Geld verdienen via Bol.com

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Op 30 maart 1999 werd de Nederlandse webwinkel Bol.com opgericht. Deze webwinkel werd in ons land en in België gelanceerd, maar werd niet door Nederlanders opgericht. Nee, het Duitse mediaconcern Bertelsmann AG was het grote brein achter deze webshop.

In eerste instantie startte Bol.com als een kleine webshop, maar daar kwam al snel verandering in. Het aanbod werd steeds uitgebreider, de webshop werd steeds bekender en ook wist Bol.com zich meer en meer te ontplooien. Onder meer dankzij een razend sterke strategie, perfecte marketing én een juiste planning wist Bol.com uit te groeien tot één van de grootste webshops in ons land.

Tegenwoordig is Bol.com meer dan een webshop. Het is namelijk ook een online verdienmodel waarmee óók jij geld kunt gaan verdienen. Hoe dat precies zit? Dat bespreken we graag in dit artikel, waarbij wij ons volledig richten op geld verdienen via Bol.com. We bespreken hoe je geld kunt verdienen via Bol.com, we bespreken welke kennis je hier voor nodig hebt én we geven aan hoe je direct kunt starten.

Op dit moment kunnen wij alvast één ding verklappen: veel digitale ondernemers maken tegenwoordig gebruik van Bol.com. Dat doen zij uiteraard niet alleen maar omdat zij dat leuk vinden, maar vooral omdat het geld voor het oprapen ligt via deze webshop. Om dat geld op te kunnen rapen, moet je echter wel de juiste acties in gang zetten. Ook daarover lees je meer in dit artikel!

Wie kunnen er geld verdienen via Bol.com?

In principe kan elke (digitale) ondernemer geld verdienen via Bol.com. Als je bijvoorbeeld zelf producten ontwikkeld, kun je deze producten via jouw eigen webshop en winkel gaan verkopen. Een ‘nadeel’ daarvan is echter dat je niet heel Nederland weet te bereiken. Gelukkig kun je je als verkoper bij Bol.com aanmelden, waarna je jouw producten ook in de webshop van Bol.com kunt plaatsen.

Op die manier weet je in één klap ongeveer heel Nederland te bereiken. De kans is dan ook heel groot dat de verkopen bij je direct door het dak schieten. Voor leveranciers van producten is dit eigenlijk dé manier om geld te verdienen via Bol.com. Wel moet je hierbij rekening houden met het feit dat je een deel van de opbrengsten aan Bol.com af moet staan. Ook moet je aan bepaalde voorwaarden voldoen, zoals het aanbieden van gratis verzending.

Ook voor digitale ondernemers biedt Bol.com echter voldoende mogelijkheden. Je kunt je als digitale ondernemer namelijk ook als verkoper bij Bol.com aanmelden, waarna je producten via de webshop kunt gaan verkopen. Je kunt echter ook kiezen voor een vorm van affiliate marketing, voor dropshipping of voor aanverwante online verdienmodellen. Over deze online verdienmodellen vertellen wij je graag hieronder iets meer.

Geld verdienen via Bol.com: Affiliate marketing

Wil jij geld verdienen via Bol.com? Dan hoef je dit niet altijd via het platform van Bol.com zelf te doen. Nee, dat doen heel veel affiliate marketeers immers ook niet. Zij hebben hun eigen websites opgestart, waarop ze tal van producten van Bol.com aanbieden. Het doel hierbij is om de bezoekers warm te maken en door te sturen naar Bol.com. Als de bezoeker via die weg uiteindelijk een bestelling bij Bol.com plaatst, krijgt de affiliate marketeer hier een commissie voor.

In de afgelopen jaren is affiliate marketing in ons land onwijs populair geworden. Die populariteit is zeker te danken aan de vele mogelijkheden, maar óók aan Bol.com zelf. Doordat Bol.com zo’n groot aanbod heeft, kun je miljoenen producten gaan promoten. Ongeacht wat het onderwerp van jouw affiliate website is, kun je dus altijd wel een geschikt product gaan promoten.

Ook ben je in staat om via Bol.com relatief makkelijk op te schalen. Heb je eenmaal een goedlopende affiliate website weten te ontwikkelen? Dan kun je dit kunstje gaan kopiëren, waarbij je een andere niche aan gaat boren. Ook voor die niche kun je weer gebruik maken van de vele producten van Bol.com.

Is het aan te raden om met affiliate marketing aan de slag te gaan? In onze ogen kun je hier zeker voor kiezen, maar het is niet per definitie de beste keuze. Dit komt puur doordat de commissies relatief gezien redelijk laag liggen. Voor sommige orders krijg je bijvoorbeeld 8% over de totale orderwaarde. Als je echt succesvol met affiliate marketing wilt zijn, moet je dus grote en populaire websites op zien te richten. Als je die opgericht hebt, heb je in ieder geval een hele goede aan Bol.com. Dat is hoofdzakelijk te danken aan het ongekend uitgebreide aanbod van deze webshop!

Geld verdienen via Bol: Affiliate inkomsten

Geld verdienen via Bol.com: Zelf verkopen

Eerder in dit artikel heb je al kunnen lezen dat het voor veel mensen mogelijk is om geld te verdienen via Bol.com. Zo kunnen eigenaren van een webshop hun eigen producten in deze webshop gaan plaatsen, terwijl ook affiliate marketeers gebruik van Bol.com kunnen maken. Blijft het hierbij? Nee, zeker niet. Bol.com is ook nog geschikt voor de slimme digitale ondernemers.

Voor een slimme digitale ondernemer is het namelijk op een nét iets andere manier mogelijk om producten via Bol.com te verkopen. In principe maak je bij deze variant min of meer gebruik van dropshipping. Je koopt namelijk producten bij een partij in – dit kan een Nederlands bedrijf zijn, maar kan ook een Chinees bedrijf zijn -, waarna je deze producten via Bol.com gaat verkopen. Je geniet hierbij al snel van meerdere voordelen, waarover je later in dit artikel meer kunt lezen.

Hoe dit precies werkt? Nou, wij hebben hier een kort en handig stappenplan voor opgezet:

  1. Vind een geschikt product. Je kunt dit product via bijvoorbeeld AliExpress vinden of via een vergelijkbaar kanaal.
  2. Leg contact met de leverancier/fabrikant en maak heldere afspraken over bijvoorbeeld verzending/prijsstelling.
  3. Je kunt er ook al direct voor kiezen om een grote voorraad in te slaan. Doe dit alleen als je 100% zeker weet dat je dit product veel gaat verkopen.
  4. Meld je nu als partner aan bij Bol.com. Je moet hier wel een Kamer van Koophandel nummer voor hebben, dus je moet jouw eigen bedrijf echt bij de KvK in gaan schrijven.
  5. Plaats de producten op Bol.com en optimaliseer bijvoorbeeld de afbeeldingen en product omschrijving.
  6. Het is nu wachten op orders van bezoekers op Bol.com. Zodra zij een order plaatsen, kun jij deze bestelling direct bij jouw leverancier/fabrikant plaatsen.

Dit stappenplan is relatief simpel uiteengezet. Als je echt met dit online verdienmodel aan de slag gaat, loop je tegen iets meer punten aan. Gelukkig kun je de Bol.com Masterclass volgen, waarmee eigenlijk alles direct duidelijk wordt. Met deze handige online videocursus krijg jij echt alles uitgelegd over het geld verdienen via Bol.com. Verderop in dit artikel vertellen wij je graag meer over de Bol.com Masterclass.

Wat zijn de voordelen van verkopen via Bol.com?

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is het dus interessant om via Bol.com producten te gaan verkopen. Maar, waarom is dit nou zo interessant? Wat zijn de redenen dat meer en meer digitale ondernemers zich bezig houden met geld verdienen via Bol.com?

Eén van de belangrijkste redenen is terug te vinden in de mogelijke opbrengsten. Als je interessante producten op Bol.com weet te plaatsen, is de kans groot dat je al snel veel verkopen gaat scoren. Dit is puur te danken aan de naamsbekendheid van Bol.com en de bijbehorende bezoekersaantallen. Miljoenen mensen nemen maandelijks een kijkje op Bol.com, waardoor je dus een ongekende hoeveelheid mensen kunt bereiken.

Ook is het een voordeel dat het platform van Bol.com echt heel makkelijk werkt. Zo kun je moeiteloos producten toevoegen, kun je snel de producten optimaliseren en heb je ook meerdere mogelijkheden om jouw producten extra op te laten vallen.

Verder loop je ook vrij weinig risico. Dat is zeker het geval als je een geschikte leverancier/fabrikant weet te vinden, waarmee je mogelijk zelfs complete processen kunt automatiseren. Op het moment dat een bezoeker een bestelling via Bol.com plaatst, wordt de bestelling in dat geval direct doorgestuurd naar jouw leverancier/fabrikant. De verzending kan hierdoor nóg sneller in orde gemaakt worden, waardoor je nog meer klanten tevreden kunt stellen.

Tot slot is het ook nog een voordeel dat je van veel vrijheid weet te genieten. Je kunt namelijk volledig zelf bepalen wanneer je werkt, waar je werkt en hoeveel uren je aan jouw Bol.com online business gaat besteden. Houd er in ieder geval wel rekening mee dat je met de nodige concurrentie te maken hebt. Des te harder/slimmer je weet te werken, des te betere resultaten je kunt behalen. Op voorhand is het in ieder geval goed om te weten dat je via Bol.com geweldige resultaten kunt gaan behalen.

Geld verdienen via Bol.com; je hebt hier dus meerdere mogelijkheden voor. In onze ogen is het met name aan te raden om te kiezen voor het verkopen van producten via dit platform. Hoe je dit het beste aan kunt pakken? Wij hebben hier eigenlijk maar één tip voor: ga de Bol.com Masterclass volgen. Hieronder laten we jou graag in het kort kennis maken met deze unieke cursus.

Wat is de Bol.com Masterclass?

Wil je graag geld verdienen via Bol.com? Dan moet je precies weten waar je mee bezig bent, moet je hard werken en moet je over de benodigde kennis beschikken. Heb je enig idee hoe je over deze kennis kunt gaan beschikken? Je kunt er voor kiezen om deze kennis zelf op te doen, maar je kunt veel beter kiezen voor het volgen van de Bol.com Masterclass.

De Bol.com Masterclass is een uitgebreide cursus waarin één onderwerp centraal staat: geld verdienen via Bol.com. Je gaat leren hoe je zelf de juiste producten kunt vinden, hoe je deze producten aan het assortiment van Bol.com toevoegt en hoe je jouw advertenties kunt optimaliseren.

Ook krijg je heel veel informatie voorgeschoteld over het automatiseren van allerlei processen. Als je in staat bent om deze processen te automatiseren, weet je eigenlijk een passief inkomen op te bouwen. Ook als je op vakantie bent, weet je op deze manier dus nog geld te verdienen. Dat klinkt ideaal, nietwaar?

Indien je via Bol.com geld wilt gaan verdienen, raden wij je aan om direct de Bol.com Masterclass te gaan volgen. Je kunt je via deze link direct aanmelden. Wil je graag nog iets meer weten over deze interessante cursus? Dan raden wij je aan om het restant van dit artikel nog even door te lezen. Hieronder laten wij je in het kort namelijk kennis maken met deze unieke cursus over verkopen via Bol.com.

Geld verdienen via Bol.com: Bol Masterclass

Hoe is de Bol.com Masterclass opgebouwd?

De Bol.com Masterclass is een volledig online cursus. Zodra je je voor deze cursus aangemeld hebt, krijg je toegang tot een online dashboard. Via dit online dashboard kun je direct met de eerste les beginnen.

Alle lessen zijn in de vorm van een video opgesteld. Deze video’s zijn door de ontwikkelaar zelf ingesproken, zijn leuk om te volgen en bevatten onwijs veel nuttige informatie. Aan de hand van de informatie uit deze video’s is het de bedoeling dat je direct zelf aan de slag gaat. In totaal bestaat de Bol.com Masterclass uit 8 modules. Deze 8 modules tezamen herbergen in totaal 30 lessen. Nadat je deze 30 lessen gevolgd hebt, ben je direct in staat om geld te verdienen via Bol.com. Daar zijn wij van overtuigd, aangezien veel cursisten dat resultaat hebben weten te behalen!

Wie heeft de Bol.com Masterclass ontwikkeld?

De Bol.com Masterclass cursus is ontwikkeld door Jia Ruan. Hij begon op jonge leeftijd al met het verkopen van producten via Bol.com. Al snel wist hij hier heel veel geld mee te verdienen, waarna hij besloot om het anders aan te gaan pakken. Hij wilde graag andere mensen gaan helpen; dit doet hij onder meer met de Bol.com Masterclass.

Wat kost de Bol.com Masterclass?

Wil jij geld verdienen via Bol.com? Dan is het aan te raden om je aan te melden voor de Bol.com Masterclass. Deze cursus is uitgebreid, is waardevol en is ook nog eens betaalbaar. Voor de Bol.com Masterclass betaal je namelijk 997 euro. Dat is vrij veel geld, maar dit verdien je binnen de kortste keren weer terug! Meld je via deze link direct aan voor de Bol.com Masterclass.

Bol.com Masterclass call to action

Binnen no-time een €3.000 + per maand webshop opzetten?

Sluit je aan bij duizenden actieve cursisten en begin vandaag nog als Bol.com handelaar!

Direct aanmelden voor de gratis training!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *