Waardevolle Mening betrouwbaar? Ontdek wat mijn ervaringen zijn in deze Waardevolle Mening Review!

Gemiddelde leestijd: 10 minuten

Waardevolle Mening is een bekende speler op de Nederlandse enquêtemarkt. Op dit onderzoekspanel kun je geld verdienen door je mening te geven in enquêtes en opiniepeilingen. In vergelijking met andere onderzoekspanels verdien je bij waardevollemening.nl veel geld per ingevulde enquête. De leden van dit onderzoekspanel kunnen per ingevulde enquête namelijk tot wel €7,- verdienen. Daarnaast kun je met de minder tijdrovende opiniepeilingen snel je saldo aanvullen tot een uitbetaalbaar bedrag.

Misschien heb je weleens van waardevollemening.nl gehoord maar gebruik je dit platform nog niet. Dat is zonde want de leden van dit platform kunnen dankzij de enquêtes al snel een paar honderd euro per maand verdienen. Wil jij ook geld verdienen bij een betrouwbaar onderzoekspanel? In deze review ontdek je waarom Waardevolle Mening zo speciaal is!

Tip: Registreer voordat je aan deze review begint eerst een gratis Waardevolle Mening account. Zo weet je precies waar we het in deze review over hebben en kun je de review stap-voor-stap volgen. Een account registreren kan op deze pagina!

Lid worden van Waardevolle Mening

Om uitnodigingen te ontvangen voor de beschikbare enquêtes dien je eerst een Waardevolle Mening account te registreren. Lid worden van Waardevolle Mening is gratis en het registratieproces duurt slechts een paar minuten. Vul tijdens het registatieproces je profielgegevens zo compleet mogelijk in. Zo wordt je vaker uitgenodigd om een enquête in te vullen en zul je meer geld verdienen dan iemand met een leeg profiel! Je kunt een account registreren door op de homepage op ‘Wordt nu lid’ te klikken, vervolgens kun je onderstaande stappen volgen om jouw account aan te maken:

Benodigde tijd: 3 minuten.

Een account registreren op waardevollemening.nl

 1. Account gegevens invullen.

  Klik op de homepage van waardevollemening.nl op ‘Wordt nu lid’ en vul je account gegevens in. Geef aan dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en het privacybeleid. Klik vervolgens op ‘Volgende stap’.
  Account gegevens invullen waardevollemening.nl

 2. Veiligheidsvraag invullen.

  Kies een veiligheidsvraag en vul het antwoord in. (Dit is ter bescherming van je account!) Klik als je klaar bent op ‘Afronden’.Veiligheidsvraag invullen

 3. Adres gegevens invullen.

  Vul tot slot je adresgegevens in. Klik als je klaar bent op ‘Verzenden’ om de account registratie af te ronden.Adresgegevens invullen

Geld verdienen met enquêtes

Als het goed is heb je nu het registratie proces doorlopen en ben je bijna klaar om met de enquêtes aan de slag te gaan. Om in aanmerking te komen voor de juiste enquêtes is het belangrijk dat je eerst je ledenprofiel volledig invult. Aan de hand van de informatie in jou ledenprofiel kan Waardevolle Mening bepalen welke enquêtes voor jou relevant zijn. Het ledenprofiel van waardevollemening.nl is onderverdeeld in 15 blokken, elk blok gaat over een interesse of hobby. Wil je veel geld verdienen met het invullen van enquêtes? Vul dan alle blokken van het ledenprofiel volledig in.

Tijdens het invullen van jouw ledenprofiel zul je ook je eerste badges verdienen. Badges worden toegekend aan actieve leden om zo hun loyaliteit te belonen. Badges zijn er in 5 verschillende niveau’s, namelijk: brons, zilver, goud, platina en diamant. Per niveau zijn er 5 mijlpalen te behalen, heb je alle 5 de mijlpalen voltooid dan ontvang je de volgende badge. Badges hebben geen invloed op de vergoeding die je voor het voltooien van een enquête ontvangt, wel op de hoeveelheid enquêtes die je aangeboden krijgt. Een lid met een platina badge wordt dus vaker voor een enquête uitgenodigd dan een lid met een bronze badge.

Heb je jouw ledenprofiel volledig ingevuld dan kun je in het enquête overzicht een lijst met beschikbare enquêtes vinden. Daarnaast kun je zien welke belonging je voor het invullen van de enquête ontvangt en hoelang je hier ongeveer mee bezig bent.

Hoeveel kun je met het invullen van enquetes verdienen?

Hoeveel je met het invullen van enquetes gaat verdienen dat is afhankelijk van een paar factoren. Om te beginnen zijn de gegevens in jouw ledenprofiel belangrijk. Zoals ik eerder al aangaf krijgen leden met een volledig ingevuld profiel meer enquetes aangeboden dan leden met een incompleet profiel. Daarnaast is de tijd die je aan een enquete besteed ook een belangrijke factor. De meeste enquetes nemen slechts 5 minuten in beslag maar er worden soms ook enquetes aangeboden waarmee je minimaal 30 minuten bezig bent.

De vergoeding die je voor het voltooien van een enquete ontvangt is dus vooral afhankelijk van de tijd die je aan de enquete besteed. De hoeveelheid enquetes die je aangeboden krijgt is afhankelijk van jouw ledenprofiel. Voor een enquete die 5 tot 15 minuten duurt kun je uitgaan van een vergoeding tussen de €0,75 en €1,50. Voor enquetes langer dan 15 minuten zal deze vergoeding hoger zijn. In sommige gevallen kun je bij Waardevolle Mening wel €7,- per ingevulde enquete verdienen. Dit zijn dan wel enquetes die veel tijd in beslag nemen.

Als je structureel en gemotiveerd te werk gaat, en je gaat in op alle uitnodigingen dan moet het mogelijk zijn om maandelijks minimaal een paar tientjes te verdienen. In goede maanden kan dit zelfs oplopen tot een bedrag boven de €100,-! Waardevolle Mening is het best betalende enqueteplatform van Nederland. Twijfel dus niet langer en registreer direct een gratis account!

Beloningen

Je kunt bij Waardevolle Mening je saldo inruilen voor een beloning als je minimaal €10,- bij elkaar hebt gespaard. Helaas is het niet mogelijk om dit in euro’s te laten uitbetalen maar je kunt je saldo wel inruilen voor een waardebon. Tijdens het schrijven van deze review zijn er 4 waardebonnen waar je uit kunt kiezen, hieronder vind je een lijstje met de mogelijkheden:

 • bol.com Cadeaukaart
 • Nationale EntertainmentCard
 • VVV Cadeaukaart
 • Zalando waardebon

Heb je jouw saldo ingeruild voor een waardebon? Dan kan het een paar dagen duren voordat je deze daadwerkelijk ontvangt. In principe worden waardebonnen binnen 3 werkdagen geleverd via de mail. Heb je na 3 werkdagen nog geen waardebon ontvangen? Dan kun je het beste even contact opnemen met de klantenservice van Waardevolle Mening.

Waardevolle Mening
Waardevolle Mening

Beoordeling door Thijs van Drongelen,

23 sep 2020
5

Waardevollemening.nl is naar mijn mening één van de beste enqueteplatformen van Nederland. De vergoedingen die je per enquete verdient liggen een stuk hoger dan bij andere enqueteerders. Daarnaast zorgt het systeem van badges en mijlpalen ervoor dat je meer verbintenis voelt met het platform. Net als bij een videospelletje streef je natuurlijk altijd naar het hoogste niveau, in dit geval is dat een diamanten badge.

Een ander sterk punt van Waardevolle Mening is de strakke en overzichtelijke website. Ik gebruik zelf meerdere enqueteplatformen om wat bij te verdienen en vaak is het achter de schermen een rommeltje. Waardebonnen worden over het algemeen snel en zonder problemen geleverd dus wat mij betreft krijgt Waardevolle Mening een dikke 10!

Enquetes invullen in ruil voor waardebonnen?

Wil jij net als duizenden andere Nederlanders waardebonnen verdienen door enquetes in te vullen? Klik op onderstaande knop, registreer gratis een account en begin vandaag nog!

Registreer gratis en begin direct!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *