Thuis geld verdienen met inpakken? Dit werkt veel beter..!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten

Thuis geld verdienen met inpakken is iets waar veel mensen wel oren naar hebben. Je bepaalt zelf wanneer je werkt, je hebt geen opleiding of ervaring nodig en met de juiste werkwijze kun je iedere maand toch een leuk bedrag bijverdienen. Eerlijk is eerlijk, inpakwerk is niet de leukste bezigheid en er zijn zeker betere methodes om vanuit huis geld te verdienen.

In dit artikel ga ik vertellen hoe geld verdienen met inpakken precies werkt. Ik ga je laten zien hoe je hiermee kunt beginnen, wat de potentiele inkomsten zijn en wat er van jou verwacht wordt. Daarnaast gaan we ook nog een ander verdienmodel bespreken waarmee ik vanuit huis duizenden euro’s per maand verdien. Dus, wil jij thuis geld verdienen met inpakken? Lees dan snel verder!

Waarom thuis geld verdienen met inpakken?

Veel mensen zijn op zoek naar een manier om vanuit huis wat extra’s te verdienen. Ze gaan via Google op zoek naar ‘geld verdienen vanuit huis’ en komen veel ingewikkelde verdienmodellen tegen. Het maken van een eigen website, dropshipping, e-commerce, allemaal verdienmodellen waar je technische kennis en ervaring voor nodig hebt, en dat zien ze simpelweg niet zitten.

Thuis geld verdienen met inpakken is anders. Je hebt hier geen technische kennis, ervaring of opleiding voor nodig, er zijn weinig tot geen opstart kosten en dingen zoals verpakkingsmaterialen en producten worden in de meeste gevallen voor de deur afgeleverd.

Je kunt dus wel zeggen dat thuis geld verdienen met inpakken een beetje hersendood werk is, en dat vinden sommige mensen prima. Zij willen niet 24/7 met een internet business bezig zijn, hebben geen zin om hele dagen aan hun website te werken en willen gewoon zo snel mogelijk wat extra inkomen creëren.

Hoe kom je aan inpak opdrachten?

Wil je thuis geld verdienen met inpakken dan is het belangrijk dat je actief op zoek gaat naar vacatures. Inpakvacatures zijn meestal binnen no-time vergeven en daarom is het belangrijk dat je snel reageert. Je kunt je zoektocht het best beginnen op vacaturesites als indeed.nl, nationalevacaturebank.nl en jobbird.nl maar er zijn natuurlijk ook andere manieren om aan opdrachten te komen. Om jou alvast een zetje in de goede richting te geven volgen hieronder aantal tips om snel aan inpakopdrachten te komen:

  1. Zelf webshops benaderen – Benader webshops met de vraag of zij wat inpakwerk voor je hebben. Met name de middelgrote webshops zijn vaak erg druk en kunnen wel wat hulp gebruiken. Grote namen als Bol.com of Zalando.nl hoef je natuurlijk niet te benaderen want deze bedrijven hebben zelf inpakkers in dienst.
  2. Ga bij bedrijven en magazijnen langs – Bedrijven en magazijnen die veel pakketjes versturen kunnen vaak wel een extra inpakker gebruiken. Stel jezelf netjes voor, geef aan dat je vanuit huis wil werken en laat je contact gegevens achter.
  3. Aanmelden bij thuiswerkcentrale(s) – Een thuiswerkcentrale is een partij die werkgever en thuiswerker aan elkaar koppelt. Deze centrales opereren vaak regionaal en weten dus precies hoe jij lokaal aan inpakwerk kunt komen. Aanmelden bij de thuiswerkcentrale is gratis en kan op deze pagina.

Natuurlijk kun je ook gewoon via social media of vrienden en familie op zoek gaan naar inpakwerk. Maak gebruik van je netwerk, geef duidelijk aan waarnaar je op zoek bent en hopelijk heb je snel een mooie opdracht te pakken!

Waarom ik zelf nooit met inpakken zou beginnen

Eerder in dit artikel werd al aangegeven dat thuis geld verdienen met inpakken een beetje saai en uitzichtloos werk is.

Het klinkt misschien allemaal wel lekker makkelijk maar wat nou als jouw opdrachtgever midden in de zomer een deadline moet halen?

Ga jij dan voor een paar euro per uur de hele dag binnen dozen zitten vouwen?

Mij niet gezien en ik denk dat jij ook wel leukere dingen kunt bedenken.

Daarom ga ik je hieronder vertellen hoe ik vanuit huis gemiddeld €7.500 per maand verdien, en veel belangrijker nog, hoe jij dit ook kunt realiseren!

Zo kun je vanuit huis meer dan €7.500 per maand verdienen

€7.500 per maand, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn? Toen ik 1 jaar geleden met affiliate marketing begon had ik nooit durven dromen dat dit zo’n succes zou worden.

Misschien is het handig als ik eerst even uitleg wat affiliate marketing nou precies is.

Affiliate marketing is het promoten van producten en diensten die door een ander zijn gemaakt of worden beheerd.

Het is dus de bedoeling dat je aan de hand van een unieke affiliate link zoveel mogelijk bezoekers gaat doorsturen naar de website van een verkoper.

Doet één van de bezoekers die jij hebt doorgestuurd een aankoop dan ontvang je hier een commissie over.

Zo promoot ik op één van mijn websites de mobiele abonnementen van T-Mobile en realiseer ik ongeveer 7 á 8 verkopen per dag.

1 verkoop staat gelijk aan €35 wat betekent dat ik alleen met deze website al minimaal €245 per dag verdien.

Ook met affiliate marketing beginnen?

Lijkt het jou leuk om ook als affiliate aan de slag te gaan?

Dan heb ik goed nieuws voor je..

Affiliate marketing is namelijk ontzettend makkelijk en iedereen zou hier mee kunnen beginnen.

Wil jij ook via een bewezen stappenplan leren hoe je een super winstgevende affiliate business opzet?

Bekijk via onderstaande knop de introductie video van de Affiliate Marketing Revolutie en begin vandaag nog met het begin van je nieuwe leven, succes!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *