Geld verdienen met affiliate netwerk PayPro

Gemiddelde leestijd: 15 minuten
Affiliate netwerk PayPro logo

Affiliate netwerk PayPro is een Nederlands affiliate netwerk dat zich voornamelijk richt op digitale producten zoals e-books, cursussen en online trainingen. PayPro is in 2006 opgericht in Groningen en is inmiddels in meer dan 82 landen actief. De commissies die je via PayPro kunt verdienen liggen over het algemeen hoger dan de commissies van andere affiliate netwerken.

Affiliate netwerk PayPro is naar mijn mening het perfecte netwerk om met affiliate marketing te beginnen. De producten die je via PayPro kunt promoten verkopen makkelijk, er is veel promotiemateriaal te vinden en de klantenservice staat altijd klaar om je te helpen.

PayPro is naast een affiliate netwerk ook een betaaldienstverlener. In totaal bieden zij 12 betaalmethoden aan die je makkelijk op je website kunt implementeren. Heb jij bijvoorbeeld een e-book of cursus gemaakt en wil je deze via je website gaan verkopen? Dan kun je bij PayPro heel makkelijk een betalingsportal inrichten en deze op je website plaatsen.

Een affiliate account registreren bij PayPro

Heb jij een website, blog, forum of mailinglijst en wil je hier geld mee verdienen? Dan kun je op de website van PayPro heel makkelijk een affiliate account registreren. Het registreren van een affiliate account is helemaal gratis en geeft je direct toegang tot de producten en het promotiemateriaal.

Benodigde tijd: 5 minuten

Hieronder zie je stap-voor-stap hoe je een PayPro affiliate account kunt registreren.

 1. Registreer een account bij PayPro

  Ga naar de website van PayPro en klik bovenin het menu op “Registreren”.

  Account registreren bij PayPro

 2. Registreer een affiliate account

  Wij willen ons als affiliate registreren en niet als verkoper, klik dus op “Registreer je als affiliate”.

  Registreren als PayPro affiliate

 3. Affiliate account aanmaken

  Vul je gegevens in, ga akkoord met de privacyverklaring en klik vervolgens op “account aanmaken”.

  PayPro affiliate account aanmaken

 4. E-mail adres bevestigen

  Je PayPro affiliate account is nu aangemaakt. Het enige dat je nu nog hoeft te doen is het bevestigen van je e-mail adres. Open de e-mail die je van PayPro hebt ontvangen en klik op de bevestigingslink.

  PayPro bevestigingsmail

 5. Wachtwoord en overige gegevens aanvullen + bankrekening valideren

  Nu is het tijd om je wachtwoord in te stellen en de rest van je gegevens aan te vullen. Je moet een kopie van je ID kaart of rijbewijs uploaden en je bankrekening laten valideren. PayPro zal binnen 48 uur €0,01 naar je overmaken.

  PayPro storting

 6. Bankrekening valideren

  Als je de betaling van PayPro hebt ontvangen dan ga je via het PayPro dashboard naar je bankgegevens en daar vul je de verificatie code in. Klik vervolgens op “Valideren”.

  Bankrekening valideren afronden

 7. Overeenkomst ondertekenen

  Tot slot moet je de overeenkomst tussen jou en PayPro nog ondertekenen. Hier staat onder andere in dat je alleen betaald krijgt als je een verkoop realiseert en dat wanneer iemand gebruik maakt van de niet goed geld terug garantie uitbetaalde commissies via je account saldo terug gevorderd kunnen worden. (De meeste verkopers nemen dit risico voor hun rekening, niet de affiliates)

De PayPro affiliate campagnes

PayPro heeft in totaal meer dan 12.000 actieve affiliate campagnes die zijn onderverdeeld in 9 categorieën:

 • Gezondheid
 • Hobby
 • Educatie
 • Business
 • Marketing
 • Geluk en relatie
 • Entertainment
 • Geld verdienen
 • Overige

De producten op PayPro worden beoordeeld met een PayPro score, hoe hoger de PayPro score hoe beter het product verkoopt. Over het algemeen zijn de gezondheid en de marketing / geld verdienen producten het populairst. Om een product te kunnen promoten heb je een affiliate link nodig. De affiliate link kun je vinden door op de campagne te klikken en vervolgens naar beneden te scrollen. Zo ziet een affiliate link eruit:

Voorbeeld affiliate link PayPro

Deze link ga je vervolgens verspreiden over het internet. Dit kan via social media, websites, blogs, video’s, whatsapp, telegram enzovoort.

De commissies van PayPro

De commissies die je bij PayPro kunt verdienen liggen over het algemeen hoger dan bij andere affiliate netwerken. Hoeveel je precies gaat verdienen is afhankelijk van welk product je gaat promoten, in het affiliate campagne overzicht kun je per product precies zien wat een succesvolle verkoop oplevert.

Naast de commissie die je krijgt voor een succesvolle verkoop hebben veel PayPro producten ook nog een gekoppelde upsell. Een gekoppelde upsell is vaak een aanvulling op het product dat al is aangeschaft. Als iemand via jouw affiliate link een product koopt en vervolgens ook de upsell koopt dan krijg je dus 2x een commissie.

Soms is een gekoppelde upsell een maandelijks abonnement en dat betekent dat je, zolang het lidmaatschap loopt iedere maand een commissie krijgt.

PayPro uitbetalingen

Als je succesvol een product promoot dan wordt de commissie direct in je PayPro account gestort. Om je saldo uit te laten betalen heb je minimaal €10,- nodig. Bij het opnemen van minder dan €100,- wordt €4,13 transactiekosten in rekening gebracht. Het opnemen van meer dan €100,- is kosteloos.

Je kunt er ook voor kiezen om de uitbetalingen automatisch te laten verlopen. (bijvoorbeeld elke werkdag, 1x per week op dinsdag of iedere 1e werkdag van de maand) Bij een uitbetaling duurt het ongeveer 2 dagen voordat het geld op je bankrekening staat.

Een product lanceren via PayPro

Om via PayPro een eigen product te kunnen lanceren heb je een verkopers account (merchant account) nodig. Aan een verkopers account zijn kosten verbonden, als stelt dit niet veel voor. Voor het upgraden naar een verkopers account betaal je eenmalig €50,- aansluitkosten.

Je kunt ervoor kiezen om gebruik te maken van de omzet verhogende modules, dit is zelfs zeer aan te raden. De omzet verhogende modules zorgen er onder anderen voor dat je heel makkelijk een afrekensysteem kan inrichten, een debiteurenbeheer kan starten of de PayPro affiliates voor jou kan laten werken.

Omzet verhogende modules

Betaalscherm (€15,- per maand) Maak gebruik van de geoptimaliseerde betaalpagina van PayPro en laat je klanten binnen 1 klik afrekenen.
Affiliate campagnes (€15,- per maand) Maak gebruik van het PayPro affiliate netwerk en laat 70.000 affiliates jouw producten promoten.
Abonnementen & gespreid betalen (€25,- per maand) Maak van je bezoekers je abonnees en verdien elke week, maand, kwartaal of jaar abonnementsgelden! Daarnaast biedt deze module je de mogelijkheid om je klanten gespreid te laten betalen.
Debiteurenbeheer (€15,- per maand) Debiteurenbeheer is ideaal als je abonnementen en gespreid betalen gebruikt. Met het debiteurenbeheer betaald 60% van je wanbetalers alsnog op tijd.

Tijd besparende modules

BTW Boekhouding & rapportage (€15,- per maand) Met de BTW module van PayPro wordt jouw boekhouding een makkie. Deze module geeft precies aan hoeveel BTW je moet betalen en hoeveel BTW je kunt terugvorderen.
Automatisch facturen maken en versturen (€7,50 per maand) Deze module kan voor jouw, automatisch bij elke verkoop die je maakt een fiscaal correcte factuur versturen. Je kunt ook facturen los versturen en de opmaak bepaal je helemaal zelf.
Notificaties voor je klanten. (€10,- per maand) Met deze module kun je klanten up-to-date houden over hun bestelling. Met voorgeselecteerde berichten die je zelf kunt aanpassen zijn miscommunicaties verleden tijd.

Ondersteunende module

Als laatste is er nog de ondersteunende module. De ondersteunende module betekent eigenlijk gewoon premium support. De klantenservice van PayPro streeft ernaar om iedereen binnen 24 uur te helpen maar met de premium support krijg je op zowel administratief, technisch als commercieel vlak tijdens kantooruren binnen 60 minuten hulp. Daarnaast kun je ook altijd een bel verzoek plaatsen om problemen direct op te lossen. De ondersteunende module van PayPro kost €50,- per maand en is voor beginners ontzettend handig.

Wil jij ook snel je eerste commissies verdienen?

Er zijn al duizenden affiliates die via affiliate netwerk PayPro stinkend rijk zijn geworden, Jacko Meijaard is daar één van.

In zijn video training de affiliate marketing revolutie laat Jacko je zien hoe hij met een tijdsinvestering van 2 a 3 uur per dag meer dan €7.500,- per maand verdient!

Wil jij het succesvolle stappenplan van Jacko kopiëren? Klik dan snel op onderstaande knopen en bekijk de introductie video van de Affiliate Marketing Revolutie!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *