Instagram volgers kopen

Verstandig of niet?

Gemiddelde leestijd: 6 minuten

Wil je geld verdienen met Instagram maar heb je nog niet zoveel volgers? Dan kan het kopen van Instagram volgers een oplossing voor je zijn. Er zijn in Nederland meerdere websites waar je Instagram volgers kunt kopen, maar zijn deze websites betrouwbaar en is het wel verstandig om Instagram volgers te kopen? Het kopen van Instagram volgers kan, afhankelijk van je uiteindelijke doel, je Instagram account een flinke boost geven. Wil jij meer weten over het kopen van Instagram volgers? Lees dan snel verder!

Waarom zou je Instagram volgers kopen?

Je wilt opvallen met je Instagram account maar dat je consistent berichten plaatst betekend nog niet dat je snel nieuwe volgers zult krijgen. Het opbouwen van een trouwe achterban kost op Instagram nu eenmaal veel tijd. Tijd die je ook ergens anders aan kan besteden. Zeker als je een account binnen een populaire niche hebt dan kan het lastig zijn om op te vallen tussen de concurrentie. Instagram volgers kopen kan je dus een hoop tijd besparen. 

Een andere goede reden om Instagram volgers te kopen is om je account snel wat geloofwaardigheid te geven. Zeker als je van plan bent om met affiliate marketing aan de slag te gaan dan kun je wel wat volgers gebruiken. Mensen zullen namelijk eerder iets via jou kopen als ze zien dat je al honderden of zelfs duizenden volgers hebt.

Ook als Instagram sponsor heb je volgers nodig. Een account zonder volgers is voor bedrijven natuurlijk niet interessant. Door Instagram volgers te kopen kun je ervoor zorgen dat je vaker door bedrijven wordt benaderd om een gesponsord bericht te plaatsen. Het kopen van Instagram volgers is dus slechts een kleine investering om dit mogelijk te maken. 

Wat zijn de kosten?

De prijzen voor Instagram volgers verschillen per aanbieder. Daarnaast is het aantal volgers dat je wilt kopen een belangrijke factor voor het bepalen van de kosten. Hoe meer Instagram volgers je koopt hoe minder ze per stuk kosten maar hoe hoger de totaalprijs. 

Voorbeeld: Je wilt 100 volgers kopen, dit zal je ongeveer €5,- kosten. Dat is dus €0,05 per volger. Als je daarentegen 100.000 volgers koopt voor ongeveer €800,- a €1000,- dan kost 1 volger nog minder dan 1 eurocent. 

Naast het aantal volgers dat je wilt kopen kunnen ook de demografische gegevens een rol spelen bij het bepalen van de prijs. Wil je bijvoorbeeld alleen maar mannelijke volgers, volgers uit Zuid-Holland of volgers ouder dan 50 jaar? Dan moet je hier helaas extra voor betalen. 

Waar kun je Instagram volgers kopen?

Zoals ik eerder al heb verteld zijn er in Nederland meerdere partijen waar je Instagram volgers kunt kopen. De meeste hiervan zijn betrouwbaar en kun je makkelijk via Google vinden. Ik heb zelf een paar vaste websites waar ik soms Facebook likes, Instagram volgers en YouTube views koop. Hieronder vind je een korte opsomming: 

  1. nl.followersnet.com – Dit is de nr. 1 website voor het kopen van Instagram likes, volgers, views, reacties en story views. De gekochte activiteiten worden gespreid geleverd waardoor niemand kan zien dat je hiervoor hebt betaald. Elke 24 uur wordt er gekeken of de aangebrachte volgers je account nog steeds volgen. Mochten er tijdens de uitlevering van je bestelling mensen je account weer un-followen dan worden deze door Followersnet vervangen net zolang totdat je het werkelijke aantal bestelde volgers hebt ontvangen.
  2. eenstapvoor.nl – Een betrouwbare en zeer goedkope partij om Instagram likes, volgers en Instagram video views te kopen. Bestellingen worden meestal binnen enkele minuten geleverd maar in sommige gevallen kan het tot maximaal 48 uur duren.
  3. volgerboost.nl – Hier kun je tot wel 200.000 volgers per keer bestellen. Ook kun je zelf als reseller aan de slag. Als reseller kun je zelf Instagram volgers verkopen voor een zelf te bepalen prijs. Natuurlijk doe je hier een winstmarge op zodat je zelf winst kunt maken het met verkopen van Instagram volgers.

Is het kopen van Instagram volgers veilig?

Je kunt je voorstellen dat Instagram het niet zo leuk vind dat iedereen zomaar volgers kan aanschaffen. Het verschil tussen prominente en spam accounts wordt zo steeds moeilijker te onderscheiden. Toch kan Instagram niet veel tegen de handel in volgers en andere sociale activiteiten doen. De uitlevering van de grotere bestellingen gaat vaak verspreid over meerdere dagen of weken. Hierdoor kan Instagram moeilijk zien dat het om aangekochte volgers gaat. Als je via bovenstaande partijen Instagram volgers koopt dan kun je ervan uitgaan dat je bestelling veilig wordt geleverd. 

Waar komen de volgers vandaan?

Bij deze meeste aanbieders heb je de optie om zelf aan te geven waar je volgers vandaan moeten komen. Je weet dat dit extra kosten met zich meebrengt. Als je niet zelf aangeeft waar je nieuwe volgers vandaan moeten komen dan zul je volgers van over de hele wereld ontvangen. Hier zullen veel accounts tussen zitten waar je verder qua interactie niet veel aan hebt, toch lijkt het nu alsof je een prominent account hebt. 

Hou echte en aangekochte volgers in balans

Als je Instagram volgers gaat kopen dan is het belangrijk om het aantal echte en aangekochte volgers goed in balans te houden. Dit is ook belangrijk om een blokkade op je account te voorkomen. Je wilt natuurlijk niet €1.000,- aan Instagram volgers uitgeven om vervolgens een account zonder interactie te beheren. Maak het voor je echte volgers zo moeilijk mogelijk om te achterhalen dat je volgers koopt, veel mensen zijn hierop tegen en zullen interesse in je account verliezen.

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *