Geld verdienen met Adf.ly

2 winstgevende verdien methodes omschreven!

Gemiddelde leestijd: 12 minuten

Adf.ly is een service waarmee je URL’s zoals bijvoorbeeld een affiliate link kunt cloaken. Het cloaken van een URL houdt in dat je het originele webadres achter een ingekorte URL verbergt. Het cloaken van affiliate links heeft als voordeel dat bezoekers niet kunnen zien dat het om een affiliate link gaat. Daarnaast is een affiliate link vaak lang en rommelig en dit kan bezoekers ervan weerhouden om op de link te klikken. Naast affiliate links kun je adf.ly natuurlijk ook gebruiken om gewone URL’s te cloaken en je kunt hier zelfs geld mee verdienen. 

De service van Adf.ly is vrij uniek. Er zijn natuurlijk meerdere methodes om een URL te cloaken maar alleen bij Adf.ly kun je hier geld mee verdienen. Als een persoon op een Adf.ly link klikt dat krijgt hij of zij een frame te zien met daarin de website van een adverteerder, vervolgens wordt de bezoeker na 5 seconden doorgestuurd naar de website die hij of zij oorspronkelijk wou bezoeken. Wordt er op jouw Adf.ly link geklikt? Dan ontvang je per klik een kleine vergoeding. Hoe meer kliks je genereert hoe meer je verdient! 

Naast het verspreiden van adf.ly links kun je ook geld verdienen door zelf een advertentie campagne aan te maken. Het aanmaken van een adf.ly campagne is niet ingewikkeld en kan binnen 5 minuten klaar zijn. Daarnaast zijn de kosten in vergelijking met andere adverteer platformen relatief laag. Adverteren op Adf.ly is de perfecte manier om extra verkeer naar jouw affiliate link te sturen. Voor 1.000 Nederlandse bezoekers betaal je nog geen €3,- en een gemiddelde verkoop via affiliate netwerk PayPro levert je al snel €30,- op. Wil jij geld verdienen met Adf.ly? Hieronder volgen 2 bewezen methodes: 

Benodigdheden: 

Adverteren op Adf.ly

Adverteren bij Adf.ly is een goede manier om snel Nederlands verkeer naar een link of website te sturen. Voor 1.000 Nederlandse bezoekers betaal je bij Adf.ly slechts $3,-. Dit zou bij Facebook en Google al snel honderden euro’s kosten. Ook kun je bij Adf.ly ook internationaal verkeer inkopen. Voor 1.000 bezoekers van over de hele wereld betaal je bij Adf.ly slechts $1,-. Wil jij weten hoe je zelf een Adf.ly campagne kunt aanmaken Hieronder wordt dat stapsgewijs uitgelegd!

Benodigde tijd: 4 minuten

Hieronder kun je zien hoe adverteren op Adf.ly precies werkt:

 1. Inloggen op PayPro

  Login op je PayPro account, zoek een product dat je wilt promoten en kopieer de affiliate link.

  PayPro affiliate link kopiëren

 2. Een Adf.ly campagne aanmaken

  Login op je Adf.ly account en klik in het hoofdmenu op: Create campaign.

  Adf.ly hoofdmenu

 3. Bezoekers inkopen

  Selecteer hoeveel bezoekers je wilt inkopen en uit welk land deze bezoekers moeten komen. In het voorbeeld hieronder koop ik 2.000 Nederlandse bezoekers voor $6,-. Het verkeer dat je inkoopt moet een minimale waarde hebben van $5,-.

  Nederlands verkeer inkopen bij Adf.ly

 4. Website gegevens opgeven

  Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op: Enter your website details.

  Website gegevens invullen Adf.ly

 5. URL en budget gegevens opgeven

  Vul de gegevens van je website of affiliate link in en geef aan hoeveel je per dag wilt uitgeven.

  URL en budget gegevens opgeven bij Adf.ly

 6. Campagne afrekenen

  Ga akkoord met de terms & conditions en de disclaimer. Selecteer PayPal als betalingsmethode en klik vervolgens onderaan de pagina op ‘pay campaign’.

  Advertentie campagne afrekenen bij Adf.ly

Uw campagne is aangemaakt en zal na betaling binnen 72 uur worden gekeurd door een medewerker van Adf.ly. Mocht u uw eerste campagne met verlies afsluiten ga dan op zoek naar een ander product, sommige producten converteren nu eenmaal beter dan andere en het kan even zoeken zijn voordat u het juiste product heeft gevonden. 

Geld verdienen met Adf.ly links 

De 2e manier om geld te verdienen met Adf.y is het inkorten en verspreiden van Adf.ly links. In principe werkt dit vrij eenvoudig. Zorg om te beginnen dat je bent ingelogd op jouw Adf.ly account. Surf naar de Adf.ly homepage en plak de URL die je wilt inkorten in de URL verkorter. (zie onderstaande afbeelding) Klik vervolgens op ‘Shrink!’ om de URL om te zetten naar een Adf.ly link.

Geld verdienen met Adf.ly: URL inkorten bij Adf.ly

Als het goed is wordt de door jou opgegeven URL nu omgezet naar een Adf.ly link. De bedoeling is dat je deze link over het internet gaat verspreiden en dat je zoveel mogelijk kliks genereert. Je kunt deze link bijvoorbeeld gebruiken op social media, forums, e-mails of andere online media. Per klik die je genereert ontvang je een vergoeding. Hoe hoog deze vergoeding is dat is afhankelijk van het apparaat en het land waar de klik vandaan komt. In Nederland kun je uitgaan van ongeveer $0,001 tot $0,002 per klik. Wil je weten wat de vergoeding per land en per apparaat is? Bekijk dan  deze uitbetalingstabel

3 tips om meer geld te verdienen met Adf.ly

 1. Gebruik je Adf.ly links op social media? Koppel dan je social media accounts aan elkaar en plan berichten in. Zo wordt je bereik groter en zul je meer inkomsten genereren. 
 2. Heb je een eigen website met veel bezoekers en wil je hier geld mee verdienen? Installeer gratis het Adf.ly script op jouw website en zet automatisch alle links om in Adf.ly links.
 3. Probeer tijdens het aanmaken van een campagne ook eens de ‘Proxy traffic deal’. Met de proxy traffic deal ontvang je voor $0,40 minimaal 1000 unieke bezoekers naar jouw website of affiliate link. Dit zijn bezoekers die gebruik maken van een proxy server en komen van over de hele wereld. Vooral voor Engelstalige website en affiliate producten is dit een goede optie.
Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *