EuroClix review

Het nr. 1 spaarprogramma van Nederland!

Gemiddelde leestijd: 16 minuten
mm

EuroClix is een Nederlands spaarprogramma dat in 1999 is opgericht door het bedrijf iFlavours B.V. De Leden van dit spaarprogramma kunnen geld verdienen met het lezen van reclame e-mails, het spelen van spelletjes of door aan online marktonderzoeken mee te doen. Daarnaast kunnen de EuroClix leden door zogeheten ‘clix’ te verzamelen veel geld besparen op hun online aankopen. 

Waarschijnlijk heb je weleens van EuroClix gehoord maar misschien heb je zelf nog geen account. Dat is jammer want sinds de lancering van dit programma hebben de 250.000 EuroClix leden al meer dan 28 miljoen euro bij elkaar gespaard. Wil jij ook geld verdienen met het lezen van e-mails en geld besparen op jouw online aankopen? In deze complete EuroClix review kom jij alles over dit spaarprogramma te weten! 

TIP: In deze review gaan we in op allerlei details waarvoor je zelf een account nodig hebt. Registreer dus voordat je aan deze review begint een gratis EuroClix account. Registreer je via deze link een account dan ontvang je direct 150 clix t.w.v. €1,95 helemaal gratis!

EuroClix review: Aanmelden bij EuroClix

Geld verdienen met EuroClix

Er zijn verschillende methodes om op EuroClix wat extra geld te verdienen. Je kunt bijvoorbeeld deelnemen aan online marktonderzoeken, spelletjes spelen of reclame e-mails lezen. Afhankelijk van de tijd die je hierin investeert kun je per maand al snel een paar honderd euro bijverdienen. Wil jij weten hoe geld verdienen op EuroClix werkt? Hieronder staan de methodes omschreven. 

E-mails lezen 

Bij EuroClix heb je de mogelijkheid om geld te verdienen door reclame e-mails te lezen. Deze reclame e-mails worden naar alle leden van het spaarprogramma verstuurd. Adverteerders betalen EuroClix een flink bedrag om in de nieuwsbrief te adverteren. De leden van EuroClix kunnen op hun beurt deze e-mails openen en een vergoeding claimen. 

De vergoeding die je voor het lezen van een e-mail ontvangt is vaak maar een paar eurocent. Hou er rekening mee dat je meerdere mails per dag ontvangt en zo toch een leuk bedrag kunt opbouwen. Als je een maand lang alle e-mails opent en de vergoedingen claimt dan moet het mogelijk zijn om minimaal een paar tientjes per maand te verdienen. 

LET OP: Wil je geld verdienen door reclame e-mails te lezen? Dan is het raadzaam om hier een apart e-mail adres voor aan te maken. Zo hou je de reclame mails gescheiden van jouw persoonlijke mail en kun je wellicht hetzelfde mail adres gebruiken voor andere spaarprogramma’s. 

Spelletjes spelen 

Heb jij veel clix op jouw account en hou je wel van een gokje? Dan kun je door mee te doen aan de EuroClix spelletjes veel geld verdienen. Tijdens het schrijven van deze review worden er 3 spelletjes aangeboden, namelijk: LotteryClix, LuckyClix en SportClix. In principe zijn dit gok spelletjes, je hebt dus clix nodig die je kunt inzetten. Misschien win je wel een dikke jackpot of 1 van de andere mooie prijzen maar hou in je achterhoofd dat je de ingezette clix ook kunt verliezen. Hieronder volgt een korte omschrijving van de EuroClix spelletjes: 

LotteryClix 

Het spelletje LotteryClix is een wekelijkste loterij waarmee je extra clix kunt winnen. Dagelijks krijg je van EuroClix een gratis lot aangeboden, dit lot kun je activeren door in te loggen op de website. De wekelijkse trekking vind plaats op maandagnacht om exact 0:00. De prijzen van de loterij zijn als volgt verdeelt:

 • 1x 500 clix
 • 2x 250 clix
 • 5x 100 clix
 • 20x 25 clix
 • 100x 10 clix
 • 200x 5 clix
 • 2.000x 1 clix

Door dagelijks bij EuroClix in te loggen kun je dus voor elke trekking 7 gratis loten bemachtigen. Het is helaas niet mogelijk om extra loten te kopen. 

LuckyClix 

LuckyClix is een virtuele gokkast waarop je 1 keer per maand 100 clix kun inzetten. In ruil voor deze 100 clix krijg je dan 10 credits waarmee je LuckyClix kunt spelen. Een credit staat gelijk aan 1 keer aan de hendel trekken en je ziet direct of je iets gewonnen hebt. In vergelijking met de andere EuroClix spelletjes liggen de te winnen prijzen bij LuckyClix een stuk hoger. Hieronder kun je zien hoe de prijzen zijn opgedeeld:

 • 1x 100.000 clix
 • 50x 10.000 clix
 • 250x 5.000 clix
 • 1.000x 1.000 clix
 • 20.000x 250 clix
 • 25.000x 100 clix
 • 50.000x 25 clix

De hoofdprijs van 100.000 clix staat gelijk aan €1.700,-. Het is dus zeker de moeite waard om iedere maand even in te loggen en mee te spelen. 

SportClix 

Heb je veel verstand van voetbal of ben je een Formule 1 fan? Dan kun je met SportClix veel geld verdienen. Bij SportClix kun je namelijk clix inzetten op jouw favoriete voetbal team of formule 1 coureur. Als jouw voorspelling uitkomt dan win je een prijs. De inzet per spel is 100 clix, dit is een vaste inzet en hier kun je niet van afwijken. Hoeveel clix je wint dat is afhankelijk van welk team of welke coureur er met de overwinning vandoor gaat. 

Marktonderzoeken 

Marktonderzoeken zijn ook een goede manier om snel wat extra clix te verdienen. Om mee te doen aan de EuroClix marktonderzoeken moet je wel eerst je profielgegevens volledig invullen. Tijdens het invullen van jouw profielgegevens kun je clix verdienen. Voor een volledig ingevuld profiel ontvang je gegarandeerd 110 clix en daarnaast maak je elke maand kans op 5.000 extra clix t.w.v. €70,-. 

Hoeveel je per marktonderzoek gaat verdienen dat is afhankelijk van de afnemer van het onderzoek. Het is belangrijk dat je alle vragen naar waarheid invult. EuroClix controleert namelijk of de door jouw opgegeven antwoorden wel overeenkomen met antwoorden die je in het verleden hebt opgegeven. Mocht dit niet het geval zijn dan kan het door jouw ingevulde marktonderzoek als ongeldig worden verklaard en zul je geen vergoeding ontvangen. 

Vertel ’t een vriend 

Via het vertel ’t een vriend systeem kun je geld verdienen door nieuwe EuroClix leden te werven. Hoe werkt dit? Ieder account heeft een unieke account gebonden vertel ’t een vriend URL. Deze URL kun je vinden door op de EuroClix website naar de vertel ’t een vriend pagina te gaan. Mijn persoonlijke URL ziet er zo uit: https://www.euroclix.nl/index?SRef=ANwJSILF8QdaBKR8

Deze URL ga je verspreiden op bijvoorbeeld social media, WhatsApp of via e-mail. Voor ieder lid dat jij aanbrengt ontvang je een vergoeding van 150 clix, dat staat gelijk aan €1,95. Om te beginnen zou je eens bij familie en vrienden kunnen vragen of zij via jou een EuroClix account willen aanmaken. Je kunt al een uitbetaling aanvragen als je 1.000 clix hebt verzameld, dat betekend dat je naast je registratie bonus maar 5 leden hoeft aan te brengen. 

Hoeveel kun je bij EuroClix verdienen? 

Hoeveel je precies bij EuroClix gaat verdienen dat is deels afhankelijk van jou eigen inzet en deels afhankelijk van de verdienmodellen die je toepast. Als je al de hierboven vermelde verdienmodellen gebruikt dan kun je met gemak een paar honderd euro per maand verdienen. Lees je alleen de reclame e-mails? Dan verdien je maximaal een paar tientjes per maand. 

Daarnaast maak je door mee te doen aan de EuroClix spelletjes kans op mooie prijzen en met een beetje geluk win je misschien wel de LuckyClix jackpot t.w.v. €1700,-. Ook kun je het vertel ’t een vriend systeem gebruiken om jouw inkomsten te maximaliseren. Je hebt dus grotendeels zelf in de hand hoeveel je gaat verdienen, hoe meer tijd je aan EuroClix besteed hoe hoger de inkomsten zullen zijn. 

Geld besparen met EuroClix

EuroClix review: Geld besparen met EuroClix

Je weet nu hoe je bij EuroClix geld kunt verdienen maar wist je dat je door EuroClix te gebruiken ook veel geld kunt besparen? Het idee is simpel. Webshops en bedrijven melden zich als partner aan op het spaarprogramma van EuroClix. De leden van EuroClix krijgen door bij de aangesloten bedrijven en webshops te winkelen een percentage van het bedrag dat zij uitgeven terug als cashbackkorting. Deze cashbackkorting ontvangen zij natuurlijk niet direct in euro’s maar in clix. Heb je genoeg clix bij elkaar gespaard? Dan kun je een uitbetaling aanvragen en ontvang je jouw cashbackkorting in euro’s. 

Hoeveel korting je precies ontvangt dat ligt aan het kortingspercentage dat EuroClix met de desbetreffende webshop heeft afgesproken. Bij sommige webshops ontvang je tot wel 5% cashbackkorting, bij andere webshops ontvang je per bestelling een vast aantal clix. Wil je weten hoe je via EuroClix nog meer geld kunt besparen? Hieronder gaan we daar verder op in! 

Geld besparen bij het online winkelen 

Tijdens het schrijven van deze review zijn er maar liefst 1996 partners aangesloten op het spaarprogramma van EuroClix. Het grootste deel van deze partners bestaat uit online webshops maar er zijn bijvoorbeeld ook veel datingsites, verzekeringsmaatschappijen en telefoonmaatschappijen aangesloten. EuroClix leden kunnen bij deze partners cashbackkorting verwachten en krijgen speciale aanbiedingen die andere consumenten niet krijgen. Enkele bekende EuroClix partners zijn:

 • Mediamarkt (0,8% cashbackkorting in clix)
 • Bol.com (1% cashbackkorting in clix)
 • BCC (1,3% cashbackkorting in clix)
 • De Bijenkorf (1,6% cashbackkorting in clix)
 • Adidas shop (1,6% cashbackkorting in clix)

Zoals je ziet zijn de kortingspercentages vrij laag, maar als jij het hele jaar door via EuroClix je aankopen doet dan kun je met gemak een paar honderd of zelfs een paar duizend euro per jaar besparen. Hou in je achterhoofd dat er in totaal 1996 partners zijn aangesloten, bijna alles is dus met korting te koop. 

Gratis promoties 

Je kunt op EuroClix ook geld besparen door in te gaan op gratis promoties. Meestal wordt hier gevraagd om ergens een gratis account te registreren in ruil voor clix maar daarnaast kun je ook gratis de krant uitproberen, vakanties en producten beoordelen, apps downloaden en nog veel meer! Tijdens het schrijven van deze review zijn er 43 gratis promoties beschikbaar, hier komen geregeld nieuwe promoties bij dus hou de promotie pagina goed in de gaten! 

Slim overstappen 

EuroClix werkt samen met meerdere vergelijkers van bijvoorbeeld energie, telecom en verzekeringsmaatschappijen. Dit wordt de ‘slim overstappen service’ genoemd. Door gebruik te maken van de slim overstappen service kun je bedrijven en abonnementen met elkaar vergelijken. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe telecom provider? Dan kun je in de vergelijker opgeven waar deze provider aan moet voldoen, ook kun je opgeven wat er in jouw nieuwe telecompakket moet zitten. Wil je bijvoorbeeld gratis bellen of sms’en of vind jij mobiele data belangrijker? Dat kun je allemaal in de vergelijker opgeven. De vergelijker controleert vervolgens welke provider en welk abonnement het beste bij jou passen en sorteert deze van de laagste naar de hoogste prijs. 

Maak je de keuze om via de EuroClix vergelijker een overstap te maken? Dan ontvang je naast korting op jouw maandelijkse kosten ook nog eens een vergoeding in clix. Hoeveel clix je precies ontvangt dat is afhankelijk van welke overstap je maakt. Voor het overstappen van energie leverancier ontvang je minimaal 500 clix, stap je over van internet of telecom provider dan kan deze vergoeding oplopen tot 750 clix. Linksom of rechtsom, overstappen loont altijd! 

EuroClix Mastercard 

EuroClix heeft in samenwerking met Mastercard een eigen betaalpas ontwikkeld genaamd de EuroClix Mastercard. Met de EuroClix Mastercard kun je zowel offline als online betalen, je kunt deze pas dus ook in de buurtsupermarkt gebruiken. Voor iedere €10,- die je met de EuroClix Mastercard uitgeeft ontvang je 2 clix in jouw EuroClix account. Dit lijk misschien niet zoveel maar op jaarbasis kan dit weldegelijk geld opleveren. 

De EuroClix Mastercard is het eerste jaar gratis te gebruiken, na het eerste jaar betaal je €15 op jaarbasis. Zelf gebruik ik de EuroClix Mastercard al sinds 2018 en hiermee bespaar ik ongeveer €350,- per jaar, daarnaast krijg je voor het aanvragen van deze betaalpas ook al een bonus van 100 clix, dit is het dus zeker waard! Wil je zelf een EuroClix Mastercard aanvragen? Neem dan eens een kijkje op deze pagina

Is EuroClix betrouwbaar? 

EuroClix is een bekende naam op de Nederlandse spaarprogramma markt. Het spaaprogramma bestaat al sinds 1999 en heeft inmiddels al meer dan 250.000 actieve Nederlandse leden. In totaal hebben de EuroClix leden al meer dan 28 miljoen euro bespaard en verdiend, geen enkel ander spaarprogramma komt hierbij in de buurt. Daarnaast is EuroClix het spaarprogramma met de meeste aangesloten partners. Veel van deze partners zijn grote partijen zoals Bol, MediaMarkt, Zalando enzovoort. Deze bedrijven zouden natuurlijk nooit een samenwerking aangaan met een onbetrouwbare partij. De conclusie? EuroClix is zeker betrouwbaar en kan zonder risico worden gebruikt! 

Waar kan ik me aanmelden? 

Ben je na het lezen van deze EuroClix review enthousiast geworden en wil je zelf met EuroClix aan de slag? Aanmelden is gratis en vrij eenvoudig. Dankzij de afspraak die ik met EuroClix heb gemaakt ontvang je, wanneer je via deze pagina een gratis account registreert direct een bonus van 150 clix, dit staat gelijk aan €1,95! Wil jij geld verdienen met het lezen van reclame e-mails en honderden tot zelfs duizenden euro’s per jaar besparen bij het winkelen? Klik op onderstaande knop om naar de registratie pagina van EuroClix te gaan! Na het registreren van een account kun je direct bij EuroClix inloggen.

Euroclix Nederland
Euroclix Nederland

Beoordeling door Leon,

06 dec 2020
5

EuroClix onderscheidt zich op meerdere manieren van andere spaarprogramma’s. Met het lezen van de reclame e-mails kun je al snel zo’n €30,- tot €50,- per maand verdienen. Daarnaast zijn er meer dan 1900 webshops en bedrijven aangesloten waar je met korting kunt winkelen. Ook de EuroClix MasterCard is uniek, hier kun je zowel offline als online mee betalen en Clix sparen. Persoonlijk gebruik ik EuroClix al meer dan 5 jaar en ieder jaar bespaar ik meer dan €1500,- op mijn aankopen. Wil je op een simpele manier geld verdienen en besparen? Het kan bij EuroClix!

Betaald e-mails lezen en geld besparen bij meer dan 1.900 webshops?

Registreer via onderstaande knop een gratis EuroClix account en ontvang direct €1,95!

Registreer een gratis EuroClix account!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *