Wat zijn NAW-gegevens?

NAW-gegevens is een term die steeds vaker wordt gebruikt, vooral op het internet kom je deze term vaak tegen. De afkorting NAW staat voor naam, adres en woonplaats gegevens en zijn dus in de meeste gevallen persoon of bedrijfsgebonden.

NAW-gegevens zijn vooral belangrijk wanneer je ergens een nieuw account registreert of ergens een aankoop doet. Mocht je ooit je wachtwoord kwijtraken of worden de door jouw bestelde artikelen niet geleverd? Dan kun je aan de hand van de door jouw opgegeven NAW-gegevens meestal je wachtwoord resetten of achterhalen waar jouw pakketje zich bevind.

NAW-gegevens zijn ook belangrijk als je contact opneemt met een klantenservice. Vaak wordt hier gevraagd om aan de hand van jouw gegevens je account te bevestigen. Zo kan de desbetreffende klantenservice precies achterhalen wie jij bent en kunnen zij bevestigen dat jij daadwerkelijk de eigenaar bent van het account of de desbetreffende bestelling.

Affiliate Marketing Revolutie

Het geheim voor €7.500 + per maand via het internet?

Je ontdekt het in de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard!

Bezoek de kortingspagina!
Leon
Ik ben een web developer die gek is op affiliate marketing. Voornamelijk bezig met ontwikkeling van mijn eigen producten en diensten.