Geld verdienen met affiliate netwerk Daisycon

Gemiddelde leestijd: 26 minuten

Affiliate netwerk Daisycon is al jarenlang de specialist in performance based online marketing en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste affiliate netwerken van Nederland. Het affiliate netwerk van Daisycon bestaat uit meer dan 30.000 affiliates die toegang hebben tot meer dan 1.700 campagnes. Dagelijks genereren de affiliates van Daisycon meer dan 1.000.000 unieke kliks en ongeveer €150.000,- aan transacties en commissies.

Een account registreren bij Daisycon

Affiliate netwerk Daisycon is helemaal gratis en een account is binnen 5 minuten aangemaakt. Daisycon stelt geen eisen aan een affiliate account, het is dus voor iedereen mogelijk om een account te registreren. In tegenstelling tot veel andere affiliate netwerken is het bij Daisycon ook mogelijk om als particulier aan de slag te gaan, je hebt dus geen BTW of KVK nummer nodig. Om uiteindelijk producten te kunnen promoten heb je natuurlijk wel een website, blog of andere media nodig. Deze moet je voordat je gaat beginnen eerst laten goedkeuren.

Benodigde tijd: 10 minuten

Hieronder kun je zien hoe je met Daisycon kan beginnen.

 1. Een account registreren

  Ga naar de registratie pagina van Daisycon, vul je gegevens in en klik op “Registreren”.

  Account registreren bij Daisycon

 2. Account activeren

  Om je Daisycon account te activeren moet je op de activatielink uit de bevestigingsmail klikken.

  Daisycon bevestigingsmail account registratie

 3. Wachtwoord invullen

  Vul een nieuw wachtwoord in en klik op “Wachtwoord wijzigen”.

  Nieuw wachtwoord invullen Daisycon

 4. Inloggen

  Na het resetten van je password moet je opnieuw inloggen, klik op “log in met uw account”.

  Inloggen bij Daisycon

 5. Nieuw account aanmaken

  Nu is het tijd om je account gegevens in te vullen. Klik op “Create account”.

  Nieuw Daisycon account aanmaken

 6. Account gegevens invullen

  Vul als eerst je account gegevens in.

  Daisycon account gegevens invullen

 7. Media gegevens invullen

  Vul vervolgens je media gegevens in.

  Media gegevens invullen Daisycon

 8. Algemene voorwaarden accepteren

  Nu hoef je alleen nog maar de algemene voorwaarden te accepteren. Heb je dit gedaan? Klik dan op “opslaan”.

  Algemene voorwaarden Daisycon accepteren

 9. Daisycon account aangemaakt

  Gefeliciteerd, je Daisycon account is succesvol aangemaakt. Klik op “Naar het dashboard” om te beginnen.

  Daisycon account succesvol aangemaakt

 10. Nieuwe media verifiëren.

  Om met affiliate marketing te kunnen beginnen moet je eerst je media nog verifiëren. Adverteerders willen graag zeker weten dat jij ook echt de eigenaar bent van de media die je zojuist hebt aangemeld. Media verifiëren kan op 3 manieren, hieronder laat ik je zien hoe ik mijn media verifieer.

  Klik in het Daisycon menu op “instellingen” en open het tabblad “media”.

  Media verifiëren bij Daisycon

 11. Verifieer media

  Klik op “Verifieer media”.

  Nieuwe media verifiëren

 12. Media verifiëren via een metatag

  Media verifiëren kan op 3 manieren, zelf kies ik altijd voor “verificatie via metatag”. Een metatag is een stukje code die je op je website moet plaatsen, hieronder zie je een voorbeeld.

  Media verifiëren met een metatag

  Je plaatst de gekopieerde code dus direct onder de tag van je website.

 13. Verificatie afronden

  Als je de code aan je website hebt toegevoegd dan klik je op “Verifieer media”

  Media verifiëren afronden

  Je media is nu geverifieerd en de code mag je weer van je website halen. Het kan nog wel een tijdje duren voordat je media ook echt actief is. Als je media actief is dan moet je jezelf aanmelden bij een campagne, hieronder laat ik zien hoe dit werkt.

 14. Media aanmelden bij adverteerders

  Om een product te kunnen promoten moet je eerst je media aanmelden bij de adverteerder. De adverteerder zal controleren of jouw media geschikt is voor zijn campagne. Als dat zo is dan zal de adverteerder je media goedkeuren en kun je beginnen met de promotie. Om je media bij een adverteerder aan te melden volg je onderstaande stappen.

  Klik in het Daisycon menu op “campagnes”.

  Affiliate campagnes Daisycon

 15. Aanmelden bij een campagne

  Ga in het campagne overzicht op zoek naar een product of bedrijf dat je wil promoten. Daisycon heeft meer dan 1.700 actieve campagnes dus er moet zeker iets tussen zitten dat aansluit op jouw business. Als je een product of bedrijf hebt gevonden, klik dan op “Subscribe to this campaign”.

  Aanmelden bij een Daisycon affiliate campagne

 16. Media aanmelden

  Kies in het volgende scherm de media waarop je deze campagne wil promoten. Klik vervolgens op “Aanmelden”.

  Media aanmelden Daisycon

  Je media is nu aangemeld maar moet nog wel worden goedgekeurd door de adverteerder. De meeste adverteerders zijn vrij snel maar bij sommige duurt het wat langer. Wacht rustig af tot jouw media is goedgekeurd, als dit is gebeurd dan kun je beginnen met het verspreiden van jouw affiliate links.

  Het registratie proces is nu voltooid en het is tijd om producten te promoten en geld te verdienen. Producten kun je promoten door jouw unieke affiliate link over het internet te verspreiden. Bijna alle Daisycon campagnes hebben eigen promotiemateriaal, bijvoorbeeld: HTML links, banners, video’s en e-mail templates. Daarnaast zijn er natuurlijk nog talloze andere manieren om jouw link over het web te verspreiden. Hieronder laat ik je zien waar je jouw unieke affiliate link kunt vinden:

 17. Promotiemateriaal zoeken

  Klik in het Daisycon menu op “link materiaal” en open het tabblad “materiaal zoeken”.

  Link materiaal zoeken bij Daisycon

 18. Promotie materiaal gebruiken

  Zoek via het zoekformulier de campagne die je wilt promoten, het promotiemateriaal zal vervolgens verschijnen. Klik op “ Use material” om het promotiemateriaal te gebruiken. (LET OP: Je moet je media eerst bij de campagne aanmelden voordat het promotiemateriaal beschikbaar komt)

  Promotie materiaal zoeken bij Daisycon

 19. Affiliate link verspreiden

  Om jouw unieke affiliate link te vinden klik je in de volgende pagina op “URL”. In het voorbeeld hieronder zie je hoe mijn affiliate link eruit ziet.

  Daisycon affiliate link verspreiden

  Dit is de affiliate link die je over het internet gaat verspreiden. Als iemand via deze link een aankoop doet dan krijg jij een percentage over het bedrag dat hij of zij uitgeeft. Bij sommige campagnes krijg je al betaald door iemand naar de website van de adverteerder te sturen of iemand aan te brengen op bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Daisycon dashboard

Op het dashboard kun je de belangrijkste statistieken terugvinden. Hier kun je zien hoeveel producten je hebt verkocht, hoeveel kliks je hebt gegenereerd en hoe hoog de commissies zijn die je hebt ontvangen. Daarnaast kun je hier ook het laatste nieuws vinden en een overzicht van je laatste 10 transacties.

Daisycon dashboard overzicht

Daisycon commissies

Hoeveel je precies gaat verdienen is afhankelijk van de campagne die je gaat promoten. De beste commissies verdien je met de verzekeringen en energie campagnes maar daar is de concurrentie enorm. Je zou ook kunnen kiezen om bijvoorbeeld nieuwe leden te werven voor een nieuwsbrief, hier krijg je per keer een commissie van €0,50 tot €3,- voor. Je kunt bij Daisycon op 3 manieren commissies verdienen:

 • CPC: CPC staat voor “cost per click”. Je krijgt dus een vergoeding zodra iemand op jouw affiliate link klikt.
 • Bedrag: Hier krijg je een vast bedrag per lead of verkoop.
 • Percentage: Ontvang een vooraf afgesproken percentage over het bedrag dat jouw bezoekers uitgeeft!

Wil jij ook geld verdienen met affiliate marketing?

Je weet nu hoe je een Daisycon account moet registreren, hoe je jouw media moet verifiëren en hoe je jezelf kunt aanmelden bij een affiliate campagne.

Wil jij ook vandaag nog leren hoe je via een bewezen stappenplan succesvol kunt worden met affiliate marketing? Dan is de gloednieuwe videocursus van Jacko Meijaard echt iets voor jou!

Via onderstaande knop kun je met 84% korting een account registreren op de affiliate marketing revolutie. In de affiliate marketing revolutie gaat Jacko jou precies laten zien hoe hij met een tijdsinvestering van 2 a 3 uur per dag meer dan €7.500,- per maand verdiend, en dat geheeld via affiliate marketing!

Wil jij weten hoe Jacko dit doet? Klik snel op onderstaande knop om de introductie video van de affiliate marketing revolutie te bekijken!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *