Geld verdienen met Fiverr

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
Geld verdienen met Fiverr

Fiverr is een online platform waarop freelancers hun goederen en diensten aan kunnen bieden. Hier vind je bijvoorbeeld tekstschrijvers, ontwerpers, video bewerkers, webdesigners enzovoort. Heb jij een specialist nodig voor een klusje waar je zelf niet zo goed in bent? Dan is de kans groot dat je op Fiverr iemand gaat vinden die dat klusje voor een relatief lage prijs voor jou kan doen. Je kunt natuurlijk ook zelf geld verdienen met Fiverr door jouw goederen of diensten op de website aan te bieden, dit doe je door een zogenaamde GIG aan te maken. Wil jij geld verdienen met Fiverr? Lees dit artikel en begin vandaag nog!

Verkoper worden op Fiverr

Als verkoper op Fiverr kun je geld verdienen door via een GIG werkzaamheden voor andere te verrichten. Een GIG kun je zien als een advertentie waarin je jouw werkzaamheden aanbiedt. Welke werkzaamheden je aanbiedt dat ligt aan jouw kwaliteiten. Ben je bijvoorbeeld goed in het ontwerpen van logo’s of het bewerken van video’s? Dan kun je hier op Fiverr veel geld mee verdienen. Om een GIG aan te maken zul je eerst een verkopers account moeten registeren. Het registreren van een verkopers account is gratis en hier zijn geen voorwaarden aan verbonden. Wil je zelf een verkopers account registreren? Volg dan onderstaande stappen:

Benodigde tijd: 5 minuten

Een verkopers account registreren bij Fiverr.

 1. Een verkopers account registreren bij Fiverr

  Ga naar nl.fiverr.com en klik op “Wordt een verkoper”.

  Registreren als fiverr verkoper

 2. Klik op “Become a seller”

  Klik in het volgende scherm op “Become a seller”.

  Verkopers account registreren bij Fiverr

 3. Selecteer een registratie methode

  Geef aan hoe jij je verkopers account wilt registreren. Gebruik je liever geen Facebook of Google? Registreer dan een account met een e-mail adres naar keuze. Klik vervolgens op “Continue” om je account aan te maken.

  Registratie methode selecteren

 4. Gebruikersnaam en wachtwoord opgeven

  Geef in het volgende scherm je gewenste gebruikersnaam en wachtwoord op. Klik vervolgens op “Join”.

  Gebruikersnaam en wachtwoord opgeven

 5. E-mail bevestigen

  Je Fiverr verkopers account is nu aangemaakt en als het goed is wordt je automatisch ingelogd. Je hoeft nu alleen nog maar je e-mail adres te bevestigen. Open de e-mail die je van Fiverr hebt ontvangen en klik op de bevestigingslink.

  Fiverr verkopers account activeren

Profiel gegevens aanvullen

Om jezelf van de miljoenen andere Fiverr leden te onderscheiden is het belangrijk dat je jouw profiel zo compleet mogelijk invult. Een compleet profiel komt vertrouwelijk over en zal jou meer klanten opleveren dan iemand met een leeg profiel. Je kunt op je Fiverr profiel een korte omschrijving over jezelf plaatsen en aangeven in welke diensten jij gespecialiseerd bent. Daarnaast kun je per opgegeven dienst aangeven hoeveel ervaring je daarmee hebt en kun je eventueel behaalde diploma’s delen. Om met Fiverr aan de slag te gaan en om je eerste GIG aan te maken moet jouw profiel voor minimaal 65% zijn ingevuld. Na het invullen van je profiel gegevens kun je direct beginnen met het aanmaken van jouw eerste GIG.

Een Fiverr GIG aanmaken

Na het invullen van je profielgegevens kun je direct een GIG aanmaken. Zoals eerder vermeld is een GIG een Fiverr advertentie waarin je jouw diensten gaat aanbieden. Je kunt bij het aanmaken van een GIG een basic pakket, standaard pakket en een premium pakket aanbieden. Wil jij bijvoorbeeld artikelen schrijven voor geld? Dan kun je jouw pakketten als volgt indelen:

 • Basic pakket: 1 artikel van 1.000 woorden voor €50,-
 • Standaard pakket: 5 artikelen van 1.000 woorden voor €42,50 per stuk.
 • Premium pakket: 10 artikelen van 1.000 woorden voor €37,50 per stuk.

Het is niet verplicht om meerdere pakketten in je GIG te gebruiken, je kunt jouw diensten ook gewoon voor 1 vaste prijs aanbieden. Uit onderzoek is echter gebleken dat er bij het gebruik van meerdere pakketten meer omzet wordt gegenereerd. Hieronder volgen nog 3 tips voor het aanmaken van een Fiverr GIG:

Vergelijk de prijzen van andere Fiverr verkopers

Bekijk voordat je een GIG gaat aanmaken eerst naar soortgelijke advertenties. Zo kun je achterhalen wat andere Fiverr verkopers voor hun diensten vragen en hier kun jij je prijs op aanpassen. Het zou zonde zijn als je uren in een GIG investeert en vervolgens helemaal geen reacties krijgt.

Begin met lage prijzen en bouw een klantenkring op

Ben je nieuw op Fiverr? Dan is het verstandig om in het begin je prijzen laag te houden. Zo bouw je naamsbekendheid op en zul je steeds meer klanten krijgen. Heb je een redelijke klantenkring opgebouwd? Dan kun je stap-voor-stap je tarief verhogen.

Blijf niet eeuwig onderhandelen over een paar euro

Het aanbod van Fiverr is erg groot en veel kopers proberen dan ook om voor een paar euro op de eerste rang te zitten. Ga hier niet in mee en blijf vasthouden aan je prijs, als je eenmaal met onderhandelen begint dan komt je hier moeilijk vanaf.

Geld verdienen met Fiverr, hoeveel levert het op?

Je kunt je Fiverr saldo op verschillende manieren laten uitbetalen. Je kunt kiezen tussen PayPal, een bankoverschrijving of een Fiverr Revenue Card. Als je voor een Fiverr Revenue Card kiest dat ontvang je een pinpas waarmee je zowel bij de bank als in de winkels kunt pinnen. Hiervoor moet je wel minimaal €30,- op je Fiverr account hebben staan. Uitbetalingen via de bank en PayPal kun je aanvragen wanneer je zelf wilt. Persoonlijk gebruik ik het liefst PayPal omdat het geld dan snel op je account wordt gestort.

Freelance werk vs. een eigen internet business opbouwen

Als freelancer kun je op Fiverr een leuk zakcentje bijverdienen maar als je een serieus inkomen wilt opbouwen via het internet dan kun je beter met affiliate marketing aan de slag gaan. Het nadeel van freelance werk is dat je alleen betaald krijgt bij het voltooien van een opdracht, bij affiliate marketing werkt dit anders. Als affiliate marketeer ga je zelf winstgevende websites bouwen die je net zolang online kan houden als je zelf wilt. In plaats van per opdracht betaald krijgen bouw je met affiliate marketing dus een passief inkomen op.

Nu denk je waarschijnlijk, leuk dat affiliate marketing maar ik heb daar helemaal geen ervaring mee.. Dat is vandaag de dag geen probleem meer. Er zijn op het internet genoeg affiliate marketing trainingen waarmee jij vandaag nog aan de slag kunt. Mijn favoriete affiliate marketing training is de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard.

In de affiliate marketing revolutie videocursus ga jij aan de hand van duidelijke instructie video’s leren hoe je zelf winstgevende affiliate website maakt. Dit doe je aan de hand van het bewezen stappenplan die in de cursus wordt uitgelegd. Er zijn al meer dan 6.000 actieve cursisten die dankzij deze cursus affiliate commissies verdienen. Wil jij dit ook? Klik op onderstaande knop om de video te bekijken!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *