Hoeveel verdient een Nederlandse vuilnisman gemiddeld?

Gemiddelde leestijd: 2 minuten

Een vuilnisman krijgt in vergelijking met andere ongeschoolde beroepen een redelijk salaris. Hoeveel verdient een vuilnisman gemiddeld? Het gemiddelde salaris van een Nederlandse vuilnisman ligt tussen de €2.000,- en €2.500,- bruto per maand. Dit komt neer op ongeveer €1.800,- netto per maand en op jaarbasis komt dit uit op ongeveer €21.600,- netto. Daarnaast krijgen de meeste vuilnismannen zowel 8% vakantiegeld als een 13e maand in december uitbetaald. Tel dit bij het netto jaarsalaris op en je komt uit op een totaal jaarinkomen van ongeveer €24.500,- a €25.000,-. 

Promotie maken als vuilnisman?

De meeste vuilnismannen beginnen achterop de wagen met het legen van de prullenbakken. Wil je echter een vuilniswagen besturen dan heb je in de meeste gevallen een groot rijbewijs nodig. Om als vuilnisman promotie te maken zou je dus je vrachtwagenrijbewijs kunnen halen. Meestal kun je een deel van de kosten bij je baas declareren. Daarnaast zou je jezelf middels een cursus kunnen specialiseren in bijvoorbeeld het afvoeren van chemisch afval. Hierdoor kun je qua salaris een flinke sprong in de goede richting maken. Ben je echt een gemotiveerde werker? Dan kun je met jouw ervaring wellicht doorgroeien tot logistiek planner o.i.d. 

Werken als vuilnisman? Dit zijn de voordelen:

Veel mensen voelen zich te goed om als vuilnisman aan de slag te gaan, dat terwijl de arbeidsvoorwaarden van een vuilnisman best goed zijn. Ben jij van plan om als vuilnisman aan de slag te gaan? Dit zijn de voordelen: 

  • Ontvang elk jaar een 13e maand. 
  • Ontvang elk jaar 8% vakantiegeld. 
  • Verdien zonder diploma’s toch een redelijk maandsalaris. 
  • Werk op vaste uren. 
  • Werk in de buitenlucht. 

Hoeveel verdient een vuilnisman als ZZP’er?

Is het standaard salaris van een vuilnisman voor jou niet genoeg? Wellicht kun je als ZZP’er een stuk meer verdienen! Steeds meer bedrijven die zich bezig houden met het afvoeren van afval zijn op zoek naar ZZP’ers. ZZP’ers zijn namelijk flexibel en kunnen op elk gewenst moment op non-actief worden gesteld. Een gemiddelde vuilnisman die op ZZP basis werkt hanteert een tarief van ongeveer €20,- a €35,- per uur. Hier moet je dan wel zelf je belastingen, verzekeringen en pensioen van betalen. Hou je als ZZP vuilnisman echt zoveel meer over dan wanneer je in loondienst werkt? Na het betalen van de eerder vermelde kostenposten zou dit maandelijks minimaal een paar honderd euro extra moeten opleveren.

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *