om je profiel up-to-date te houden. Veel succes!

OpinieLand Nederland
OpinieLand Nederland

Beoordeling door Leon,

11 dec 2020
4

OpinieLand is een bekende naam als het gaat om onderzoekspanels. Ze zijn al tientallen jaren actief op de Nederlandse enquête markt en hebben inmiddels al tienduizenden leden. Met het invullen van de enquêtes van OpinieLand zul je niet rijk worden maar het moet zeker mogelijk zijn om een paar tientjes per maand te verdienen.

Je kunt bij OpinieLand een uitbetaling aanvragen als je minimaal €10,- bij elkaar hebt gespaard. In vergelijking met sommige andere onderzoekspanels kun je je verdiensten gewoon in geld laten uitbetalen en niet alleen in waardebonnen. Uitbetalingen staan over het algemeen binnen 24 uur op je PayPal account en daarom geef ik OpinieLand een beoordeling van 5 sterren.

Ben jij zelf op zoek naar een manier om zonder technische kennis of ervaring wat geld bij te verdienen via het internet? Via onderstaande knop kun je gratis een OpinieLand account aanmaken!

OpinieLand

Geld verdienen met jouw opinie?

Registreer via onderstaande knop een OpinieLand account en begin direct met geld verdienen!

Ja, ik wil geld verdienen!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *