Zwart geld verdienen

Via deze methodes minimaal €7.500 per maand!

Gemiddelde leestijd: 9 minuten

Zwart geld verdienen levert in vergelijking met het werken in loondienst vaak veel geld op. Dat is begrijpelijk want als je voor een baas werkt dan betaal je veel belasting over je inkomen, pensioenpremie en overige kostenposten. Ga je daarentegen zwart geld verdienen dan betaal je helemaal geen extra kosten en kun je dus al je verdiensten zo in je zak steken.

Zwart geld verdienen klinkt misschien leuk maar toch zijn hier ook veel minpunten aan verbonden. Mocht je bijvoorbeeld tijdens het zwartwerken een ongeval krijgen, onenigheid met de klant hebben of wordt je betrapt door de belastingdienst? Dan kan dit grote financiële gevolgen met zich meebrengen.

In dit artikel ga ik je vertellen waarom ik tegen zwart geld verdienen ben. Ik laat je zien wat de consequenties van zwartwerken kunnen zijn en vertel hoe je volledig legaal meer dan €7.500,- per maand kan verdienen. Ben jij klaar om jouw leven te veranderen? Lees dan snel dit artikel!

Wat is zwart geld verdienen precies?

Zwart geld verdienen

Aangezien je op deze pagina bent belandt wil je waarschijnlijk weten wat zwart geld verdienen nou precies inhoudt. Zwart geld verdienen is het vergaren van inkomsten zonder hier belasting over te betalen. Vaak worden deze inkomsten contant uitbetaald wat betekent dat dit in de boekhouding nergens terug te vinden is, de belastingdienst heeft dus geen weet van deze inkomsten.

Gezien het feit dat je bij zwart geld verdienen belasting ontduikt maakt dat de Nederlandse overheid hier geen fan van is. Zwartwerken is dan ook bij wet verboden en dat is precies de reden waarom ik hier persoonlijk nooit mee zou beginnen.

De reden dat toch veel mensen zwartwerken is omdat de potentiele inkomsten erg aantrekkelijk zijn. Ben je bijvoorbeeld werkzaam als bouwvakker, schilder of elektricien en werk je in een fulltime dienstverband? Dan zul je hooguit €2.000 á €3.000 per maand verdienen en dat is voor de meeste mensen simpelweg niet genoeg.

Zwart geld verdienen is voor veel mensen dus een manier om hun inkomsten aan te vullen. Een gemiddeld vakman kan voor een uurtje zwartwerken al snel €40 á €50 vragen en dat allemaal handje contantje. Werk je dus 1 zaterdag per maand 8 uurtjes zwart dan heb je al €320 á €400 extra te pakken, en dat tikt over een heel jaar lekker aan!

Alternatief voor zwart geld verdienen

Nu je weet wat zwart geld verdienen precies inhoudt durf ik te wedden dat je hier nu anders tegenaan kijkt. Natuurlijk is het lekker om in 1 dag €300 á €400 cash te verdienen maar dit kan ook zonder de wet te overtreden en torenhoge boetes te riskeren. Hoe? Dat ga ik je hieronder uitgebreid uitleggen!

Geld verdienen met affiliate marketing

Het eerste verdienmodel dat we gaan bespreken is affiliate marketing. Toen ik jarengeleden via een vriend van mij met affiliate marketing in aanraking kwam had ik nooit gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om zoveel geld te verdienen.

Affiliate marketing houdt in dat je op commissiebasis de producten, diensten en goederen van anderen mensen of bedrijven gaat promoten. Het doel is om aan de hand van een unieke affiliate link zoveel mogelijk mensen door te sturen naar de website van de verkoper. Doet één van de bezoekers die jij hebt doorgestuurd daar een aankoop dan ontvang je hier een commissie voor.

Affiliate marketing stappenplan

De commissies die je met affiliate marketing kan verdienen kunnen hoog oplopen. Soms krijg je zelfs een commissie van 50% over de aankoopprijs van het product dat je promoot. Promoot je dus een product dat €300,- kost en lukt het jou om een verkoop te realiseren dan ontvang je alleen over deze verkoop al €150,- commissie.

Affiliate marketing is in vergelijking met zwart geld verdienen volledig legaal en iedereen kan ermee aan de slag. Het maakt niet uit of je ongeschoold of hoog opgeleid bent, technische kennis hebt of niet, iedereen kan met affiliate marketing een passief inkomen creëren.

Klik hier om direct met de Affiliate Marketing Revolutie te beginnen!

Geld verdienen met cryptocurrency

De vergelijking tussen zwart geld verdienen en cryptocurrency is snel gemaakt. Met name in het begin van het cryptocurrency tijdperk werden deze munten vooral door criminelen gebruikt. Echter is vandaag de dag de handel in cryptocurrency in bijna alle landen toegestaan en dat biedt ons de mogelijkheid om snel veel geld te verdienen!

Ga je handelen in cryptocurrency dan is het belangrijk dat je over de juiste kennis beschikt. Iedereen heeft weleens van de Bitcoin gehoord maar het echte geld zit ‘m in de zogeheten altcoins. Wat zijn altcoins? In principe alle cryptomunten die naast de Bitcoin op de markt te koop zijn.

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een nieuwe altcoin op de markt. Vaak kosten deze altcoins bij de lancering slechts een paar eurocent per stuk en stijgt de koers binnen enkele maanden al boven de 1 euro per stuk. Wat kunnen we hieruit concluderen? Als je leert hoe je de juiste altcoins kunt herkennen dan kun je met een minimale investering al snel enkele duizenden euro’s verdienen.

Bedenk goed dat je in de beginjaren van de Bitcoin slechts €0,05 per munt betaalde en dat 1 Bitcoin vandaag de dag bijna €50.000 waard is. Hoe mooi zou het zijn als jij op het juiste moment de nieuwe Bitcoin leert herkennen? Dan kun je de rest van je leven van een passief inkomen genieten!

Heb jij wel oren naar het handelen in cryptocurrency maar heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem want dankzij de Crypto Masterclass van Derek Westra en Patrick Suiker kan ook jij binnen de kortste keren een echte crypto-expert worden!

Klik hier om direct een plek voor de Crypto Masterclass te reserveren!

Geld verdienen met e-commerce

Het laatste verdienmodel dat we in dit artikel gaan bespreken is e-commerce. E-commerce is simpel gezegd het online verkopen van producten en diensten en alles wat daarmee te maken heeft. Er zijn veel manieren om met e-commerce aan de slag te gaan, zo kun je bijvoorbeeld zelf een webshop beginnen, handel drijven op online marktplaatsen of jezelf als verkoper aanmelden bij Bol.com.

Veel mensen kiezen voor de laatste optie en gaan zelf spullen verkopen op Bol.com. Waarom zou je een eigen webshop maken, honderden uren spenderen aan het design en de vindbaarheid van je website, terwijl je op Bol.com bijna heel Nederland binnen no-time kunt bereiken? Nee, als je het mij vraagt is het maken van een eigen webshop totale tijdverspilling want van de grote namen ga je het namelijk NOOIT meer winnen..

In principe kan iedereen als Bol.com verkoper aan de slag, maar om ook daadwerkelijk resultaten te behalen heb je wel één en ander nodig. Om te beginnen heb je natuurlijk producten nodig om te verkopen. Daarnaast moet je ingeschreven staan bij de KVK en moet je jouw klanten gratis verzending aanbieden. Ook ben je in eerste instantie zelf verantwoordelijk voor het verpakken van de artikelen en dat wordt voor 1 persoon al snel teveel werk.

Ik kan me voorstellen dat dit een beetje overweldigend is maar in de realiteit is het helemaal niet zo ingewikkeld. In de wereld van e-commerce kun je bijna alles uitbesteden. Zo kun je bijvoorbeeld je voorraad opslaan in het magazijn van Bol.com, kun je het verpakken van de artikelen uitbesteden en hoef jij je alleen nog maar te richten op het verkopen van de artikelen.

Klik hier om direct een plek voor de Bol.com Masterclass te reserveren!

Zwart geld verdienen? DOE HET NIET!

Je hebt in dit artikel kunnen lezen dat zwart geld verdienen zeer onverstandig en risicovol is. Het gaat misschien een tijdje goed maar de meeste zwartwerkers lopen uiteindelijk tegen de lamp. De boetes die je voor zwartwerken kunt krijgen zijn schrikbarend hoog en wegen absoluut niet op tegen de potentiele inkomsten.

Daarnaast weet je nu dat er ook legale methodes zijn waarmee je minstens zoveel kunt verdienen en dat geeft ontzettend veel rust in je leven! De keuze is aan jou, ga jij met het hoofd over je schouder verder met zwart geld verdienen of pak je deze kans en ga je met bovenstaande verdienmodellen aan de slag? Laat het hieronder weten via een berichtje!

Crypto Masterclass

Geld verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrency’s?

Begin vandaag nog met de nr. 1 Crypto cursus van dit moment!

Reserveer een plek voor de Masterclass!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *