EuroClix inloggen

Deze how-to laat stap voor stap zien hoe dat werkt!

Gemiddelde leestijd: 7 minuten
mm

Wellicht heb je weleens van het populaire spaarprogramma EuroClix gehoord. EuroClix is het nr. 1 spaarprogramma van Nederland. Je kunt hier geld verdienen door reclame e-mails te lezen, spelletjes te spelen of door mee te doen aan marktonderzoeken. Daarnaast krijg je cashback korting op online aankopen die je via het spaarprogramma doet. Misschien heb je al een EuroClix account maar weet je niet precies hoe je moet inloggen. In deze tutorial gaan we het daar uitgebreid over hebben. Mocht je nog geen EuroClix account hebben dan kun je die hier registreren. Wil je bij EuroClix inloggen? Volg dan onderstaande how-to:

Benodigde tijd: 3 minuten

Hieronder kun je zien hoe je bij EuroClix kunt inloggen.

 1. Ga naar de EuroClix homepage

  Surf naar de homepage van EuroClix.

  EuroClix homepage

 2. Selecteer inloggen

  Klik op de homepage van EuroClix op inloggen.

  EuroClix inloggen

 3. Geef aan via welke methode je wilt inloggen

  Je kunt bij EuroClix inloggen met Facebook, Google of via je persoonlijke account gegevens.

  EuroClix login pagina

 4. Inloggen bij Euroclix

  Controleer of je de juiste gegevens hebt ingevoerd en klik vervolgens op “inloggen”.

  EuroClix inloggen afronden

Als je de hierboven vermelde stappen goed hebt uitgevoerd en je hebt de juiste accountgegevens ingevuld dan zou je nu op je EuroClix account moeten zijn ingelogd. Is dit niet het geval? Dan is er waarschijnlijk iets fout gegaan. Wellicht heb je de verkeerde accountgegevens ingevuld of misschien moet je even de cookies en andere sitegegevens van je internetbrowser resetten. In principe zou het met bovenstaand proces moeten lukken.

Wat moet ik doen als ik mijn EuroClix wachtwoord ben vergeten?

Als je jouw EuroClix wachtwoord bent vergeten dan kun je deze in principe via de e-mail opvragen. Dan moet je natuurlijk wel toegang hebben tot het mail adres waarmee je jouw EuroClix account hebt aangemaakt. Ben je jouw wachtwoord kwijt of vergeten? Dan kun je die op deze pagina herstellen. Na het invullen van jouw mail adres wordt er direct een mail verstuurd met daarin een link waarmee je jouw EuroClix wachtwoord kunt herstellen. Mocht je na 10 minuten nog steeds geen mail hebben ontvangen controleer dan even de spam folder.

Wat moet ik doen als ik mijn EuroClix gebruikersnaam ben vergeten?

Wil je inloggen bij EuroClix maar ben je jouw gebruikersnaam vergeten? Dan zit je met een probleem. Hopelijk heb je bij het registreren van jouw EuroClix account je profiel gegevens zoals: adres, IBAN en geboortedatum ingevuld. Deze gegevens heb je nodig om de toegang tot jouw account te herstellen. Neem via ledenservice@euroclix.nl contact op met de klantenservice van EuroClix. Geef aan dat je jouw gebruikersnaam bent vergeten en dat je niet kunt inloggen. Naar alle waarschijnlijkheid kan de klantenservice van EuroClix aan de hand van de door jouw opgegeven profielgegevens achterhalen wat jouw gebruikersnaam is.

Wat moet ik doen als ik niet kan inloggen?

Als het niet lukt om in te loggen en je hebt een nieuw wachtwoord aangevraagd en je browsergegevens ge-reset dan zou je kunnen kijken of het bijvoorbeeld via Facebook of Google lukt. Dan moet je hier natuurlijk wel hetzelfde e-mail adres voor gebruiken want anders ben je het saldo in je account kwijt. In vele gevallen kan de EuroClix klantenservice ook helpen. Dan moet je wel de accountgegevens die je tijdens je registratie hebt opgegeven nog herinneren. Alleen zo kunnen zij jouw account herstellen. Je kunt de klantenservice van EuroClix bereiken op social media of door een mailtje te sturen naar: ledenservice@euroclix.nl.

EuroClix

Betaald e-mails lezen en geld besparen bij meer dan 1.900 webshops?

Registreer via onderstaande knop een gratis EuroClix account en ontvang direct €1,95!

Registreer een gratis EuroClix account!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *