Eerder met pensioen en bijverdienen op het internet

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Je kent het gevoel vast wel, je werkt al een hele tijd voor een baas en er lijkt geen einde aan te komen. De ene dag gaat over in de andere dag en je hebt het gevoel dat het leven aan je voorbij gaat. Daarbij komt ook nog dat de AOW leeftijd steeds weer opnieuw wordt verhoogd. Niet gek dus dat jij op zoek bent naar een manier om eerder met pensioen te gaan. Een vervroegd pensioen, wie wil dat nou niet? In dit artikel ga je 3 online verdienmodellen ontdekken waarmee jij straks wellicht eerder met pensioen kunt gaan. Eerder met pensioen en bijverdienen op het internet, het is makkelijker dan het lijkt!

Online bijverdienen tijdens pensioen

Hoe kan ik eerder met pensioen en bijverdienen via het internet?

Je wilt dus eerder met pensioen en bijverdienen via het internet? Daar zijn meerdere methodes voor. Voor de ene methode zul je wat technische kennis en ervaring nodig hebben maar over het algemeen kan iedereen bijverdienen via het internet. Net zoals in de echte wereld kun je ook op het internet alleen geld verdienen als je volhardend en gemotiveerd te werk gaat. Ga er niet vanuit dat jij de nieuwe internet miljonair wordt want bijverdienen via het internet is niet zo makkelijk als het lijkt. Wil jij eerder met pensioen? Hieronder volgen 3 methodes om bij te verdienen via het internet!

Maak een eigen website

Het maken van een eigen website is één van de beste methodes om geld bij te verdienen via het internet. Geen zorgen, ook zonder technische kennis of ervaring is het mogelijk om een eigen website te maken. De programma’s waarmee je websites kunt maken zijn tegenwoordig zo gebruiksvriendelijk dat iedereen hiermee overweg kan. Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met een eigen website. Zo kun je bijvoorbeeld een eigen product verkopen, producten van andere promoten of advertenties plaatsen. 

Is het mogelijk om dankzij een eigen website eerder met pensioen te gaan? Dat ligt aan het verdienmodel dat je gaat toepassen. Je kunt het beste een eigen product verkopen, hier zul je het meeste geld mee verdienen. Daarnaast is het belangrijk dat je consistent en gemotiveerd content op jouw website plaatst, zo krijg je veel gratis bezoekers vanuit Google. Wil jij kijken of het mogelijk is om dankzij een eigen website eerder met pensioen te gaan? In deze stap-voor-stap tutorial zie je exact hoe je een eigen website kunt maken!

Wordt copywriter

Lijkt het je niks om een eigen website te beheren? Misschien is artikelen schrijven voor geld dan een goede optie. Als copywriter ga je in opdracht van andere artikelen schrijven voor bijvoorbeeld op een website, blog of andere online media. Je kunt afhankelijk van jouw schrijf ervaring al snel een leuk bedrag bijverdienen en wellicht kun je wel eerder met pensioen. 

Om als copywriter aan de slag te gaan kun je het beste een account registreren op een webmaster forum. Op deze forums zitten site-eigenaren die graag wat artikelen bij jou afnemen. Als je de Engelse taal goed beheerst dan kun je wellicht ook op een internationaal forum aan de slag gaan. Hier vind je nog meer klanten en zul je nog meer bijverdienen. Wil jij naast je pensioen als copywriter aan de slag? Maak dan een advertentie op sitedeals.nl!

Begin met affiliate marketing

Misschien wel de beste optie om eerder met pensioen te gaan en bij te verdienen via het internet is affiliate marketing. Affiliate marketing is het op commissiebasis promoten van producten en diensten die door een ander worden verkocht. Aan de hand van een unieke affiliate link ga jij bezoekers doorsturen naar de verkooppagina van een adverteerder. Als één van deze bezoekers via jouw unieke affiliate link een aankoop doet op de website van de adverteerder dan ontvang jij hier een commissie voor.

Affiliate marketing is wellicht het beste verdienmodel op het internet en je zal zeker niet de eerste zijn die dankzij affiliate marketing eerder met pensioen kan. Sterker nog, er zijn mensen die dankzij affiliate marketing nog nooit voor een baas hebben gewerkt. Hoeveel je precies met affiliate marketing kan verdienen dat is afhankelijk van de promotie tactieken die je gebruikt. Ga je producten promoten op een eigen website of social media? Dan kun je echt ontzettend veel geld verdienen! Wil jij weten hoe je met affiliate marketing kunt beginnen? Dit artikel helpt je op weg!

Hoeveel mag ik bijverdienen naast mijn aow en pensioen?

In principe mag je naast je AOW of pensioenuitkering zoveel bijverdienen als je zelf wilt. de AOW is namelijk niet inkomensafhankelijk dus jouw bijverdienste zullen geen invloed hebben op je AOW of pensioenuitkering. Wel moet je, afhankelijk van hoeveel je gaat bijverdienen je inkomsten opgeven bij de belastingdienst. De belastingdienst zal het volledige inkomen vanuit uw AOW of pensioenuitkering en uw bijverdienste bij elkaar optellen. Zo bepalen zij het totale belastbare inkomen en hier zullen zij uw belastingpercentage op berekenen.

Volg een affiliate marketing cursus!

Eerder in dit artikel hebben we het al even over affiliate marketing gehad en wellicht wil je hiermee beginnen. Dan is het raadzaam om hier een cursus voor te volgen. Meer dan 80% van alle beginnende internet marketeers geeft namelijk binnen een paar maanden alweer op. Veel mensen die met affiliate marketing beginnen denken dat ze binnen een paar weken al financieel onafhankelijk kunnen leven, maar ook op het internet moet je hard werken om succesvol te worden.

Een goede, niet te dure affiliate marketing training is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard. In deze videocursus kun je aan de hand van overzichtelijke video tutorials leren hoe je zelf winstgevende affiliate websites kunt maken. Inmiddels hebben al meer dan 6.000 mensen deze cursus gevolgd en zij verdienen nu allemaal genoeg geld om vanuit huis te blijven werken.

Heb je dus nog geen ervaring met affiliate marketing maar wil je dit verdienmodel wel gebruiken om wellicht eerder met pensioen te kunnen? Bekijk via onderstaande knop de introductie video van de Affiliate Marketing Revolutie en ga direct aan de slag!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *