Geld verdienen met digitale producten

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

Wil jij graag geld verdienen met digitale producten? Of wil je een extra inkomstenbron naast jouw vaste baan op gaan bouwen? In beide gevallen heb je tegenwoordig de keus uit vrij veel soorten online verdienmodellen. Deze online verdienmodellen zijn in de afgelopen jaren onwijs populair geworden, waaronder affiliate marketing.

In dit artikel willen wij je graag kennis laten maken met een specifieke vorm van affiliate marketing. Bij dit online verdienmodel kun je fysieke producten of diensten gaan promoten, maar je kunt ook digitale producten promoten. Wat we precies met digitale producten bedoelen? En op welke manier je deze vervolgens middels affiliate marketing kunt gaan promoten? Op die twee vragen vind je in dit artikel een compleet antwoord.

Wij kunnen je in ieder geval al één ding verklappen: het geld ligt op de grond om opgeraapt te worden bij dit online verdienmodel. Met dit online verdienmodel kun je echt veel geld gaan verdienen, waarbij je je over mogelijke risico’s nagenoeg niet druk hoeft te maken. Juist de ratio ‘mogelijkheden-risico’s’ is bij affiliate marketing namelijk uniek én subliem te noemen. Wil je weten hoe dit zich weerhoudt tot het promoten van digitale producten? Je leest het hieronder!

Wat verstaan we onder digitale producten?

Als je nu een nieuwe spijkerbroek wilt kopen, heb je daar twee mogelijkheden voor: je gaat naar een winkel toe of je bestelt een spijkerbroek via een webshop. In beide gevallen is een spijkerbroek géén digitaal product. Waarom niet? Omdat je het product met je handen fysiek vast kan pakken en omdat het dus ook gewoon in een winkel te koop is.

Wat we dan wel verstaan onder digitale producten? Dat zijn onder meer online workshops, online trainingen, online cursussen, digitale boeken en luisterboeken. Deze producten kun je niet met je handen vasthouden en zijn ook niet in een normale winkel te koop.

Als we het over digitale producten hebben, spreken we dus puur over deze producten. Een grijs gebied in deze situatie zijn de e-books die ook als hardcopy varianten te koop zijn. In onze ogen zijn dat ook digitale producten, maar je kunt het hardcopy boek echter wel in jouw handen vasthouden. Gemakshalve richten we ons daarom in dit artikel op e-books, online trainingen, online cursussen en aanverwante digitale producten.

Wat kun je met digitale producten?

Wil jij jouw kennis over een bepaald onderwerp opvijzelen? Wil je graag een interessant boek gaan lezen? Of heb je voornemens om een interessante online workshop te gaan volgen? Al deze digitale producten hebben een gemeenschappelijk kenmerk: ze bieden een meerwaarde. Met deze digitale producten kun je namelijk nieuwe dingen leren, kun je jouw kennis uitbreiden en kun je ook succes gaan behalen. Dat laatste is het geval als je bijvoorbeeld één van de vele online cursussen over bepaald online verdienmodel gaat volgen.

Maar, je kunt met deze digitale producten ook geld gaan verdienen. Dit is mogelijk als je een affiliate marketeer bent, maar het is ook mogelijk als je zelf digitale producten gaat ontwikkelen. Heb je bijvoorbeeld onwijs veel kennis over een bepaald onderwerp? Of wil je heel graag jouw eigen bevindingen met andere mensen gaan delen? In die situatie is het interessant om je eigen digitale producten te ontwikkelen. Deze producten kun je zelf gaan verkopen, maar je kunt de producten ook door andere partijen laten promoten. Dat is dan ook een typerend voorbeeld van het verdienen van geld met digitale producten.

Over de verschillende mogelijkheden van het verdienen van geld met digitale producten lees je in dit artikel meer. Wij vertellen je hierbij alles over de volgende twee mogelijkheden:

  1. Het ontwikkelen van je eigen digitale producten en deze vervolgens door andere mensen te laten promoten.
  2. Zelf de digitale producten van andere mensen promoten.

Zelf digitale producten ontwikkelen

Heb jij bovengemiddeld kennis van bijvoorbeeld SEO, van intervaltrainingen of van een leven als digital nomad? Als je ergens bijzonder veel kennis over hebt, is het mogelijk interessant om deze kennis met andere mensen te gaan delen. Hoe je dat kunt doen? Dat kun je onder meer doen door jouw eigen e-book te schrijven, door jouw eigen online cursus te ontwikkelen, door jouw eigen online training op te zetten of door jouw eigen online workshop te ontwikkelen.

Mensen die in jouw product geïnteresseerd zijn, kunnen zich hier vervolgens voor aan gaan melden. Per aanmelding verdien jij geld, waardoor je op de lange termijn echt een passief en wederkerend inkomen op kunt bouwen. Dat is zeker het geval als je het voor elkaar krijgt om jouw digitale producten in de vorm een abonnement te verkopen.

Hoe kun je er voor zorgen dat veel mensen met jouw digitale product in aanraking gaan komen? Daarvoor kun je gebruik maken van het affiliate netwerk PayPro. Dit is een netwerk waar vraag en aanbod volledig bij elkaar komt; zowel adverteerders als publishers kunnen zich bij dit affiliate netwerk aanmelden.

In dit geval ben jij de adverteerder; jij wilt immers dat andere mensen jouw digitale product gaan promoten. Je kunt jouw product daarvoor aanmelden bij PayPro, waarbij je belangrijke keuzes moet gaan maken. Zo moet je bepalen welke commissie je aan affiliate marketeers gaat geven, wat de exacte meetperiode is en welke andere voorwaarden je gaat hanteren.

Als je jouw digitale product bij PayPro aan gaat melden, helpt het affiliate netwerk jou hier overigens bij. Dit affiliate netwerk is uitgegroeid tot het grootste netwerk op het gebied van digitale producten. De medewerkers van dit platform weten dan ook volledig waar ze mee bezig zijn, hoe jij het beste jouw digitale producten kunt gaan laten promoten en waar je rekening mee moet houden.

Hoeveel geld kun je met een eigen product verdienen?

Wil jij geld verdienen met digitale producten? Dan is het zéér interessant om je eigen digitale producten te gaan ontwikkelen. Deze producten kun je vervolgens het beste via PayPro beschikbaar stellen aan affiliate marketeers, zodat zij jouw producten kunnen gaan promoten. Dat levert voor jou al snel veel voordelen op:

  • Jouw digitale product geniet binnen de kortste keren van een gigantische naamsbekendheid. In ons land zijn immers vele affiliate marketeers actief die jouw digitale product maar al te graag promoten.
  • Je hebt zelf geen omkijken naar jouw marketing. Nee, bij dit online verdienmodel besteed je jouw marketing eigenlijk aan derden uit.
  • Je loopt nagenoeg geen risico. Als jij een goed digitaal product op de online markt gebracht hebt, loop je nagenoeg geen risico. Dat is in de basis al één van de belangrijkste voordelen van affiliate marketing!

Dankzij deze voordelen is het mogelijk om al snel een flink inkomen op te bouwen. Je geniet hierbij ook van een doorlopend inkomen, aangezien de affiliate marketeers jouw producten blijven promoten. Om dat te bewerkstelligen, is het uiteraard wel zaak om een aantrekkelijke commissie in het vooruitzicht te stellen. De medewerkers van het affiliate netwerk PayPro kunnen je hierover perfect informeren en adviseren.

Is het uiteindelijk mogelijk om veel geld met dergelijke digitale producten te verdienen? Ja, dat is zeker het geval. Kijk maar eens naar bijvoorbeeld de Bol.com Masterclass van Jia Ruan, de Dropship Academy van Joshua Kaats of de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard. Deze drie digitale ondernemers verdienen echt veel geld met hun eigen digitale producten. Hiervoor maken zij ook maar al te graag gebruik van het affiliate netwerk PayPro.

Word jij de volgende? Ontwikkel je digitale product, meld dit product bij affiliate netwerk PayPro en laat andere mensen jouw digitale producten promoten. Onder aan de streep kun je op deze manier echt veel geld verdienen met digitale producten!

Andermans digitale producten promoten

Heb je interesse om een passief inkomen op te gaan bouwen? Wil je daarbij graag ook zo min mogelijk risico lopen? Dan is het aan te raden om met affiliate marketing aan de slag te gaan. Met dit unieke online verdienmodel kun je veel geld verdienen. Dat geld verdien je door digitale producten van andere mensen te promoten.

Welke digitale producten dit zijn? Nou, dat zijn onder meer de voorbeelden die we hierboven genoemd hebben. Laten we als voorbeeld de Bol.com Masterclass van Jia Ruan nemen. Deze jonge digitale ondernemer heeft deze cursus zelf ontwikkeld en via PayPro beschikbaar gesteld aan affiliate marketeers.

Dit betekent dat jij je voor dit product aan kunt melden via PayPro. Nadat je dat gedaan hebt, krijg je via PayPro toegang tot alle promotiemateriaal van deze cursus. Met dit materiaal kun je deze cursus op bijvoorbeeld jouw eigen reviewwebsite gaan promoten.

Wat het doel hierbij is? Het doel is uiteraard dat jouw bezoekers zich voor deze cursus aan gaan melden. Als dat het geval is, zijn zowel jij als Jia Ruan blij. Jij verdient immers een flinke commissie en Jia Ruan heeft weer een cursus verkocht. Dankzij dit online verdienmodel is het dus ook mogelijk om veel geld te verdienen.

Een bijkomend voordeel: je loopt zelf echt geen enkel risico. Je gaat namelijk geen enkele overeenkomst met een klant aan, niemand kan je aanklagen en je hoeft ook geen tijd te besteden aan klantenservice en dat soort zaken. Nee, het enige waar je jouw pijlen op moet richten, is het trekken van veel bezoekers. Bij voorkeur van heel veel bezoekers zelfs.

Des te meer bezoekers je op jouw website hebt, des te groter de kans is dat je commissies gaat scoren. Als 100 mensen op jouw website een kijkje nemen, is de kans immers groter dat één van deze 100 mensen een product afneemt.

Kortom: door andermans digitale producten te promoten, kun je een flink inkomen op gaan bouwen. Daarvoor is het wel aan te raden om gebruik te maken van het affiliate netwerk PayPro. Dit affiliate netwerk is het grootste netwerk geworden in de wereld van digitale producten. Mocht je één van de vele digitale producten willen promoten, is de kans 99% dat je dit product in het aanbod van PayPro aantreft.

Hoeveel geld kun je verdienen met het promoten van digitale producten?

Is het mogelijk om veel geld te verdienen met digitale producten? Ja, dat is zeker het geval. Als je veel bezoekers weet te trekken, is de kans groot dat je meer en meer orders gaat scoren. Des te meer orders je weet te scoren, des te meer commissies je op weet te strijken. Onder aan de streep is het dankzij PayPro echt mogelijk om veel geld te verdienen.

Hoeveel je hier precies mee kunt verdienen? Nou, er zijn affiliate marketeers die hier meer dan 10.000 euro per maand mee verdienen. Zij hebben populaire affiliate websites op weten te richten, waarmee ze veel bezoekers aan weten te trekken. Daarbij maken ze maar al te graag gebruik van PayPro, aangezien je via PayPro onwijs veel soorten digitale producten kunt promoten.

Al met al kun je echt veel geld verdienen met digitale producten. Meld je direct bij PayPro als Publisher aan, ontwikkel je eigen website en start met het promoten van bepaalde digitale producten. Je kunt ervoor kiezen om werkelijk waar alle digitale producten te gaan promoten, maar je kunt er ook voor kiezen om specifieke digitale producten te promoten. De keus is volledig aan jou; ook dat is één van de belangrijke voordelen van dit online verdienmodel!

Aanmelden bij PayPro

Zo, wil jij ook geld verdienen met digitale producten? Zoals je in dit artikel gelezen hebt, is het aan te raden om hiervoor gebruik te maken van PayPro. Met dit affiliate netwerk kun je zowel als adverteerder en als Publisher veel geld gaan verdienen.

Voordat dit mogelijk is, moet je je wel eerst aanmelden bij PayPro. Je kunt dit moeiteloos via de website van dit affiliate netwerk doen, waarbij je aan moet geven of je een adverteerder of een Publisher bent. Hoe de exacte aanmelding verloopt, is afhankelijk van de keuze die je op dat gebied maakt.

Kunnen wij het aanmelden bij PayPro aanraden? Ja, dat kunnen wij zeker. Dankzij dit affiliate netwerk ligt de digitale wereld én het succes echt voor jouw voeten. Je kunt direct aan de slag met affiliate marketing, je kunt direct geld verdienen en je kunt op de lange termijn een passief inkomen opbouwen. Veel succes met het geld verdienen met digitale producten!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *