Affiliate Marketing Revolutie ervaringen

Mijn persoonlijke ervaringen met de Affiliate Marketing Revolutie

Gemiddelde leestijd: 13 minuten

De Affiliate Marketing Revolutie is een online videocursus gemaakt door Jacko Meijaard. In deze videocursus kun je leren hoe je zelf een winstgevende affiliate business opzet en hoe je hiermee meer dan €7.500,- per maand kan verdienen. Toen ik eind 2020 met deze cursus in aanraking kwam was ik hier nogal sceptisch over. €7.500,- per maand, dat klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Tegen beter weten in ben ik uiteindelijk toch met de cursus begonnen en dat was één van mijn beste beslissingen uit 2020. Ik had niet verwacht dat het volgen van een simpele cursus mijn leven zo zou kunnen veranderen, maar niets is minder waar!

Inmiddels ben ik ongeveer een half jaar met de Affiliate Marketing Revolutie bezig en heb al een aardige business op weten te zetten. In vergelijking met mijn oude loondienst baan is mijn inkomen in een half jaar tijd verviervoudigd wat betekent dat ik nu ongeveer €2.000,- per week verdien.

Misschien ben jij ook wel op zoek naar een manier om meer geld te verdienen. Hoe leuk zou het zijn als ook jij over 6 maanden je baan kunt opzeggen? Ik begrijp het als je twijfelt maar de enige manier om je leven te beteren is door zelf actie te ondernemen.

Ben jij klaar om actie te ondernemen maar twijfel je nog over de Affiliate Marketing Revolutie? In dit artikel ga ik mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen delen zodat jij precies weet wat je van de cursus kunt verwachten. Ben je er klaar voor? Laten we dan snel beginnen!

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Jacko Meijaard

Laten we beginnen met de eigenaar van de cursus, Jacko Meijaard. Jacko Meijaard is een jonge internet ondernemer die op 20 jarige leeftijd met affiliate marketing is begonnen. Inmiddels is hij 29 jaar oud, beheert ongeveer 100 winstgevende affiliate websites en heeft tussentijds ook nog meerdere digitale producten gelanceerd.

Misschien ben je de naam Jacko Meijaard al vaker tegengekomen. Dan heb je waarschijnlijk zijn thuisbasis: internetsuccesgids.nl bezocht. Op internetsuccesgids.nl leert Jacko startende ondernemers alles over internet marketing, het opzetten van een internet business en begeleid hij via zijn online trainingen mensen naar een passief inkomen via het internet.

Toen ik een jaar geleden met Jacko Meijaard in aanraking kwam vroeg ik mezelf af of de beloftes die hij maakt wel kloppen. €7.500 per maand verdienen via het internet, dat is nogal wat..

Gelukkig is Jacko Meijaard erg actief op social media en het was dus niet moeilijk om met hem in contact te komen. Al snel had ik door dat hij een enorme achterban had en dat wekte bij mij veel vertrouwen op.

Inmiddels begeleid Jacko al meer dan 11.000 mensen naar een passief inkomen, en hier ben ik er dus 1 van. Het grote verschil tussen Jacko en andere coaches is dat Jacko echt de tijd neemt om zijn cursisten alles haarfijn uit te leggen, dit zie je ook terug in zijn trainingen want alles wordt echt super simpel uitgelegd.

Wil je meer weten over Jacko Meijaard? Lees dan mijn Jacko Meijaard review!

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Inhoud van de cursus

Aangezien je op zoek bent naar Affiliate Marketing Revolutie ervaringen lijkt het me ook een goed idee om een kijkje achter de schermen te nemen. Hoe is deze populaire cursus opgebouwd? Wat wordt er in de cursus precies behandeld en hoe ziet de interface van de cursus eruit? Dat en nog veel meer gaan we hieronder bespreken!

Een kijkje achter de schermen bij de Affiliate Marketing Revolutie

Heb je besloten om met de Affiliate Marketing Revolutie aan de slag te gaan? Dan is dit de eerste pagina die je tegenkomt:

Zoals je ziet is de cursus opgebouwd uit een introductie module, een inspiratie module, 7 hoofdmodules en nog wat extra instructies. Laten we bij het begin beginnen en alle modules even kort bespreken.

Introductie module

Een korte module bestaande uit 1 video waarin Jacko laat zien hoe de cursus is opgebouwd. Hij laat zien hoe het ledenforum werkt, hoe je met hem in contact kunt komen en hoe je door zijn cursussen kunt navigeren. In principe spreekt het allemaal voor zich maar toch is het raadzaam om deze video te bekijken.

Inspiratie en motivatie module

In de inspiratie en motivatie module wordt je klaar gestoomd voor de cursus. Affiliate marketing is een lange termijn verdienmodel en om succesvol te worden heb je de juiste mindset nodig. Veel beginnende internet marketeers beginnen hun avontuur met de verkeerde mindset en geven vervolgens binnen een paar maanden alweer op. Door deze video’s aandachtig te bekijken weet jij precies wat er nodig is om succesvol te worden en wat je vooral niet moet doen.

Module 1: Starten met affiliate marketing

In deze module ga je leren wat affiliate marketing precies is en hoe het werkt. Jacko laat zien hoe je een account registreert bij een affiliate netwerk, hoe je goede producten vind om te promoten en hoe je een domeinnaam registreert. Ook krijg je een korte introductie tot de Marketheme2 software waarmee je binnen no-time winstgevende affiliate websites kunt maken. (onlinegeldformule.nl draait ook op Marketheme2.)

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 1

Module 2: Website inrichten

In de 2e module van de Affiliate Marketing Revolutie ga je leren hoe je jouw website op de juiste manier kunt inrichten. Via een duidelijk stappenplan leer je hoe je super converterende Marketheme2 websites maakt en hoe je deze kunt onderhouden. Jacko laat bijvoorbeeld zien hoe je de homepage kunt inrichten, hoe je nieuwe blogberichten plaatst, een logo en navigatiemenu aanmaakt enzovoort. Alle stappen komen aan bod en het enige dat jij hoeft te doen is deze stappen kopiëren, technische kennis heb je dus niet nodig!

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 2

Module 3: Hoog scoren in Google

De derde module is een hele belangrijke. In deze module ga je namelijk leren hoe je jouw website optimaliseert voor Google. Je leert hoe je goede zoekwoorden kunt vinden, hoe je op deze zoekwoorden een hoge positie kunt bemachtigen en welke tools hierbij van belang zijn. Daarnaast laat Jacko zien hoe hij zelf zijn content optimaliseert en hoe hij via Google een constante stroom aan gratis bezoekers genereert.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 3

Module 4: Website live zetten

Als je bij deze module bent aangekomen dan heb je als het goed is al een goed beeld van wat affiliate marketing precies is. Je hebt een eigen website opgezet en weet hoe je jouw content hoog laat scoren in Google. Nu is het tijd om de website live te zetten zodat je deze via de URL van je nieuwe domeinnaam kunt bezoeken.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 4

Module 5: Meten is weten

In de module ‘meten is weten’ gaat Jacko je laten zien hoe je via Google Analytics de prestaties van je website kunt meten. Zo kun je zien hoeveel bezoekers er op jouw website belanden, waar deze bezoekers vandaan komen, hoe zij zich op jouw website gedragen en nog veel meer. Deze statistieken zijn erg belangrijk voor het optimaliseren van je website dus neem hier gerust even de tijd voor en kijk indien nodig de video een aantal keer terug.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 5

Module 6: Puntjes op de i

In module 6 gaat Jacko verder in op het optimaliseren van de website. Je gaat leren hoe je zogeheten ‘breadcrumbs’ kunt gebruiken, hoe je een call-to-action button aan het navigatiemenu toevoegt en hoe je de content op jouw website kunt onderverdelen in categorieën.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 6

Module 7: Afronding

Als je bij deze module bent aangekomen dan heb ik je principe de cursus voltooid. Je hebt als het goed is een geoptimaliseerde website online een weet hoe je deze moet onderhouden. Nu is het tijd om op te schalen en dat is precies wat je in module 7 gaat leren!

In module 7 ontdek je hoe je jouw bezoekersaantallen en affiliate commissies als een raket naar de maan kunt laten stijgen. Ook krijg je de mogelijkheid om een gratis ‘Clarity Call’ in te plannen waarmee je direct met het team van Jacko Meijaard in contact kunt komen.

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Module 7

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: VIP lidmaatschap

Als je na het volgen van de Affiliate Marketing Revolutie nog meer coaching nodig hebt, dan kun je ervoor kiezen om een VIP lidmaatschap te nemen. Als VIP lid van de Affiliate Marketing Revolutie krijg je toegang tot informatie die voor anderen leden verborgen blijft. Jacko gaat jou live laten zien welke technieken wel, en welke technieken niet werken, je krijgt top priority support, toegang tot exclusieve Webinars, live vraag en antwoord sessies en nog veel meer!

Upgrade je naar een VIP lidmaatschap dan zal je al snel geweldige resultaten behalen. Veel van de VIP cursisten zien binnen een paar maanden hun inkomen met 150% stijgen, behalen meer affiliate commissies en leren hoe zij hun business effectief kunnen opschalen.

Als VIP lid van de Affiliate Marketing Revolutie heb je dus echt een voorsprong op andere cursisten. De prijs voor het VIP lidmaatschap is €42,- per maand, en dat stelt in vergelijking met de informatie die je ontvangt echt niks voor. Is het VIP lidmaatschap iets voor jou? Je ontdekt het op deze pagina!

Affiliate Marketing Revolutie ervaringen: Behaalde resultaten

Het stappenplan van de Affiliate Marketing Revolutie heeft zichzelf dubbel en dwars bewezen. Zoals ik in het begin van dit artikel al aangaf ben ik binnen een jaar tijd van €0,- naar €2.000 per week gegaan. Inmiddels heb ik dankzij dit systeem al 4 winstgevende affiliate websites op weten te zeten, en daar komt elke 2 maanden een website bij.

Mijn Affiliate Marketing Revolutie ervaringen zijn dan ook voornamelijk positief. De cursus is inmiddels al door meer dan 11.000 mensen gevolgd en negatieve recensies vind je (bijna) niet. De uitleg die Jacko in zijn video’s geeft is erg duidelijk en dat maakt deze cursus geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Wil jij ook graag op een goede manier met affiliate marketing beginnen? Weten waarom 99% van de beginnende internet marketeers faalt en hoe jij dit kunt voorkomen? Wil je weten hoe je binnen no-time een passief inkomen kunt opbouwen? Klik dan snel op onderstaande knop om met 84% korting met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen!

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *