Geld verdienen met Toto

Dankzij deze tips ga je dikke winst maken!

Gemiddelde leestijd: 6 minuten
Geld verdienen met Toto

Bij Toto kun je geld verdienen door te wedden op sportwedstrijden. Als jouw voorspelling uitkomt, krijg je namelijk een winst uitgekeerd. Deze wordt eerst op je Toto account gestort en kun je daarna overmaken naar je eigen bankrekening. Geld verdienen met Toto doe je door te wedden op sportwedstrijden. Er zijn allerlei mogelijkheden om in te zetten. Je kunt bijvoorbeeld de eindstand of de winnaar van een wedstrijd voorspellen, maar ook meer gedetailleerde voorspellingen kun je invoeren. Je zet een bepaald bedrag in, en dit wordt meer als jouw voorspelling uitkomt. Komt jouw voorspelling niet uit, dan verlies je je inzet.

Voor wie is Toto bedoeld?

Iedereen kan geld verdienen met Toto. Je moet alleen wel minimaal 18 jaar zijn, omdat de wetgeving in Nederland dit vereist om te kunnen gokken. Toto is natuurlijk een kansspel. Je zet geld in op acties en uitslagen van sportwedstrijden. Je kunt inzetten op wedstrijden waar je niet naar kijkt, maar waarschijnlijk beleef je er meer plezier aan als je geld inzet voor een wedstrijd van jouw favoriete voetbalclub of als je geld inzet op jouw favoriete darter. Er zijn nog veel meer sporten, zowel teamsport als individuele sport, waar je op kunt inzetten.

Waarom de Toto leuk is

Je kunt als je verstand hebt van sport veel geld verdienen met de Toto, maar het is ook leuk om met je vrienden onderling geld in te zetten op wedstrijden. Dat maakt de wedstrijd, zelfs als deze tegenvalt, extra spannend. Of als je eigenlijk niets met sport hebt, heb je toch iets om naar uit te kijken als jouw voorspelling uit lijkt te komen. Zo kun je leuk geld verdienen met Toto. Zeker als jij geld inzet op onwaarschijnlijke dingen die toch uitkomen, kun je goed geld verdienen met Toto.

Hoe werkt de Toto?

Je kunt online inzetten met een Toto account of een inzet plaatsen via één van de 2.500 verkooppunten. De verkooppunten zijn te vinden bij onder andere Primera. Een account kun je aanmaken via Toto.nl. Speel je online mee met de toto? Dan moet je voordat je een inzet gaat plaatsen eerst geld op je Toto account storten, zonder saldo kun je immers geen inzet plaatsen. Je hebt op je Toto account een wallet waaruit je geld in kunt zetten en waarop het geld wordt uitgekeerd als je wint.

Inzet in de winkel en Free Bets

Als je in de winkel een inzet plaatst en je hebt met deze inzet gewonnen dan wordt de winst door de winkelier uitgekeerd. Dit geldt echter alleen voor bedragen onder de €449,-. Soms biedt Toto ook zogeheten ‘Free bets’ aan. Met een free bet, een cadeauactie van Toto, kun je geld verdienen zonder geld in te zetten. Er wordt natuurlijk wel een waarde ingezet. Als je een free bet wint, wordt deze inzetwaarde van de totale winst afgehaald. Je verliest met een Free Bet dus nooit eigen geld.

Waar kun je op inzetten?

Geld verdienen met Toto kan door te wedden op verschillende sporten. Het meest wordt gewed op voetbalwedstrijden. Ook formule 1 is erg populair. Andere sporten waar je op kunt inzetten zijn basketbal, golf, hockey, rugby, wielrennen, volleybal en tennis. Verder kun je geld verdienen met Toto door in te zetten op darten, boksen, MMA, ijshockey, handbal, honkbal, snooker en American football. Bij sommige sporten kun je op specifieke subcategorieën inzetten. Zo kun je op de rugby league of de rugby union inzetten, of op Europees of Amerikaans basketbal. Daarnaast zijn er bij Toto ook seizoen specials.

Op welke wedstrijden kan ik inzetten?

Je kunt bij Toto geld inzetten op alle wedstrijden die onder toezicht van een professionele sportbond gespeeld worden. Soms staan er toch wedstrijden tussen waaraan amateurclubs meedoen. Dan worden deze ongeldig verklaard en de quotering wordt dan op 1,00 gezet. Op de homepage van Toto (toto.nl) vind je direct de wedstrijden waar je op kunt wedden. Dit zijn de wedstrijden die bijna beginnen of belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld een populaire voetbalwedstrijd. Je kunt ook op sporten zoeken als je dat wil. Je klikt de wedstrijd aan waarop je wil inzetten om te zien wat je kunt voorspellen.

Hoe werkt het geld winnen?

De quotering wordt bepaald door de aanbieder van de weddenschap. De quotering geeft aan hoeveel je maximaal kunt winnen met je inzet. Als je bijvoorbeeld €3,- inzet en de quotering is 2,00, kun je maximaal twee keer drie euro winnen, dus maximaal €6,-. Zet je €5,- in, dan kun je maximaal twee keer vijf euro, dus €10,- winnen. Logischerwijs kun je dus meer geld verdienen met Toto door hoger in te zetten of in te zetten op een weddenschap met hogere quotering. In alle gevallen moet je voorspelling dan wel uitkomen. Als je geen gelijk hebt, ben je je inzet kwijt.

Minimale inzet en kansspelbelasting

De minimale inzet is €0,10. Daar kun je ook weinig geld mee verdienen. Aan de andere uiterste kant, waar je veel mee kan winnen, zit ook een nadeel. Vanaf een winst van €449,- betaal je namelijk kansspelbelasting. Dit wordt van jouw verdienste afgehaald. Deze belasting is 30,1%. Bij een winst van €449,- wordt dus zo’n €135,- ingehouden en krijg je maar €314,-. Het gaat om een percentage, dus hoe hoger je winst, hoe hoger het ingehouden bedrag door de kansspelbelasting.

Limieten op inzet en winst

Er zitten limieten op de prijzen die worden uitgekeerd en de hoeveelheid geld die je per week of wedstrijd kunt inzetten. Op sommige wedstrijden ligt de limiet lager dan bij bijvoorbeeld grote voetbalwedstrijden. Voor mensen tussen de 18 en 24 jaar geldt een maximale inzet van €100,- totaal per week. Mensen van 24 jaar en ouder mogen maximaal €1000,- per week inzetten. Je kunt niet meer dan €150.000,- winnen.

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *